B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL
Private companiesBusiness Services • B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL

Contactgegevens B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL

Regio (region): Lasne (Lasne-Chapelle-Saint-Lambert), België

Adres (address): Chemin du Ruisselet 9,1380, België

Telefoon (phone): 02 332 49 99; 02 376 28 20 02 332 49 99; 02 376 28 20

Fax (fax): 02 332 49 77 02 332 49 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL
Products information B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06794189453
Ondernemingsnummer: 3358489990
Hoofdstad (capital): 955,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 382,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL
(Get full report from official database of BE for B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL
Addition kinds of activities for B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL

311104. Accessoires, lederen | Accessory products, leather
355201. Machines en uitrusting voor het bereiden van vezel- en garenbereiding | Fiber and yarn preparation machinery and equipment
22530201. Hoeden en hoofddeksels, breien | Hats and headwear, knit
26790102. Pallet spacers, vezel: gemaakt van aangekocht materiaal | Pallet spacers, fiber: made from purchased material
32310501. Medisch en laboratoriumglaswerk: gemaakt van aangekochte glas | Medical and laboratory glassware: made from purchased glass
35590102. Knoop naaimachines | Button sewing machines
36259910. Marine en marine hulpcontroles | Marine and navy auxiliary controls
50820200. Houthakkers- en bosbouwmachines en -uitrusting | Logging and forestry machinery and equipment
57319910. Metaaldetectoren | Metal detectors
58120206. Zitdrankje | Soft drink stand

Werken bij B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • chauffeur C (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We kijken uit naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C dit ter vervanging van langdurig verlof van een medewerker in de maand juli. Je taken: > rondbrengen van (runder)vlees naar groothandels. > ophalen van het vlees bij slachthuizen en groothandels. > je doet 3 tot 6 klanten per dag > goederen worden gelost met haken. Voor het lossen wordt het vlees aan een haak uitgeschoven. > regio: België dagritten zonder uitslapen

  • Strijkster (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Strijkt u graag alle plooien glad dan is dit de ideale job voor u. U staat in voor het inventariseren, strijken en plooien van de particulier kledij van onze klanten. U heeft zin voor initiatief en gaat zeer zindelijk te werk.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Opvelp, 8 uur per week (OPVELP)

    Regio: OPVELP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Opvelp. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EPPEGEM – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • vaste weekendstudent supermarkt regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enkele gemotiveerde studenten om vast in het weekend te werken! Jouw taken omvatten kassawerk en aanvullen van de goederen.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFD. HAACHT

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Haacht, Keerbergen, Rotselaar & Boortmeerbeek

  • Jobstudent Verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een detailhandel van kook- en decoratiegerief zijn wij op zoek naar jobstudenten voor de weekends en vakanties. Je staat vooral in voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het op orde houden van de winkel. Je werkt op woensdagnamiddag, zaterdag en/ of zondag.

  • Monteur/Elektricien/Technicus (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ASC-SERVICE

    Type: Vaste Job

    ASC plaatst, onderhoudt en herstelt t oegangscontrole, automatisatie, camerabewaking, recreatietechnieken. Wij zoeken dringend een industrieel elektricien. Wij staan ook open voor IBO mits de nodige technische basiskennis aanwezig is. Kijk ook eens op www.asc-service.be voor meer info.

  • Assistent Productiemanager (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    Als rechterhand van de Productie Manager sta je in voor volgende taken; Aansturen, motiveren, coachen en ondersteunen van het team; Samenwerken met kwaliteit en productieverantwoordelijke; Opvolgen en controleren van nieuwe recepten volgens de voorschriften en procedures; Bedenken van oplossingen bij niet geplande stilstanden; Afstemmen met externe partijen voor geplande onderhoud; Rapporteren aan de productieverantwoordelijke.

