Guinelli's Magic and Balloons

Contactgegevens Guinelli's Magic and Balloons: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Guinelli's Magic and Balloons: address, phone, fax, email, website, opening hours

Guinelli's Magic and Balloons

Regio (region): Boom, Non-US 2850 - BE, België

Adres (address): H. Spillemaeckersstraat 1 bus 3, België

Telefoon (phone): 32 3 888 27 33 32 3 888 27 33

Fax (fax): 32 3 644 08 13 32 3 644 08 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Guinelli's Magic and Balloons: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Guinelli's Magic and Balloons"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Guinelli's Magic and Balloons"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Guinelli's Magic and Balloons, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Guinelli's Magic and Balloons. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Guinelli's Magic and Balloons, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Guinelli's Magic and Balloons. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Guinelli's Magic and Balloons
Products information Guinelli's Magic and Balloons

BTW identificatienummer (tax): BE06795837402
Ondernemingsnummer: 3665557861
Hoofdstad (capital): 403,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 347,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Guinelli's Magic and Balloons zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Guinelli's Magic and Balloons
(Get full report from official database of BE for Guinelli's Magic and Balloons)

Aanvulling soorten activiteiten voor Guinelli's Magic and Balloons
Addition kinds of activities for Guinelli's Magic and Balloons

242101. Bouw- en bouwmaterialen, hout | Building and structural materials, wood
609999. Functies in verband met depositobanken, nv | Functions related to deposit banking, nec
07220000. Gewas oogsten | Crop harvesting
37140204. Kogelgewricht, motorvoertuig | Ball joints, motor vehicle
42120100. Dier- en boerenproduktransportdiensten | Animal and farm product transportation services
50319902. hardboard | Hardboard
63119906. Levensverzekeringsmaatschappijen | Life insurance carriers
73749904. Keypunch service | Keypunch service
76990904. Visserij reparatie | Fishing equipment repair
80629900. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen, nec | General medical and surgical hospitals, nec

Werken bij Guinelli's Magic and Balloons: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Guinelli's Magic and Balloons: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Guinelli's Magic and Balloons. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Guinelli's Magic and Balloons. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerk(st)er keuken (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Het ontpakken van producten, dit houdt in de verpakking van het inkomend product verwijderen, het product in witte voedingscontainers overbrengen en de verpakking opzij leggen voor recyclage. Klaarzetten van verpakkingsmateriaal op karretjes die in de productie gebruikt worden. Het uitscheppen in de trays van de verschillende producten die binnen Steamplicity gebruikt worden. Het volgen van de recepturen bij het uitscheppen, bv. grammages in acht nemen die in de receptuur vermeld staan. Het aan- en uitzetten van de lopende band. Interne kwaliteitsprocedures volgen & naleven. Onderhoud van de werkplaats: het reinigen van de tafels, rekken, vloeren, allerhande materialen & werkinstrumenten

  • Heftruck- en vrachtwagenchauffeur CE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf uit Ieper zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE en heftruckattest. De ene dag zal je rijden met de oplegger, de andere dag werk je als heftruckchauffeur in het magazijn. Je wisselt continu af.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Gistel en Oudenburg (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Contract Manager HVAC - Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: VINCI Facilities

