PROCOPIA/PRO PRINT

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • PROCOPIA/PRO PRINT
Private companiesDepository Institutions • PROCOPIA/PRO PRINT

Contactgegevens PROCOPIA/PRO PRINT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROCOPIA/PRO PRINT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROCOPIA/PRO PRINT

Regio (region): Leuven (Heverlee), België

Adres (address): Interleuvenlaan 62,3001, België

Telefoon (phone): 016 39 48 52 016 39 48 52

Fax (fax): +32 (63) 239-53-83 +32 (63) 239-53-83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROCOPIA/PRO PRINT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROCOPIA/PRO PRINT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROCOPIA/PRO PRINT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROCOPIA/PRO PRINT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROCOPIA/PRO PRINT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROCOPIA/PRO PRINT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROCOPIA/PRO PRINT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROCOPIA/PRO PRINT
Products information PROCOPIA/PRO PRINT

BTW identificatienummer (tax): BE06982330322
Ondernemingsnummer: 9915405273
Hoofdstad (capital): 584,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 385,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in PROCOPIA/PRO PRINT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROCOPIA/PRO PRINT
(Get full report from official database of BE for PROCOPIA/PRO PRINT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROCOPIA/PRO PRINT
Addition kinds of activities for PROCOPIA/PRO PRINT

1231. Antracietwinning | Anthracite mining
822100. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
836104. Geriatrische woonzorg | Geriatric residential care
22629902. Refinishing: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Refinishing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
32290703. Glas blanks voor elektrische lampen | Glass blanks for electric light bulbs
34129904. Spijkers, verzending: metaal | Pails, shipping: metal
34710106. Goudplaten | Gold plating
36510119. Luidsprekers | Speaker monitors
50159900. Motorvoertuigonderdelen, gebruikt, nec | Motor vehicle parts, used, nec
52119902. Kasten, keuken | Cabinets, kitchen

Werken bij PROCOPIA/PRO PRINT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROCOPIA/PRO PRINT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROCOPIA/PRO PRINT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROCOPIA/PRO PRINT. Looking for open vacancies in other companies

  • MACHINEBEDIENERS 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een multinational in de regio van Waregem gaat Forum Jobs op zoek naar machinebedieners om te werken in 2 ploegen. Als machinebediener: - verzorg je, samen met jouw collega's, de voorbereiding van de verschillende orders op 2 productielijnen van de afdeling. - bewaak je het productieproces en controleer je de volledige productielijn. - sta je in voor het instellen van de machine met de juiste parameters, de kwaliteitscontrole en het verpakken van het geïmpregneerde papier.

  • Werfleider wegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature van werfleider wegeniswerken zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Organiseren van werven waarbij je ook aandacht hebt voor de veiligheid; Opvolgen en aansturen van onderaannemers en werknemers; Veiligheids- en kwaliteitsprocedures controleren en door anderen laten naleven; Werknemers uitleg geven omtrent de technische uitvoering van de werken; Uitplaatsen van de (riolerings-)niveaus en dit al dan niet in overleg met de afdeling topografie; Actief zoeken naar optimalisaties en je stelt je commercieel op.

  • CALLAGENTS - CARGLASS® - HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Carglass® in Hasselt zoeken we een contact center agents. Als "Contact Center Agent" beantwoord je contacten van klanten, gaande van particulieren, verzekerden tot leaseklanten. Je luistert naar de situatie van de klant en via gerichte vragen zoek je samen met de klant naar de meest geschikte oplossing. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant

  • Voltijdse verkoopfunctie - vast rooster - bakkerij Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote bakkerijketen met filialen over volledig Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelbediende voor de winkel in Sint-Lievens-Houtem. De winkel is nog vrij nieuw dus je komt terecht in een heel mooi filiaal.  Takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Uurrooster: Dinsdag gesloten 5 dagen/week Afwisselend zaterdag of zondag thuis Shift: 5u30 – 12u of 12u – 19u

  • Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een kelner in een aangename en standingvolle brasserie. Je neemt de bestellingen aan, serveert dranken en eten, staat mensen bij in hun keuzes en geeft advies waar nodig.

