B.A.G. Plastics NV

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • B.A.G. Plastics NV
Private companiesBusiness Services • B.A.G. Plastics NV

Contactgegevens B.A.G. Plastics NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.A.G. Plastics NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.A.G. Plastics NV

Regio (region): Beringen, België

Adres (address): Nijverheidspark 3,3580, België

Telefoon (phone): 011 42 29 42 011 42 29 42

Fax (fax): 011 42 95 51 011 42 95 51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.A.G. Plastics NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.A.G. Plastics NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.A.G. Plastics NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.A.G. Plastics NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.A.G. Plastics NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.A.G. Plastics NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.A.G. Plastics NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.A.G. Plastics NV
Products information B.A.G. Plastics NV

BTW identificatienummer (tax): BE01224395751
Ondernemingsnummer: 8020263671
Hoofdstad (capital): 336,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 309,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in B.A.G. Plastics NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.A.G. Plastics NV
(Get full report from official database of BE for B.A.G. Plastics NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.A.G. Plastics NV
Addition kinds of activities for B.A.G. Plastics NV

267907. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paper
20859903. Corn Whisky | Corn whiskey
22110510. Messaline, katoen | Messaline, cotton
22829901. Stralende garens, voor de handel | Beaming yarns, for the trade
28160000. Anorganische pigmenten | Inorganic pigments
28690101. Alcoholen, industrieel: gedenatureerd (niet-drank) | Alcohols, industrial: denatured (non-beverage)
35310602. Bulldozers (bouwmachines) | Bulldozers (construction machinery)
72619902. Begrafenis ondernemer | Funeral director

Werken bij B.A.G. Plastics NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.A.G. Plastics NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.A.G. Plastics NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.A.G. Plastics NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel Carglass® Carrosserie Elsene (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In 2017 werd Carglass® voor de vijfde keer uitgeroepen tot Best Workplace: een werkplek die je volop kansen geeft om te groeien in je job en als persoon. Als Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel sta je in voor het verzorgen van de afhandeling van een schadeherstelling m.b.t. de klant/bestuurder alsook voor het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. Je rapporteert in deze rol aan de vestigingsmanager van het Carglass Carrosserie filiaal. Jouw taken in hoofdlijn zijn receptiewerkzaamheden : Bedienen van de telefoon. Ontvangen van bezoekers (klanten) en deze doorverwijzen naar de desbetreffende medewerkers. Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de klanten. Desgevallend meegaan met de klant naar zijn voertuig om de schade op te nemen en er foto’s van te nemen. Zich houden aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften, de werkplek op orde houden en ervoor zorgen dat deze een representatieve aanblik biedt. Werk aannemen en afspraken maken over de uitvoering en de planning met de vestigingsmanager. Vervaardigen van werkorders. Afspraken bijhouden. Regelen van vervangend vervoer voor de klanten. Navraag doen m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon. Zorg dragen voor een deel van de administratieve afhandeling van de schadeherstelling en verzorgen van huurcontract voor vervangend vervoer. Verzorgen van de aflevering van het gerepareerde voertuig aan de klant (bestuurder). Klanten telefonisch op de hoogte brengen van bijzonderheden m.b.t. hun dossier. De vestigingsmanager op de hoogte stellen van eventuele problemen.

  • Bekisters gezocht! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bekister ga je in ploeg mee naar de werven (utiliteitsbouw) en ga je aan de slag met dokapanelen (=systeembekisting: frame opgebouwd uit verticale en horizontale dragers) in de utiliteitsbouw. Start is elke ochtend aan de depot in Aalter. Je komt terecht in een bedrijf waar de gezondheid van de werknemers op de eerste plaats komt en waar je de kans krijgt om door te groeien en je kwaliteiten te ontwikkelen.

  • Laboratoriumverantwoordelijke (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laboratoriumverantwoordelijke bezit je over een organisatorisch talent en de nodige peopleskills. Je stuurt een 30-tal medewerkers aan en staat voor hen paraat bij problemen of vragen. Daarnaast ben je ook zelf actief op de werkvloer, met je team meewerken om stalen te onderzoeken en analyseren behoort tot je takenpakket. Verder zorg je voor de opvolging van interne en externe kwaliteitscontroles, sta je in het voor het uittesten en op punt stellen van nieuwe technieken en analyses.

  • Assistant Sales Support (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telefonisch onthaal van het internationaal klantenbestand. Ondersteuning van een dynamisch verkoopsteam met administratie en aankopen. Organiseren van nationale en internationale beurzen en marketingondersteuning. Up-to-date houden van de verschillende websites en sociale media kanalen. Beheer van commerciële documentatie.