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor het beheer van een aantal klanten met een service of onderhoudscontract. Deze verantwoordelijkheid behelst de kwaliteit, het inzetten van de juiste ressources, de relatie, de organisatie en de financiële parameters van zijn portfolio. TAKEN Ondersteunt de Business Unit Manager bij het opstellen van het jaarlijks strategisch plan. Implementeert het HSEQ beleid op de werkvloer : gebruik DIF, incidentmeldingen, melden van onveilige situaties, opstellen en toepassen HSEQ-plan, audits, respect en controle van veiligheidsinstructies op de werkplek. Hij is verantwoordelijk voor de financiële resultaten van zijn portfolio. Hij volgt zijn omzet en Gross Margin op en zorgt voor de nodige groei. Hij bereidt de contractreviews voor en stelt oplossingen voor in geval van problemen. Hij zoekt steeds naar mogelijkheden om voortdurend te verbeteren. Hij implementeert de conclusies. Hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch onderhoud op de installaties van de klanten. Hij is verantwoordelijk voor de opvolging van de wetgeving aangaande koeling, verwarming, elektriciteit, enz... en neemt nodige acties. Tevens moet hij doelstellingen maken i.v.m. trendanalyses en de opvolging ervan. Hij is verantwoordelijk voor een goede ratio aan spin off werkzaamheden t.o.v. zijn contractportfolio. Hij benadert zijn klanten commercieel en biedt voortdurend en proactief oplossingen aan. Is verantwoordelijk voor de goede organisatie en planning van zijn ressources i.f.v. zijn contractportfolio. Is verantwoordelijk voor een goed people-management, en zorgt voor motivatie en teamspirit in zijn ploeg. Is verantwoordelijk voor het onderhouden van goede relaties met zijn klanten : communicatie en rapportering Overzicht behouden : delegeren en analyseren, controleren. Verantwoordelijk voor het veiligheidsonthaal op de eerste werkdag van de nieuwe werknemers en interims. PROFIEL Opleiding : Master in Electromechanica – optie klimatisatie. Ervaring : relevante ervaring van 5 à 10 jaar in een technisch omgeving, liefst in een onderhoudsafdeling Technische vaardigheden : multi technisch en algemeen brede kennis van technologie/nieuwe technologie, Excel – Word – PowerPoint. Feeling voor juridische aspecten., stipt kunnen werken/goede organisatie, stressbestendig zijn. AANBOD VINCI Energies biedt u een professionele omgeving waar u de mogelijkheid krijgt om een heel interessant werk te leveren en verder te bouwen aan uw carrière. Tevens biedt VINCI Energies u een attractief loon met voordelige extralegale voordelen, zoals : Groepsverzekering + overlijdensverzekering en invaliditeitsverzekering. Gratis hospitalisatieverzekering. Arbeidsduurvermindering : 12 dagen bijkomend betaald verlof per jaar (vrij op te nemen – geen sluitingsperiode). Carrièremogelijkheden en opleidingsplan. Maaltijdcheques. Bonusplan. Firmawagen.

  • Technisch assistent groen (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: GEMEENTE LONDERZEEL

    Type: Vaste Job

    De groendienst staat in voor het beheer van de groenvoorzieningen op het openbaar domein en het gemeentelijk privaat domein. Zij is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en de openbare netheid van het gemeentelijk openbaar domein. Instaan voor het onderhoud van het groen in de gemeente De materialen en gereedschappen op een duurzame en oordeelkundige manier gebruiken zodat allerlei onderhoudsopdrachten en functionele andere werken kunnen worden uitgevoerd Verzekeren van een correcte informatie aan de burgers, teneinde het imago van de gemeente Londerzeel op een klantvriendelijke manier maximaal te ondersteunen. Instaan voor een open interne communicatie naar de medewerkers, de hiërarchische oversten, de andere diensten en het beleid, zodat iedereen toegang heeft tot de informatie die belangrijk is om zijn taak optimaal te kunnen realiseren.

  • Piping Ontwerper (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    Begeleiding van 1 tot 5 tekenaars en tekenaar/constructeurs. Controleert zelfstandig ontwerpdocumenten. Controleert en evalueert informatie van andere afdelingen, opdrachtgevers en toeleveranciers. Maakt berekeningen. Maakt ontwerpvoorstellen en schetsen. Voert controlewerkzaamheden uit op de plant. Voert technische besprekingen met opdrachtgevers in voorkomende gevallen. Zorgt ervoor, dat de door hem vervaardigde ontwerpdocumenten in overeenstemming zijn met de contractuele projecteisen, kwaliteitseisen, veiligheidseisen, specificaties, normen, codes en standaards. Geven van toelichting op de tekeningen aan de engineer en eventueel aan de uitvoerder(s), alsook vanuit de eigen discipline aangeven van mogelijke aanpassingen in het ontwerp, ter verbetering van de kwaliteit en maakbaarheid en desgewenst zorgdragen voor gecompleteerde/gewijzigde tekeningen, teneinde een kwalitatief goed eindresultaat te leveren binnen gestelde planning en budget. Archiveren, beheren en distribueren van tekeningen en documenten, conform de instructies van de leadengineer, het projectplan c.q. de opdracht.

  • Zelfstandige Kinesitherapeut / Kinesitherapeute (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ROOSENS ELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met een motorische ontwikkelingsachterstand, leerproblemen en ademhalingsproblemen.

