Carantos BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Carantos BVBA
Private companiesBusiness Services • Carantos BVBA

Contactgegevens Carantos BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carantos BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carantos BVBA

Regio (region): Blankenberge (Uitkerke), België

Adres (address): Gildestraat 8,8370, België

Telefoon (phone): 050 41 16 08 050 41 16 08

Fax (fax): 050 42 72 23 050 42 72 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carantos BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carantos BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carantos BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carantos BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carantos BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carantos BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carantos BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carantos BVBA
Products information Carantos BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09675903320
Ondernemingsnummer: 3317840576
Hoofdstad (capital): 309,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 762,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Carantos BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carantos BVBA
(Get full report from official database of BE for Carantos BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carantos BVBA
Addition kinds of activities for Carantos BVBA

346903. Porselein geëmailleerde producten en keukengerei | Porcelain enameled products and utensils
348400. Handvuurwapens | Small arms
24210301. Aangepaste zagerij | Custom sawmill
24349900. Houten keukenkasten, NIET | Wood kitchen cabinets, nec
30839902. Kunststofproducten, gelamineerd | Plastics finished products, laminated
34659905. Tops, auto: gestempeld metaal | Tops, automobile: stamped metal
35110000. Turbines en turbine generator sets | Turbines and turbine generator sets
35349902. Roltrappen, passagiers en vrachtwagens | Escalators, passenger and freight
87340202. Productcertificatie, veiligheid of prestatie | Product certification, safety or performance

Werken bij Carantos BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carantos BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carantos BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carantos BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • buschauffeur (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van personen met een bus. Het gaat vaak over busvervoer van leerlingen en hun begeleiders van de diverse onderwijsinstellingen naar zwembaden, sporthallen, toneelvoorstellingen, daguitstappen/schoolreizen en/of terug, maar kan ook over ander busvervoer gaan bijvoorbeeld in kader van speelpleinwerking, teambuilding activiteiten etc. Je volgt de meest efficiënte route op een veilige manier, zowel voor jezelf, de passagiers als andere weggebruikers. Je laadt en lost de valiezen/andere bagage. Samen met je collega’s zorg je voor een goede dienstverlening aan de klant (hoofdzakelijk onderwijsinstellingen). Je zorgt dat de bus tip top in orde blijft en dat hij goed onderhouden wordt. Ook zorg je ervoor dat de loods waarin de bus gestald wordt, proper blijft. Het goed onderhouden van de bus betekent dat je: tijdig tankt essentiële onderdelen regelmatig controleert de buiten- en de binnenkant van het voertuig reinigt defecten aan het voertuig meldt het onderhoud en de keuring van het voertuig opvolgt. Indien er zich problemen voordoen (vb. files, bus in panne,…) breng je de dispatcher/je leidinggevende onmiddellijk op de hoogte. Je vervult uitvoerende administratieve, technische of onderhoudsopdrachten tijdens wachttijden. Je werkt conform de uurregeling zoals vastgelegd in het arbeidsreglement. Voor deze functie vragen wij de nodige flexibiliteit naar uren toe (er kan vb. ook ochtend- en avondwerk gevraagd worden). Je werkt in omstandigheden die een goede fysieke conditie vereisen.

  • Medewerker klantendienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Momenteel wordt de klantendienst bemand door een team administratieve octopussen, dat wel wat extra tentakels kan gebruiken. Je communicatieve skills zijn van een ongekend niveau; je belt, mailt of chat zoals geen ander en je bent een virtuoos op een toetsenbord. Jij vormt samen met het team HET aanspreekpunt van de klanten. Vragen over levertermijnen, klachten, productvragen, maar ook de complimentjes… alles komt bij jou terecht. Elke moeilijkheid is voor jou een uitdaging, waardoor je een ontevreden klant zonder enige moeite kan ombuigen naar een happy klant. Diplomacy is your middle name…

  • Ploegchef metser (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de woningbouw, zijn we op zoek naar een ploegchef metser. Je werkt zelf nog mee, maar neemt tegelijk de leiding over een drie à viertal metsers.