  • Assistent kostprijsberekening (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: BAKKER & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Ondersteuning bieden bij het maken van voorcalculaties voor verkoopsdoeleinden aan de hand van een lastenboek of beschrijving Berekeningen maken aan de hand van de informatie die je verkrijgt vanuit verschillende afdelingen (aankoop, studie, productie, personeelszaken…) Het samenstellen van de catalogi en het aanvullen van verschillende opties en details Het aanpassen van de prijzen en offertes Het continu updaten van de materialen, technologieën, productieprocessen… Het omzetten van cijfergegevens in sjablonen en structuren die zorgen voor toegankelijkheid en transparantie Het uitvoeren van controles op de prijzen en prijscatalogi, bestelbonnen, facturering… Het rapporteren van de aanpassingen en calculaties naar de hoofdverantwoordelijke verkoop en de beheerders van het management informatie systeem

  • Enthousiaste helpdesk medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NOMEO

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste helpdesk medewerker die (technische) support levert aan Nomeo klanten voor het gamma van diensten dat we aanbieden : domeinnamen, webhosting, cloud servers, SSL certificaten en webbuilder. We doen dit vanuit ons kantoor in Gentbrugge over telefoon, via e-mail of live chat. Hierbij willen we de beste, pro-actieve support leveren in onze sektor. We willen niet alleen uitvoeren wat de klant vraagt, maar ook ervoor zorgen dat we begrijpen wat de doelstelling van de klant is en daarbij adviseren en helpen. Daarnaast is een belangrijk deel van je taak om zoveel mogelijk acties ondernemen om de klant te begeleiden en de klantervaring te maximaliseren. Dit omvat onder andere het pro-actief aanpakken als er iets fout dreigt te gaan of het uitbouwen van een knowledge base en documentatie waar de klant zelf heel wat informatie kan vinden om hem op weg te helpen. We bouwen met onze klanten een lange termijnrelatie op. Jij bent de stem en het gezicht van Nomeo naar onze klanten toe.Je geeft hierbij ook feedback aan andere Nomeo medewerkers over opportuniteiten of mogelijke verbeterpunten.

  • Freelance Typescript developer - lange termijn (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsinformatie Dit bedrijf te Oost-Vlaanderen is actief binnen de E-commerce. Zij spelen in op huidige trends op de markt en een groot deel van hun verkoop bestaat uit voorwerpen die hun klanten zelf een personal touch geven. Zij zijn actief in 15 landen en marktleider in België. Jobinhoud Je zal je sterk toeleggen op een specifiek tool, die je optimaliseert en uitbreidt met nieuwe functionaliteiten. Je staat in voor ontwikkeling van de client-side aan de hand van Typescript. Je neemt initiatief en geeft voorstellen naar nieuwe technologieën. Je kan functionele vragen omzetten in technische oplossingen.

Zoek naar antwoorden van B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL. Laat een reactie achter voor B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL. B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL. Leave a respond for B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL. B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL op de google maps. Adres en contacten B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL
Location of B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL on the google maps. Address and contacts of B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL: Sueno de Espana | AZUR CONFORT SA | Binzel-Benelux B.V.B.A. | PEC N.V. | Guest sa

Other related companies as B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL: Sueno de Espana | AZUR CONFORT SA | Binzel-Benelux B.V.B.A. | PEC N.V. | Guest sa

B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Lasne (Lasne-Chapelle-Saint-Lambert), België. De volledige naam van het bedrijf is B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06794189453. Het bedrijf B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL bevindt zich op het adres: Chemin du Ruisselet 9,1380. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 955,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 382,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL, openstaande posities, locatie van B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL is a company, that was registered 2002 in Lasne (Lasne-Chapelle-Saint-Lambert) region, Belgium. Full name of company is B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL, company assigned to the tax number BE06794189453. The company B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL is located at the address: Chemin du Ruisselet 9,1380. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 955,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 382,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL were not found.
The main activity of B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL is not available. You also can look at reviews of B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL, open positions, location of B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL, Lasne (Lasne-Chapelle-Saint-Lambert): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL, Lasne (Lasne-Chapelle-Saint-Lambert): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.L.V. BUREAUTIQUE SPRL, employees, financial statistics.