  • Ergotherapeut/ audioloog/ psycholoog/... (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FARINA TINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een multidisciplinaire praktijk zoekt gedreven paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

  • Computer Recruitment Services - IBM Integration Bus IIB WebSphere Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company My client, a large international bank, is seeking a subject matter expert in IBM Integration Bus IIB, (previously WebSphere Message Broker). You would join the Middleware Team in the Communication and Integration Services (CIS) department. The team is responsible for leveraging IBM Integration Bus to enable communication between back-end applications and external partners. Tasks 1. Supporting project implementation Analysing business requirements and designing IIB based solutions; Impact assessment on existing setup and development delivery; Validation, testing and support to launches. 2. Provide IIB expertise Emphasize best practices and guidelines to optimize IIB usage at the bank; Provide coaching to CIS team members to speed up their learning curve; Improve product delivery, moving towards CICD (Continuous Integration, Delivery, and Deployment); Improving the efficiency of the service operations (both on IT and operational aspects). 3. Support the existing IIB infrastructure in Test and Production environments Take care of the IIB release management and patching; Support IIB assets under CIS group responsibility; Participate to the 3rd level support service provided to Production (some watch duty). Essential Skills 5-10 years of experience in IBM Integration Bus at a large company; Your expertise allows you to master the internal of those products, implement efficient solutions for business services, and guide IBM customers towards a successful implementation for IIB based services. You will have your personal IIB peer network. You have expertise with CICD and can help our team in implementing the required solutions. You are a team player, ready to coach / raise expertise of team members located across the bank. You are ready to work full time from the bank's Brussels office. Language: English You must be an EU citizen to apply for this role. Details Location: Brussels Belgium Start Date: Immediate Duration: 6 months renewable Salary: 625 Euro/day negotiable Ref: PB16

Zoek naar antwoorden van Guinelli's Magic and Balloons in sociale netwerken
Look for responds of Guinelli's Magic and Balloons in social networks

Lees alle opmerkingen voor Guinelli's Magic and Balloons. Laat een reactie achter voor Guinelli's Magic and Balloons. Guinelli's Magic and Balloons bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Guinelli's Magic and Balloons. Leave a respond for Guinelli's Magic and Balloons. Guinelli's Magic and Balloons on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Guinelli's Magic and Balloons op de google maps. Adres en contacten Guinelli's Magic and Balloons
Location of Guinelli's Magic and Balloons on the google maps. Address and contacts of Guinelli's Magic and Balloons

Andere gerelateerde bedrijven als come Guinelli's Magic and Balloons Guinelli's Magic and Balloons: Parc du Tapis SA | Demar Marine CV | De Schilder-Verdonck | Golden Eagle Aviation BVBA | Lexitech S.A.

Other related companies as Guinelli's Magic and Balloons: Parc du Tapis SA | Demar Marine CV | De Schilder-Verdonck | Golden Eagle Aviation BVBA | Lexitech S.A.

Guinelli's Magic and Balloons is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Boom, Non-US 2850 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Guinelli's Magic and Balloons, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06795837402. Het bedrijf Guinelli's Magic and Balloons bevindt zich op het adres: H. Spillemaeckersstraat 1 bus 3. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 403,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 347,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Guinelli's Magic and Balloons zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Guinelli's Magic and Balloons is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Guinelli's Magic and Balloons is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Guinelli's Magic and Balloons, openstaande posities, locatie van Guinelli's Magic and Balloons op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Guinelli's Magic and Balloons is a company, that was registered 1999 in Boom, Non-US 2850 - BE region, Belgium. Full name of company is Guinelli's Magic and Balloons, company assigned to the tax number BE06795837402. The company Guinelli's Magic and Balloons is located at the address: H. Spillemaeckersstraat 1 bus 3. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 403,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 347,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Guinelli's Magic and Balloons were not found.
The main activity of Guinelli's Magic and Balloons is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Guinelli's Magic and Balloons is not available. You also can look at reviews of Guinelli's Magic and Balloons, open positions, location of Guinelli's Magic and Balloons on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Guinelli's Magic and Balloons, Boom, Non-US 2850 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Guinelli's Magic and Balloons, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Guinelli's Magic and Balloons, Boom, Non-US 2850 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Guinelli's Magic and Balloons, employees, financial statistics.