  • Customer Service Advisor m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de ruime regio van Aalst zijn wij op zoek naar: Als Customer Care Agent ben je het centraal contact van de klant met ons bedrijf. Een specifiek klantenportfolio wordt aan je toegewezen en je handelt in samenwerking met een van onze commerciële mensen om snel en adequaat in te spelen op alle behoeften van de klant. In deze rol zorg je ervoor dat de juiste hoeveelheid van het gevraagde product wordt geleverd tegen de juiste prijs en op tijd aan de klant. Als de afspraken niet volgens plan verlopen, pas je aanpassingen aan of stel je alternatieven voor. Als centraal aanspreekpunt stuurt je de andere afdelingen om te zorgen dat de gemaakte afspraken met de klant worden nageleefd. Voor bepaalde gedeeltelijke taken kan je rekenen op de steun van onze klantenservice-experts. In geval van afwezigheid van een collega, worden de bestanden overgezet naar een back up afdeling. Om kwaliteitsdiensten te garanderen, heb je voldoende kennis van de activiteiten van de klant en bouw je een goede klanten klantencontact op. Je rappoort aan de Customer Care Manager.

  • Logistiek bediende met commerciële skills (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een logistiek bediende met commerciële feeling: - Je ondersteunt de transportafdeling met de administratie - Je boekt transporten in het systeem - Je analyseert de binnenkomende klachten en bespreekt deze met de betrokken diensten (productie, sales, ...) - Je verzamelt alle nodige data voor het ontwerpen en opmaken van de etiketten

  • lasser/monteur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een lasser/monteur. Je takenpakket bestaat uit: - Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat. - Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens - Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug - Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • TORENKRAANBESTUURDER/MONTAGEKRAAN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant uit Eeklo zijn we op zoek naar een torenkraanbestuurder/montagekraan machinist. Het bedrijf is gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken.

  • Vrachtwagenmechanieker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenmechanieker.  Je zal instaan voor het mechanisch onderhoud van trekkers en opleggers. Tevens ook voor het preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen, voor het bepalen van preventieve of correctieve onderhoudsinterventies en voor het wisselen of herstellen van defecte onderdelen.

  • Studenten(M/V) dierenspeciaalzaak (voor woensdag namiddag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tom & Co

    Type: Studentenjob

    • Goederen en producten ontvangen. De levering controleren. • Producten naar een afdeling brengen, in de winkelrekken plaatsen en aanvullen • Producten in een afdeling verpakken en etiketteren. Controleren van verpakking en etiketten. • De voorraden opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen plaatsen. • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. • De klant verwelkomen. De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. • De temperatuur in de koelkasten en koelruimtes controleren voor de voorraden en in de winkel • Producten inventariseren • Betalingen ontvangen / Kassa

  • VERKOPER / VERKOOPSTER LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vaste Job

    Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

  • Sales Promotor (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sales jouw leven? Krijg je een kick als je een deal binnenhaalt? Dan hebben wij dé ideale vacature voor jou. Wij zijn op zoek naar een hunter! Iemand die gebeten is door de sales, waarvan opgeven niet in zijn/haar woordenboek staat. Je houdt van prospectie en brengt een bepaald product aan de man. Je straalt zelfvertrouwen uit, je bent joviaal en kan communiceren in het nederlands en in het frans. Voor meer informatie omtrent deze toffe vacature, gelieve contact op te nemen met ons kantoor 051/ 23 16 20.

  • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

    Type: Werfreserve

    Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

Zoek naar antwoorden van Carantos BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Carantos BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carantos BVBA. Laat een reactie achter voor Carantos BVBA. Carantos BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carantos BVBA. Leave a respond for Carantos BVBA. Carantos BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carantos BVBA op de google maps. Adres en contacten Carantos BVBA
Location of Carantos BVBA on the google maps. Address and contacts of Carantos BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Carantos BVBA Carantos BVBA: Vanheede C | Stamex-Ozonair | DUMONCEAU F | Siemens Building Technology S.A. Landis & Staefa Division | Van aerde nv

Other related companies as Carantos BVBA: Vanheede C | Stamex-Ozonair | DUMONCEAU F | Siemens Building Technology S.A. Landis & Staefa Division | Van aerde nv

Carantos BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Blankenberge (Uitkerke), België. De volledige naam van het bedrijf is Carantos BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09675903320. Het bedrijf Carantos BVBA bevindt zich op het adres: Gildestraat 8,8370. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 309,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 762,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Carantos BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Carantos BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carantos BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carantos BVBA, openstaande posities, locatie van Carantos BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Carantos BVBA is a company, that was registered 2011 in Blankenberge (Uitkerke) region, Belgium. Full name of company is Carantos BVBA, company assigned to the tax number BE09675903320. The company Carantos BVBA is located at the address: Gildestraat 8,8370. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 309,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 762,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Carantos BVBA were not found.
The main activity of Carantos BVBA is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Carantos BVBA is not available. You also can look at reviews of Carantos BVBA, open positions, location of Carantos BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carantos BVBA, Blankenberge (Uitkerke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carantos BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carantos BVBA, Blankenberge (Uitkerke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carantos BVBA, employees, financial statistics.