ACRYPLEX & MODIBEL

Contactgegevens ACRYPLEX & MODIBEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACRYPLEX & MODIBEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACRYPLEX & MODIBEL

Regio (region): Opglabbeek, België

Adres (address): Weg naar Zwartberg 190B,3660, België

Telefoon (phone): 089 81 18 34 089 81 18 34

Fax (fax): 089 81 19 27 089 81 19 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACRYPLEX & MODIBEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACRYPLEX & MODIBEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACRYPLEX & MODIBEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACRYPLEX & MODIBEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACRYPLEX & MODIBEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACRYPLEX & MODIBEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACRYPLEX & MODIBEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACRYPLEX & MODIBEL
Products information ACRYPLEX & MODIBEL

BTW identificatienummer (tax): BE06433837890
Ondernemingsnummer: 5212982177
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 838,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ACRYPLEX & MODIBEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACRYPLEX & MODIBEL
(Get full report from official database of BE for ACRYPLEX & MODIBEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACRYPLEX & MODIBEL
Addition kinds of activities for ACRYPLEX & MODIBEL

275905. Uitnodiging en briefpapier drukwerk en gravure | Invitation and stationery printing and engraving
34629910. Pole line hardware smeedstukken, ferro | Pole line hardware forgings, ferrous
34989905. Pijp secties, vervaardigd uit aangekochte pijp | Pipe sections, fabricated from purchased pipe
37699902. Bellows assemblies, raketten: metaal | Bellows assemblies, missiles: metal
50470105. Zuurstoftherapie apparatuur | Oxygen therapy equipment

Werken bij ACRYPLEX & MODIBEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACRYPLEX & MODIBEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACRYPLEX & MODIBEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACRYPLEX & MODIBEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Non Food (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker Koksafdeling (FT - ook op zondag) Doel van de functie Het zorgdragen voor een optimale presentatie en verkoop van de artikelen door middel van een continue klantgerichte houding en handelwijze zodanig dat er een grote klanttevredenheid is. Zorgen dat shoppen een inspirerende, gemakkelijke en correcte ervaring is voor elke klant. Resultaatgebieden Verzorgen van verkoopactiviteiten Begroet klanten die voorbij komen; Bedient klanten op een actieve, attente en behulpzame wijze; Streeft naar een goed verkoopcijfer; Doet controle van de binnengekomen verse producten en formuleert eventuele klachten. Helpt met kostenbewust bestellen bij afwezigheid van de verantwoordelijke; Zorgt voor een verzorgde en stimulerende opstelling van artikelen in de koelingen en diepvries. Heeft ervaring met FIFO (First in first out). Geeft tijdig een signaal wanneer producten moeten worden (bij)besteld, bestelt en koopt artikelen in in afwezigheid van

  • Verko(o)p(st)er Sanitaire (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Anderlecht zijn wij op zoek naar een tweetalige verko(o)p(st)er met ervaring/kennis van sanitaire. Je onthaalt klanten in de showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers. Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Kwaliteitscontroleur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je takenpakket: - kwaliteitscontrole van de binnenkomende goederen - kwaliteitscontrole van de afgewerkte stukken - verpakking en verzending van de afgewerkte stukken

  • Arbeider voor input, administratie en planning (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat handelt in varkensvlees regio Tielt zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Je zal vooral de data-input verzorgen in een productieomgeving. Verloop: Aan de varkens die binnenkomen werd reeds een klassement en kwaliteit toegekend. Je zal controleren of de ingevoerde gegevens kloppen en ze aanvullen en/of wijzigen. Daarna maak je een planning op volgens bepaalde parameters. De verdere productie is gebaseerd op jouw input. Je hebt dus een heel belangrijke taak en een zeer grote verantwoordelijkheid.

  • Ervaren Glazenwasser (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een KMO gelegen te Deurne zijn wij opzoek naar een Glazenwasser die reeds een eerste ervaring heeft in deze functie. Lever jij graag kwalitatief werk af? Maak jij graag je handen vuil en heb je geen angst om op hoogte's te werken? Schrikt buitenwerk jou niet af? Was op dit alles jou antwoord JA en ben jij dan nog eens in het bezit van een B rijbewijs, solliciteer dan snel, want naar jou zijn we opzoek!

  • Tekenaar betonelementen / betonconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het tekenen van de productietekeningen van onze prefab betonelementen/betonconstructies Je maakt ze klaar voor productie. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en opvolging van de dossiers.

  • MECHANIEKER (HANDZAME)

    Regio: HANDZAME

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden in een team dat instaat voor het reviseren en herstellen van motoren. Je kan een motor demonteren en monteren. Je bent in staat om slijtage vast te stellen aan mechanische en elektrische onderdelen. Je kan courante versleten onderdelen vervangen. Je weet eenvoudige frequente storingen op te sporen. Na de test maak je de motor klaar voor aflevering bij de klant.

  • Huishoudhulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TRIXXO HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van licht huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Student kinderopvang herfstvakantie (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Heb je ervaring in animatie van kinderen? Wil je graag regio Nieuwpoort werken? Ben je beschikbaar in de herstvakantie? Wij zoeken een student kinderopvang voor een vakantiecentrum in Nieuwpoort in de herfstvakantie. In de kinderopvang zorg je voor kindjes en doe je activiteiten met hen. Dit in samenwerking met een collega. Het betreft kinderen tussen 3 en 12 jaar.

  • Evenement medewerker (Student) 16/09 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn we op zoek naar twee Evenement medewerkers die graag de handen uit de mouwen steken. Samen met je teamgenoten sta je in voor het afbreken van het parcours voor de Brico-cross veldrit in Geraardsbergen. Dit zijn al een aantal taken waar je verantwoordelijk voor bent: -banners afhalen -vlaggen naar beneden halen -weghalen van reclame -...

  • Internationaal huifchauffeur CE (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: GOBO Transport & Logistics

    Type: Vaste Job

    GOBO is een logistiek dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Opgericht in 1963 en gespecialiseerd in transport (vloeibaar bulk en stukgoed) en warehousing. GOBO is een flexibel en professioneel familiale onderneming met korte lijnen. Voor stukgoed (LTL / FTL) is de hoofdspecialisatie Frankrijk, maar dankzij een uitgebreid netwerk is er voor ieder transportprobleem een oplossing. Voor transport van vloeibare (gevaarlijke) stoffen biedt GOBO geheel Europe aan. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden betreffende warehousing en extra logistieke activiteiten. Vooral de centrale ligging in de Euregio is een enorme troef. Bekijk zeker eens onze website! http://gobo.eu/gobo/ Als internationaal huif chauffeur, zal je voornamelijk ritten naar/in Frankrijk rijden. Er wordt bij de start een goede begeleiding voorzien van een ervaren collega gedurende enkele weken!

  • Teamleader (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een teamleader of een Verantwoordelijke planning en productiebeheer (m/v) die de dagelijkse lossingen of ladingen op een zo efficiënt mogelijke wijze coördineren en waardoor de heftruckchauffeurs hun werk kunnen uitvoeren en de administratieve flow goed loopt. Takenpakket: - Je stuurt de interne en de externe processen aan, zoals het verwerken van lossingen en ladingen in SAP, fysische controle van de goederen (schade, aantallen, productcorrectheid) en het alloceren van goederen (manuele sturing) - Je zorgt voor het aansturen en het plannen van het personeel - Je bespreekt vastgestelde fouten met de persoon in kwestie en in gezamenlijk overleg zoek je naar acties ter voorkoming - Je volgt de productiviteiten op - Je coördineert specifieke opdrachten op vraag van de klant - Je formuleert verbeteringsvoorstellen met betrekking tot de eigen afdeling zoals kwaliteitsvoorstellen, productiviteitsverbeteringen en veiligheidsvoorstellen - Je motiveert en je coacht het personeel

Zoek naar antwoorden van ACRYPLEX & MODIBEL in sociale netwerken
Look for responds of ACRYPLEX & MODIBEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACRYPLEX & MODIBEL. Laat een reactie achter voor ACRYPLEX & MODIBEL. ACRYPLEX & MODIBEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACRYPLEX & MODIBEL. Leave a respond for ACRYPLEX & MODIBEL. ACRYPLEX & MODIBEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACRYPLEX & MODIBEL op de google maps. Adres en contacten ACRYPLEX & MODIBEL
Location of ACRYPLEX & MODIBEL on the google maps. Address and contacts of ACRYPLEX & MODIBEL

Andere gerelateerde bedrijven als come ACRYPLEX & MODIBEL ACRYPLEX & MODIBEL: JOSEPH WAUTERS NV | Rubri | BUGEST SCRL | Coghen Décor SPRL | Guinelli's Magic and Balloons

Other related companies as ACRYPLEX & MODIBEL: JOSEPH WAUTERS NV | Rubri | BUGEST SCRL | Coghen Décor SPRL | Guinelli's Magic and Balloons

ACRYPLEX & MODIBEL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Opglabbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is ACRYPLEX & MODIBEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06433837890. Het bedrijf ACRYPLEX & MODIBEL bevindt zich op het adres: Weg naar Zwartberg 190B,3660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 838,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ACRYPLEX & MODIBEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACRYPLEX & MODIBEL is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACRYPLEX & MODIBEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACRYPLEX & MODIBEL, openstaande posities, locatie van ACRYPLEX & MODIBEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACRYPLEX & MODIBEL is a company, that was registered 2005 in Opglabbeek region, Belgium. Full name of company is ACRYPLEX & MODIBEL, company assigned to the tax number BE06433837890. The company ACRYPLEX & MODIBEL is located at the address: Weg naar Zwartberg 190B,3660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 838,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ACRYPLEX & MODIBEL were not found.
The main activity of ACRYPLEX & MODIBEL is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ACRYPLEX & MODIBEL is not available. You also can look at reviews of ACRYPLEX & MODIBEL, open positions, location of ACRYPLEX & MODIBEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACRYPLEX & MODIBEL, Opglabbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACRYPLEX & MODIBEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACRYPLEX & MODIBEL, Opglabbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACRYPLEX & MODIBEL, employees, financial statistics.