HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE

Contactgegevens HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Sint-Paulusstraat 34,8400, België

Telefoon (phone): 059 50 03 72; 0486 65 52 64 059 50 03 72; 0486 65 52 64

Fax (fax): 059 50 03 72 059 50 03 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE
Products information HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE

BTW identificatienummer (tax): BE08868408203
Ondernemingsnummer: 5854583740
Hoofdstad (capital): 108,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 316,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE
(Get full report from official database of BE for HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE
Addition kinds of activities for HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE

3961. Kostuum juwelen | Costume jewelry
243102. Ramen en ramen delen en afwerking, hout | Windows and window parts and trim, wood
331601. Koudgewalst strip of draad | Cold-rolled strip or wire
16290201. Snijden van rechts | Cutting of right-of-way
17419904. Drain tegel installatie | Drain tile installation
32290600. Wetenschappelijk glaswerk | Scientific glassware
35520114. Schaafmachines | Shearing machinery
36470104. Flasher lichten, auto | Flasher lights, automotive
50440203. Duplicatiemachines | Duplicating machines
50840104. Cream scheiders, behalve boerderij | Cream separators, except farm

Werken bij HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior service elektricien m/v (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten in de regio van Wilrijk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde junior elektricien m/v: - Je gaat op basis van een dagplanning op pad naar diverse kleine werven - Je voert onderhoud uit aan de machines en vervangt indien nodig stukken - Je staat in contact met bewoners/syndicussen,... - Na elke interventie vul je een kort administratief verslag in - Je zal voornamelijk elektrische en mechanische ingrepen moeten doen.

  • Nauwkeurige bobijnopzetter gevraagd (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job in de textielsector? Lees snel verder! Voor een klant in Ronse zijn wij op zoek naar bobijnopzetters. - Je monteert/demonteert bobijnen van het bobijnrek. - Je verwijdert slechte bobijnen. - Je ruimt je werkplek op - Je Knoopt/lijmt bobijnen

  • Customer service (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is je takenpakket: Nauwgezette registratie van alle orders in het ERP-pakket (Navision). Aanspreekpunt voor de interne operationele dienst inzake de orders (telefonisch en via mail). Administratieve opvolging en verwerking van alle inkomende en uitgaande goederen. Opstellen en bijhouden van maandelijkse statistieken. Voorbereiding en controle van de facturatie. Invoeren van opdrachten van de verschillende manipulaties op de sites in ons ERP-systeem. Verwerken van de laad- en losrapporten voor de verschillende sites. Opvolgen van de stock. Rapporteren naar klanten en optreden als contactpersoon voor klanten bij problemen op de terminal (vnl. de weegbrug planners).

  • Vertegenwoordiger B2B regio Limburg (LIMBOURG)

    Regio: LIMBOURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerd en gedreven commercieel talent. Je kan zelfstandig werken en maakt geen misbruik van de vrijheden die de functie jou biedt. Je bent zeer plichtsbewust ingesteld. Je weet klanten als geen ander te overtuigen van jouw product. Targets geven jou een extra boost en je gaat deze uitdaging dan ook elke maand met veel plezier aan. Je bent bereid om je flexibel op te stellen op het vlak van werkuren. Kennis van de telecomsector is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Izegem 24 u (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Izegem.Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen. Afwassen zal ook gevraagd worden.De werkdagen zijn di/woe/do/vrij telkens van 08:30-15:15 inclusief pauze. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (dienstencheques) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: COMMILFOO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ter ondersteuning van ons team zoeken wij heel dringend een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van huishoudelijke taken in de regio Lo-Reninge, Alveringem, Vleteren, Merkem en Boezinge. Steek je graag de handen uit de mouwen en heeft poetsen voor jou geen geheimen, neem contact met ons op. Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste bijrijder gezocht (Kontich, dagploeg) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als bijrijder help je de vrachtwagenchauffeur met het rond brengen van goederen. Je helpt hem de bestellingen leveren en laden/lossen. Een rijbewijs B is vereist.

  • Studenten gezocht voor zaterdagwerk- (m/v) - Oevel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student graag een centje bijverdienen? Grijp dan nu je kans! Voor een gezond voedingsbedrijf te Westerlo zijn we nog opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers/ Afwassers: Jij zal, samen met jouw collega's instaan voor het goede verloop van de werkzaamheden aan de productielijn.

  • Jobstudent Panos Rail Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Panos Rail Herentals

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Herentals. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je werkt op zaterdag.

  • instructeur rijvaardigheid (free lance) (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: DRIVOLUTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    DrivOlution levert een beproefde totaalaanpak voor veiliger en zuiniger rijden, volledig op maat van bedrijf en chauffeurs. Een multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten. Door het succes van onze programma’s en om onze groei te ondersteunen, zijn we op zoek naar een instructeur rijvaardigheden (m/v). We zoeken een ondernemende instructeur die mee een breed aanbod van opleidingen kan verzorgen. Werken op zaterdag is een must, maar verder kan het takenpakket aangepast worden in functie van je beschikbaarheid, interesses en competenties: - Je bent beschikbaar op zaterdag - Je bent beschikbaar op weekdagen - Transport boeit je en je geeft opleidingen aan vrachtwagenchauffeurs in het kader van de nascholing vakbekwaamheid - Je bent geïnteresseerd in het geven van rijvaardigheidstraining voor autobestuurders Als instructeur bij DrivOlution ben je in staat om met allerlei klanten uit bedrijven te werken, gaande van een directeur tot een arbeider. Je levert dankzij je kennis, ervaring en coachingsvaardigheden een kwaliteitsvolle opleiding. Kwaliteit en resultaten staan bij DrivOlution voorop, dit betekent dat een instructeur meer doet dan enkel opleidingen geven. Je bent dan ook bereid deze rol in het geheel op te nemen, ook als dit bijleren betekent.

  • Verkoop markt flexijob (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een marktkramer in groenten en fruit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde persoon om te werken op woensdag in Deinze, donderdag in Oostkamp, zaterdag in Waregem en zondag in Brugge. Je helpt mee met het opzetten van het kraam en het klaar zetten van het fruit en bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE in sociale netwerken
Look for responds of HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE. Laat een reactie achter voor HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE. HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE. Leave a respond for HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE. HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE op de google maps. Adres en contacten HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE
Location of HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE on the google maps. Address and contacts of HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE

Andere gerelateerde bedrijven als come HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE: Bewel VZW | PUBLIPAUL NV | Kempische Kantoorsystemen NV | Nicov Immobiliën Heide NV | Morlanwelz Commune

Other related companies as HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE: Bewel VZW | PUBLIPAUL NV | Kempische Kantoorsystemen NV | Nicov Immobiliën Heide NV | Morlanwelz Commune

HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08868408203. Het bedrijf HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE bevindt zich op het adres: Sint-Paulusstraat 34,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 108,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 316,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE, openstaande posities, locatie van HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE is a company, that was registered 1988 in Oostende region, Belgium. Full name of company is HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE, company assigned to the tax number BE08868408203. The company HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE is located at the address: Sint-Paulusstraat 34,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 108,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 316,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE were not found.
The main activity of HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE is not available. You also can look at reviews of HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE, open positions, location of HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAK & SLEUTEL/CENTRUM OOSTENDE, employees, financial statistics.