Alg Schrijnwerkerij Serneels

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Alg Schrijnwerkerij Serneels
Private companiesDepository Institutions • Alg Schrijnwerkerij Serneels

Contactgegevens Alg Schrijnwerkerij Serneels: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alg Schrijnwerkerij Serneels: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alg Schrijnwerkerij Serneels

Regio (region): Aarschot (Gelrode), België

Adres (address): Leuvensesteenweg 385,3200, België

Telefoon (phone): 016 56 50 00; 016 56 68 35 016 56 50 00; 016 56 68 35

Fax (fax): 016 56 91 82 016 56 91 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alg Schrijnwerkerij Serneels: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alg Schrijnwerkerij Serneels"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alg Schrijnwerkerij Serneels"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alg Schrijnwerkerij Serneels, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alg Schrijnwerkerij Serneels. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alg Schrijnwerkerij Serneels, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alg Schrijnwerkerij Serneels. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alg Schrijnwerkerij Serneels
Products information Alg Schrijnwerkerij Serneels

BTW identificatienummer (tax): BE02545227050
Ondernemingsnummer: 6635162353
Hoofdstad (capital): 349,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 248,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Alg Schrijnwerkerij Serneels zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alg Schrijnwerkerij Serneels
(Get full report from official database of BE for Alg Schrijnwerkerij Serneels)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alg Schrijnwerkerij Serneels
Addition kinds of activities for Alg Schrijnwerkerij Serneels

353201. Boren, bits en dergelijke apparatuur | Drills, bits, and similar equipment
25310401. Bleacher zitplaatsen, draagbaar | Bleacher seating, portable
28190411. Natriumthiosulfaat | Sodium thiosulfate
30210103. Laarzen, rubber of rubber soldeerstof | Boots, rubber or rubber soled fabric
32290200. Optisch glas | Optical glass
33160104. Draad, plat, koudgewalst strip: niet gemaakt in warmgewalste molens | Wire, flat, cold-rolled strip: not made in hot-rolled mills
37249905. Motorbevestigingsdelen, vliegtuigen | Engine mount parts, aircraft

Werken bij Alg Schrijnwerkerij Serneels: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alg Schrijnwerkerij Serneels: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alg Schrijnwerkerij Serneels. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alg Schrijnwerkerij Serneels. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt bestellingen klaar aan de hand van een scansysteem. Je maakt hiervoor gebruik van een orderpicktruck die in de hoogte gaat.

  • OPERATOR 2 ploegen (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma te Dottignies gaan wij op zoek naar een operator 2 ploegen. je staat in voor het instellen en bedienen van de machine je zorgt voor een goede kwaliteit van het product en detecteert fouten.

  • POETSHULP TIELT, OOSTROZEBEKE, RUISELEDE (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student winkelmedewerker woensdag (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Rijmenam zijn we op zoek naar een gemotiveerde student. Dit voor enkel op woensdag. Je takenpakket zal bestaan uit: Rekken aanvullen Bestellingen uitpakken Winkel proper houden

  • Bandenmonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

  • CREO Designer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: MIDES

    Type: Vaste Job

    Je staat als desinger in voor het kwalitatief ontwerpen en uittekenen van technische oplossingen. Je staat in voor de opmaak van de nodige aankoopbehoeften voor de uitvoering van het ontwerp. Je werkt de volledige tekeningen uit, rekening houdende met de technische mogelijkheden in productie, kwaliteit, budget. Je staat garant voor de uitwerking van een goed design en lay-out, beschrijvingen van bewerkingen en nabehandeling. Je staat in voor de opmaak van de nodige uitvoerings- en projectdocumenten zoals 3D modellen en tekeningen, technische beschrijvingen, stuklijsten, bewerkingslijsten en sturingsprogramma's. Je staat in voor het opmaken van transporttekeningen, montageplannen en je draagt bij in de opmaak van het technische klantendossier. Je werkt nauw samen met je collega's van aankoop, kwaliteit en productie en rapporteert aan de Engineering Manager.

  • Calculator (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en voorcalculatie van de projecten voor infrastructuur- en grondwerken. Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit, hiervoor maak je gebruik van technische gegevens zoals plannen en lastenboeken. Je vraagt offertes aan bij onderaannemers en toeleveranciers. Je onderhoudt contacten met aannemers, je onderhandelt en vergelijkt om zo tot de beste voorwaarden te komen. Op basis van bestaande basisprijzen maak je prijsoffertes op voor de klanten. Bedrijfsprofiel: Voor een gekende speler in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een calculator.

  • Technieker op de baan specialisatie pellets m/v - firma te Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Interesse in een job als Technieker op de baan en een passie voor vuur ? Als Servicetechnieker werk je mee in de dienst na verkoop bij een bedrijf gespecialiseerd in verkoop van kachels en haarden regio Oudenaarde ! Jouw job als Servicetechnieker staat centraal bij de firma ! Als technieker ga je de baan op om bij particuliere klanten herstellingen uit te voeren aan onder andere pelletkachels , je onderhoudt toestellen en geeft ook training bij vernieuwde producten. Je interventies als technieker worden dagelijks ingepland , een 3 à 4 per dag, dit afhankelijk van de regio. Je werkgebied vanuit Oudenaarde als technieker is Oost-Vlaanderen , West-Vlaanderen, Brabant , Antwerpen , Henegouwen. Zeer uitzonderlijk werk je buiten België.

