ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA

Contactgegevens ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA

Regio (region): Bocholt, België

Adres (address): Goolderheideweg 11,3950, België

Telefoon (phone): +32 (10) 250-95-58 +32 (10) 250-95-58

Fax (fax): 089 46 93 35 089 46 93 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA
Products information ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06709320068
Ondernemingsnummer: 1044494628
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 585,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA
(Get full report from official database of BE for ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA
Addition kinds of activities for ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA

5231. Verf, glas en behangwinkels | Paint, glass, and wallpaper stores
39910201. Verfrollen | Paint rollers
39990100. Kapper en schoonheidssalon apparatuur | Barber and beauty shop equipment
48419904. Multipoint distributiesystemen diensten (mds) | Multipoint distribution systems services (mds)
50640203. Radios, nec | Radios, nec
51430101. Melk en room, vloeistof | Milk and cream, fluid

Werken bij ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in fruit en groenten zijn we op zoek naar een sorteerder. Je staat in voor het sorteren van leeggoed, groenten- en fruitbakken.

  • Contact center medewerk(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een modern customer service-center zijn wij op zoek naar medewerkers voor de klantendienst, zowel outbound als inbound. ook agendabeheer,facturatie en back office taken, behoren tot de mogelijkheden. Want het leuke is dat je zelf bepaalt voor welk project je graag opstart. Nieuwsgierig? Contacteer ons dan snel.

  • Textielbedrijf zoekt medewerkers (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit bedrijf is een gevestigde waarde in het hartje van Dendermonde. Hun goede reputatie onder de eigen medewerkers zorgt voor stabiliteit en werkzekerheid. In de productie werk je in ploegen. Starten doe je met een opleiding zodat jij deze machines perfect kan beheren. Deze onderneming ziet jouw inspanningen en stelt jou als medewerker centraal. Ook jij wordt bevoorraad met extra vitamines, wekelijks kan je proeven van diverse soorten fruit. Dagelijks worden er warme dranken aangeboden.

  • Verkoop Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Bordenbouwer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bordenbouwer / elektricien gezocht voor een firma gelegen te Heusden-Zolder. Als bordenbouwer sta je in voor het uitvoeren van opstellingen van schakelborden en het kableren van de verschillende schakelborden volgens een elektrische schema of plan. Je werkt in dagdienst van maandag tot donderdag van 7u30 tot 16u15 en op vrijdag van 7u30 tot 12u30. (38u week)

  • Operator 2 ploegen (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe job als arbeider in 2 ploegen? Zou een job als operator wel iets voor jou kunnen zijn? Voor onze klant in Heule zoeken wij maar liefst 4 operatoren om eind augustus op te starten. Wat houdt je job in? Je zal verschillende glasbewerkingsmachines moeten bedienen (hiermee zal je snijden, slijpen of printen Je krijgt een werkbon aan de hand van welke je jouw klantenorder afwerkt Je voert een kwaliteitscontrole uit van de gemaakte stukken

  • Productieverantwoordelijke (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zulte, actief in granen, zoeken we een productie-/ploegverantwoordelijke. Je garendeert de opvolging en controle van het sterk geautomatiseerd productieproces en de netheid van het magazijn gedurende de ploeg. Je staat in voor volgende taken: opvolgen en bijsturen van de productielijn grondstoffen tijdig bijvullen kleine herstellingen en onderhoud voorzien palletiseren van afgeserkte producten in het magazijn controle van kwaliteit van de verpakking

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Brakel - Lierde - Geraardsbergen (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Herk-de-Stad en de omgeving

  • Project Manager (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een gevestigd studiebureel uit Waregem. Hun expertise ligt in de grotere bouwprojecten in Vlaanderen. Door de structurele groei kijken ze nu uit voor de versterking van hun Service after Sales departement met een extra ervaren Project Manager. Functie Als industrieel ingenieur bouwkunde bied jij technische ondersteuning zowel naar de klant als naar je salescollega’s. Samen met je diensthoofd ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de nodige studies, inclusief complexe calculaties, stabiliteitsberekeningen, … Je maakt de offerte op en na het afronden van de verkoop,sta je in voor de verdere afhandeling van het dossier: dienst-na-verkoop, nacalculaties, … Je werkt heel nauw samen met de productiemanager zodat de uitwerking van de studie in productie kan gerealiseerd worden. Hierdoor ben je vaak terug te vinden op de werkvloer. Naast de uitwerking van de verschillende projecten sta je ook in voor de verdere optimalisatie s van bestaande producten als het helpen ontwikkelen van nieuwe producten.

  • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Een job in de horeca waar je niet altijd 's avonds & in het weekend moet werken! Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Maasmechelen naar 1 foodcorner medewerkers. Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

  • Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega (bij voorkeur met enige jaren ervaring) om ons team te vervoegen. Het betreft een deeltijdse invulling verdeeld over 2 à 3 dagen. Op termijn kan dit verder uitgebouwd worden, indien gewenst. Wanneer en hoeveel per dag is overeen te komen. Specialisatie in manuele therapie en/of sportrevalidatie is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als aan huis gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, patiënten, artsen), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

Zoek naar antwoorden van ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA. Laat een reactie achter voor ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA. ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA. Leave a respond for ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA. ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA op de google maps. Adres en contacten ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA
Location of ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA on the google maps. Address and contacts of ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA: D'Eer F | AQUA-TECH | HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE | LAGROU GEERT | Peeters & Cie

Other related companies as ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA: D'Eer F | AQUA-TECH | HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE | LAGROU GEERT | Peeters & Cie

ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Bocholt, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06709320068. Het bedrijf ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA bevindt zich op het adres: Goolderheideweg 11,3950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 585,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA, openstaande posities, locatie van ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA is a company, that was registered 2003 in Bocholt region, Belgium. Full name of company is ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA, company assigned to the tax number BE06709320068. The company ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA is located at the address: Goolderheideweg 11,3950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 585,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA were not found.
The main activity of ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA is not available. You also can look at reviews of ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA, open positions, location of ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA, Bocholt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA, Bocholt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWEKO ASSEMBLAGES BVBA, employees, financial statistics.