  • Poetshulp regio Gingelom/Landen (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES DESTELBERGEN - HEUSDEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Denderbelle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERBELLE)

    Regio: DENDERBELLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student kassier/aanvuller M/V voor supermarkt (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Lummen zijn we op zoek naar een student- kassier voor in het weekend. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar ook in de winkel zelf. Als er niemand aan de kassa staat, ga je aanvullen in de winkel in de omgeving van je kassa.

  • Deskundige facturatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ JAN PALFIJN GENT AV

    Type: Vaste Job

    De Deskundige facturatie werkt mee aan het uitwerken van procedures en best practices. Hij/zij ondersteunt de collega's van de facturatiedienst, artsen, zorgverleners en patiënten en volgt, analyseert en stuurt de verschillende stappen in het facturatieproces bij. De deskundige facturatie draagt de waarden STERK! actief uit: Samenwerken: we halen kracht uit teamwork Toegankelijkheid: we verlenen dienstverlening vanuit een pluralistische houding Efficiëntie: we kiezen voor een doelgerichte aanpak Respect: we stellen ons respectvol en professioneel op in al onze contacten Kwaliteit: we leren uit onze werking en verbeteren deze continu Innovatie: we zijn een lerende organisatie die investeert in mensen

  • Tekenaar Eplan P8/ projectleider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: AFSCHRIFT

    Type: Vaste Job

    U bent autonoom verantwoordelijk voor nieuwe maatwerkprojecten in industriële elektriciteit en automatisatie vanaf aanvang t.e.m. de oplevering en uitbreidingen van bestaande installaties. Daarbij is een goed contact met de klant heel belangrijk. U bespreekt samen met de klant de uit te voeren werken en geeft de klant ook advies bij zijn of haar elektrische installatie. U ontwerpt zelf de plannen en bent dus verantwoordelijk voor alle afspraken en beloftes die u met de klant gemaakt hebt. Een korte samenvatting van de taken: • Inschatting ter plaatse in overleg met de klant of adhv plannen van de architect • Voorstudie offertestadium • Ontwerp elektrisch schema in Eplan, kabelberekeningen, ... • Overleg met collega’s van aankoop, bordenbouw, montage, hoogspanning, etc... • Opvolging, testen en opstarten projecten

  • Medewerker verkoop groenten en fruit (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Brasschaat zijn we dringend op zoek naar 2 verkoopsters Verkopen van groenten en fruit Onderhoud winkel Bedienen kassa Mensen onthalen en verder helpen

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van B.A.G. Plastics NV in sociale netwerken
Look for responds of B.A.G. Plastics NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.A.G. Plastics NV. Laat een reactie achter voor B.A.G. Plastics NV. B.A.G. Plastics NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.A.G. Plastics NV. Leave a respond for B.A.G. Plastics NV. B.A.G. Plastics NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.A.G. Plastics NV op de google maps. Adres en contacten B.A.G. Plastics NV
Location of B.A.G. Plastics NV on the google maps. Address and contacts of B.A.G. Plastics NV

Andere gerelateerde bedrijven als come B.A.G. Plastics NV B.A.G. Plastics NV: DEGOTTE CARAVANES AND UNITS SA | Coekaerts J-P | Periodiekske ('t) | L.C.T. | Bachel'Art Socosambre SPRL

Other related companies as B.A.G. Plastics NV: DEGOTTE CARAVANES AND UNITS SA | Coekaerts J-P | Periodiekske ('t) | L.C.T. | Bachel'Art Socosambre SPRL

B.A.G. Plastics NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Beringen, België. De volledige naam van het bedrijf is B.A.G. Plastics NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01224395751. Het bedrijf B.A.G. Plastics NV bevindt zich op het adres: Nijverheidspark 3,3580. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 336,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 309,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in B.A.G. Plastics NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.A.G. Plastics NV is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.A.G. Plastics NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.A.G. Plastics NV, openstaande posities, locatie van B.A.G. Plastics NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B.A.G. Plastics NV is a company, that was registered 2010 in Beringen region, Belgium. Full name of company is B.A.G. Plastics NV, company assigned to the tax number BE01224395751. The company B.A.G. Plastics NV is located at the address: Nijverheidspark 3,3580. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 336,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 309,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in B.A.G. Plastics NV were not found.
The main activity of B.A.G. Plastics NV is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of B.A.G. Plastics NV is not available. You also can look at reviews of B.A.G. Plastics NV, open positions, location of B.A.G. Plastics NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.A.G. Plastics NV, Beringen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.A.G. Plastics NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.A.G. Plastics NV, Beringen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.A.G. Plastics NV, employees, financial statistics.