  • Studen hostess gezocht (Horeca Expo) (18 tem 22 november) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    onze klant moedigt chefs, hobbykoks en consumenten aan om op een verantwoorde manier om te gaan met onbeminde en minder bekende vissoorten en bijvangst, gevangen door Belgische vissers. Samen met hen zou u geïnteresseerde klanten ontvangen en te woord staan op de horeca expo in november (Flanders Expo). Heeft u interesse in deze job, stuur dan zeker uw cv (+foto) op naar gent

  • Bijverdienste/studentenjob - afwasser gezocht tijdens weekdagen! (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Studentenjob

    Bij grote drukte in het restaurant spring je bij aan de afwas. Het gaat om een industriële vaatwas. Eentje met een mand die je er in- en uit kan rollen. We zoeken mensen in de vroege en/of late shift: 8u - 12u en/of 18u - 23u. Af en toe is er ook een shift van 16u tot 23u.

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

  • HR consulent (m/v) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT NIKLAAS

    Type: Vaste Job

    Het enthousiaste team van Forum Jobs Zele is op zoek naar een nieuwe collega! Als HR consulent binnen Forum Jobs sta jij dagelijks in voor het matchen van de juiste kandidaat aan de juiste vacature. Hiervoor speur jij de gebruikelijke jobsites af en ons uitgebreid kandidatenbestand. Ga je nadien de kandidaten screenen door middel van online testing en sollicitatiegesprekken op kantoor. Verder ben je als consulent ook een aanspreekpunt voor vragen omtrent sociale wetgeving van klanten en uitzendkrachten.

  • Junior en senior functioneel analisten (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Compusearch

    Type: Vaste Job

    Als Functional Analyst neem je de volgende verantwoordelijkheden op jou: · Je bent het aanspreekpunt voor de operationele diensten waarvoor je instaat voor het change management op het niveau van de applicaties en processen waar je aan werkt; · Om tegemoet te komen aan verzoeken van de business, voer je de noodzakelijke analyses uit om na te gaan waar de processen en de ondersteunende applicaties nog verbeterd kunnen worden, je bepaalt de oplossingen voor optimalisering en applicatiefuncties die bijdragen aan de doelstellingen van de operationele dienst in kwestie, je raamt de kosten, je stelt prioriteiten en je maakt een planning voor de uitvoering ervan; · Je volgt de ontwikkelingscyclus op: je staat in voor de analyse van de aanvragen en de functionele analyse van de applicaties die de scope uitmaken van de projecten. Je toetst de voorgestelde technische oplossingen af en je waakt er daarbij over dat zoveel mogelijk de voorkeur wordt gegeven aan de oplossingen die tot de standaardoplossingen behoren en ook herbruikbaar zijn; · Je controleert de kwaliteit van de ontwikkelings-deliverables. Je neemt deel aan de verschillende testfasen en bent betrokken bij de implementatie ervan; · Je werkt mee aan de invoering van de oplossingen door er voor te zorgen dat de impact van de wijzigingen op de organisatie worden beperkt. Je werkt mee aan het vastleggen van de te optimaliseren processen. Je stelt de documentatie voor de gebruiker op en werkt mee aan het uitschrijven van de werkinstructies; · Je bent verantwoordelijk voor de activiteiten die je werden toevertrouwd. In dat kader sta je in voor de opvolging ervan en verzorg je de coördinatie tussen teams indien dat noodzakelijk is. Ook rapporteer je aan de projectmanager of de verantwoordelijke.

  • Office365 & SharePoint Technical Lead (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: RECOMATICS

    Type: Vaste Job

    Lijkt het je wat om dicht bij huis te werken, voldoening te halen uit jouw job en te behoren tot een jong en dynamisch team? Dan is werken bij RecoMatics zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een spontane, vlotte Office365 & SharePoint Technical Leaddie bijdraagt aan onze leuke werksfeer. Wat is je rol? Als Technical Lead ben je de persoon die enerzijds onze projecten technisch trekt en anderzijds ook mee de architectuur zal gaan bepalen. Wat houdt dit dan onder andere in? Je neemt als Technical Leadenkele projecten en klanten voor jouw rekening. Je bepaalt mee de juiste oplossing voor de klant, werkt de technische architectuur en oplossing uit en gaat het project succesvol begeleiden en mee uitvoeren. Je werkt heel nauw samen met onze klanten en denkt actief mee naar de beste oplossingen. Je bent een technical coachvoor de collega’s en onze klanten. Je helpt daardoor ook de collega’s te groeien in hun job. Je adviseert waar nodig het RecoMatics productteam bij het nemen van architecturale beslissingen. We hebben nog veel te vertellen over deze rol, maar we vinden het leuker jou verder enthousiast te krijgen bij een lekkere kop koffie op ons kantoor.