  • Zelfstandig verpleegkundigen (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging (voltijds/deeltijds)

  • European People & Talent Development Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672093-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is a leading search, recruitment and selection agency that stands ‘by your side’. Being there for people is our number one priority. We therefore go in search of what employees and organizations truly value. This enables us to stand united behind both candidate and client, and make the perfect match. More info on www.bakker.be. Our client is a leading international company in the chemical industry with more than 6000 employees worldwide. The head office is in the Antwerp province (Kempen). For this growing international company we were looking for a European People & Talent Development Partner. We are looking for an enthusiastic European People and Talent Development Partner who will develop, establish, implement and measure defined learning and development opportunities for the European businesses. You will bring the talent management experience to help create a best-in-class people and talent management vision for an industry leading organization. As a proven talent and people development professional, you will have the opportunity to build and develop excellence for the organization. You will report to the European HR Director. Key Responsibilities You can start from a clean slate: create, structure and evaluate all development initiatives within the European organization. You work directly with the business leaders on creating a development mindset within the organization. You are responsible for all talent/people development initiatives on European level. You co-design and execute development initiatives to accelerate organizational and team performance specifically in the areas of growth and senior level. You support the business in building leadership capability within the organization through strategically assigning individuals in roles that build skills and experience. You deploy learning and development resources as appropriate to support the learning and development strategy. You establish measurements systems for the learning and development strategy.

  • FLEXIJOB Winkelbediende FroYo & Pasta - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MAXIS INVEST

    Type: Flexijob

    !! OPGELET !! HET GAAT HIER OM EEN FLEXIJOB STATUUT; KANDIDATEN MOETEN MINSTENS AL 9 MAANDEN WERKEN IN EEN ANDER BEDRIJF ALS VOLTIJDS OF 4/5 OM IN AANMERKING TE KOMEN, HET BETREFT HIER DUS EEN EXTRA ACTIVITEIT NAAST JE HOOFDTEWERKSTELLING BIJ JE HUIDIGE WERKGEVER Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar extra personeel om ons jong team aan te vullen! De job: Openen en/of sluiten van de winkel, hygiëne en netheid bewaken, kassa beheren en afsluiten. Klanten bedienen: Pasta's bereiden, FroYo bereiden, producten aanvullen en bestellen, supervisie geven aan j-o-b-studenten. Samen met de shopmanager bewaak je de kwaliteit van de service en de producten, de aansturing van de j-o-b-studenten is hierbij heel belangrijk. We zijn voornamelijk opzoek naar kandidaten die, als aanvulling op huidig personeel, op doordeweekse dagen kunnen werken: NIET in het WEEKEND Extra beschikbaarheid tijdens de kerstperiode is een plus! Afspraken voor sollicitaties via mail met bijgevoegd CV en/of contactgegevens

Zoek naar antwoorden van Alg Schrijnwerkerij Serneels in sociale netwerken
Look for responds of Alg Schrijnwerkerij Serneels in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alg Schrijnwerkerij Serneels. Laat een reactie achter voor Alg Schrijnwerkerij Serneels. Alg Schrijnwerkerij Serneels bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alg Schrijnwerkerij Serneels. Leave a respond for Alg Schrijnwerkerij Serneels. Alg Schrijnwerkerij Serneels on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alg Schrijnwerkerij Serneels op de google maps. Adres en contacten Alg Schrijnwerkerij Serneels
Location of Alg Schrijnwerkerij Serneels on the google maps. Address and contacts of Alg Schrijnwerkerij Serneels

Andere gerelateerde bedrijven als come Alg Schrijnwerkerij Serneels Alg Schrijnwerkerij Serneels: Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA | Decleer Inn | CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJKE DOCUMENTATIE EN COORDINATIE | Hoesch Bouwsystemen Belgie N.V. | Savicon BVBA

Other related companies as Alg Schrijnwerkerij Serneels: Algemeen Rekencentrum Gent ARG BVBA | Decleer Inn | CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJKE DOCUMENTATIE EN COORDINATIE | Hoesch Bouwsystemen Belgie N.V. | Savicon BVBA

Alg Schrijnwerkerij Serneels is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Aarschot (Gelrode), België. De volledige naam van het bedrijf is Alg Schrijnwerkerij Serneels, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02545227050. Het bedrijf Alg Schrijnwerkerij Serneels bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 385,3200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 349,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 248,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Alg Schrijnwerkerij Serneels zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alg Schrijnwerkerij Serneels is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alg Schrijnwerkerij Serneels is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alg Schrijnwerkerij Serneels, openstaande posities, locatie van Alg Schrijnwerkerij Serneels op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alg Schrijnwerkerij Serneels is a company, that was registered 1988 in Aarschot (Gelrode) region, Belgium. Full name of company is Alg Schrijnwerkerij Serneels, company assigned to the tax number BE02545227050. The company Alg Schrijnwerkerij Serneels is located at the address: Leuvensesteenweg 385,3200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 349,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 248,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Alg Schrijnwerkerij Serneels were not found.
The main activity of Alg Schrijnwerkerij Serneels is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Alg Schrijnwerkerij Serneels is not available. You also can look at reviews of Alg Schrijnwerkerij Serneels, open positions, location of Alg Schrijnwerkerij Serneels on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alg Schrijnwerkerij Serneels, Aarschot (Gelrode): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alg Schrijnwerkerij Serneels, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alg Schrijnwerkerij Serneels, Aarschot (Gelrode): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alg Schrijnwerkerij Serneels, employees, financial statistics.