  • Traffic Controller Rail (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Square City werkt als talent-specialist voor diverse sectoren. Wij bundelen industrie-ervaring en uitgebreide netwerken van professionals. Hierdoor zorgen wij voor de in- en doorstroom van talent bij onze opdrachtgevers, van werving & selectie-opdrachten, project sourcing, assessment- en development centers, enz. Vandaag zoeken wij voor een specialist met een sterk logistiek apparaat. Deze toonaangevende speler binnen de markt gaat het team versterken met een gemotiveerde Traffic Controller (m/v) in de regio van Antwerpen. De missie Jij wordt verantwoordelijk voor de dispatching en opvolging van het internationale netwerk van goederentransport via de spoorwegen. Je staat in voor de voorbereidingen van alle operationele en administratieve documenten voor de goederentransporten die jij beheert. Je bent verantwoordelijk voor het punctueel opvolgen van de route van de trein. Je staat daarvoor in directe communicatie met de machinisten, seinhuizen en internationale partners. Je bent het aanspreekpunt voor alles practische zaken van jouw transport, waar de trein zich in Europa ook bevindt. Rapporteren doe je aan de Operations Manager.

Zoek naar antwoorden van PROCOPIA/PRO PRINT in sociale netwerken
Look for responds of PROCOPIA/PRO PRINT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROCOPIA/PRO PRINT. Laat een reactie achter voor PROCOPIA/PRO PRINT. PROCOPIA/PRO PRINT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROCOPIA/PRO PRINT. Leave a respond for PROCOPIA/PRO PRINT. PROCOPIA/PRO PRINT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROCOPIA/PRO PRINT op de google maps. Adres en contacten PROCOPIA/PRO PRINT
Location of PROCOPIA/PRO PRINT on the google maps. Address and contacts of PROCOPIA/PRO PRINT

Andere gerelateerde bedrijven als come PROCOPIA/PRO PRINT PROCOPIA/PRO PRINT: Mathurin SPRL | AUBERGE NAPOLEON BVBA | Fralou | Alg Schrijnwerkerij Serneels | E.L.C. Conference Communication SPRL

Other related companies as PROCOPIA/PRO PRINT: Mathurin SPRL | AUBERGE NAPOLEON BVBA | Fralou | Alg Schrijnwerkerij Serneels | E.L.C. Conference Communication SPRL

PROCOPIA/PRO PRINT is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Leuven (Heverlee), België. De volledige naam van het bedrijf is PROCOPIA/PRO PRINT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06982330322. Het bedrijf PROCOPIA/PRO PRINT bevindt zich op het adres: Interleuvenlaan 62,3001. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 584,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 385,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in PROCOPIA/PRO PRINT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROCOPIA/PRO PRINT is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROCOPIA/PRO PRINT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROCOPIA/PRO PRINT, openstaande posities, locatie van PROCOPIA/PRO PRINT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PROCOPIA/PRO PRINT is a company, that was registered 2004 in Leuven (Heverlee) region, Belgium. Full name of company is PROCOPIA/PRO PRINT, company assigned to the tax number BE06982330322. The company PROCOPIA/PRO PRINT is located at the address: Interleuvenlaan 62,3001. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 584,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 385,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in PROCOPIA/PRO PRINT were not found.
The main activity of PROCOPIA/PRO PRINT is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PROCOPIA/PRO PRINT is not available. You also can look at reviews of PROCOPIA/PRO PRINT, open positions, location of PROCOPIA/PRO PRINT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROCOPIA/PRO PRINT, Leuven (Heverlee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROCOPIA/PRO PRINT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROCOPIA/PRO PRINT, Leuven (Heverlee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROCOPIA/PRO PRINT, employees, financial statistics.