Bruynooghe-Miko Coffee Service

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Bruynooghe-Miko Coffee Service
Private companiesMiscellaneous Retail • Bruynooghe-Miko Coffee Service

Contactgegevens Bruynooghe-Miko Coffee Service: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bruynooghe-Miko Coffee Service: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bruynooghe-Miko Coffee Service

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Minister Liebaertlaan 24,8500, België

Telefoon (phone): 056 24 54 14 056 24 54 14

Fax (fax): 056 20 02 31 056 20 02 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bruynooghe-Miko Coffee Service: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bruynooghe-Miko Coffee Service"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bruynooghe-Miko Coffee Service"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bruynooghe-Miko Coffee Service, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bruynooghe-Miko Coffee Service. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bruynooghe-Miko Coffee Service, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bruynooghe-Miko Coffee Service. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bruynooghe-Miko Coffee Service
Products information Bruynooghe-Miko Coffee Service

BTW identificatienummer (tax): BE01767944335
Ondernemingsnummer: 2801483154
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 762,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Bruynooghe-Miko Coffee Service zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bruynooghe-Miko Coffee Service
(Get full report from official database of BE for Bruynooghe-Miko Coffee Service)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bruynooghe-Miko Coffee Service
Addition kinds of activities for Bruynooghe-Miko Coffee Service

308399. Gelamineerde kunststofplaat en vel | Laminated plastics plate and sheet, nec
01749902. Citroenbos | Lemon grove
23960206. Trimmen, stof, nsk | Trimming, fabric, nsk
28910103. Afdichtingsverbindingen voor pijpdraden of gewrichten | Sealing compounds for pipe threads or joints
33419906. Detinning van blikjes en schroot | Detinning of cans and scrap
40119902. Spoorwegen | Interurban railways
50440102. Machines toevoegen | Adding machines

Werken bij Bruynooghe-Miko Coffee Service: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bruynooghe-Miko Coffee Service: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bruynooghe-Miko Coffee Service. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bruynooghe-Miko Coffee Service. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Assistant (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in verse bereiding van voedsel zijn wij op zoek naar een Quality Assistant. Het bedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat aan alle grote supermarkten levert. Kwalitative, gezonde en verse voeding dragen zij hoog in het vaandel. Wegen uitbreiding zijn ze op zoek naar een Quality Assistant die voornamelijk de administratieve kant van de kwaliteitscontrole op zich neemt. Als Quality Assistant zorg jij ervoor dat al het personeel de juiste werkleding draagt, draag je zorg voor het opvolgen en uitvoeren van de kwaliteitscontroles alsmede de regels. Je controleert de teams verantwoordelijk voor de schoonmaak en de planning. Bij anomaliën grijp je direct in en stelt de juiste procedures voor. Je maakt procedures en je zorgt voor de juiste administratieve afhandeling.

  • Logistiek supervisor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Temse zijn wij op zoek naar een logistiek supervisor. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning. Je stuurt het team proactief en onthaalt nieuwe medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de goederenontvangst en het voorraadbeheer. Je zorgt er voor dat de levering bij klanten steeds volt en correct verloopt.

  • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

  • Service Technieker (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker sta je in voor: Het installeren en onderhouden van fruitsorteermachines in België en sporadisch in het buitenland. Installeren en onderhouden van de sorteermachines Pannes herstellen bij klanten. Elektrische of mechanische storingen opsporen en herstellen Je doel is om een oplossing te bieden voor je klant zodat hij terug de productie kan opstarten! Je krijgt daarvoor een interne opleiding en telefonische ondersteuning van het bedrijf zelf.

  • Poetshulp met dienstencheques (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: HUISHOUDSERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van woningen en eventueel strijken bij particuliere klanten in regio groot Sint-Truiden

  • Poetshulp parttime regio Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Spelhost dinerspellen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Antwerpen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

  • Hulpmonteur sanitair en verwarming (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Jespers HVAC

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie Ons bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming en ventilatie is dringend op zoek naar hulpmonteurs. Je staat in voor het ondersteunen van de ervaren monteurs en deinst er niet van weg uw handen uit de mouwen te steken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Sanitaire- en verwarmingsinstallaties plaatsen samen met een mede monteur Je bent vertrouwd met het werken op grote werven zoals scholen, ziekenhuizen, enz. Defecte onderdelen vervangen of herstellen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …) Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek) Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

  • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat. Wij werken met vaste uurtarieven.

  • Centric - Fibre Project Leader (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The “Fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Responsibilities Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners. Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned... Profile Good knowledge of telecommunication networks and eager to expand this knowledge Project management experience is a must (workload estimations/operational planning/budget management) Team player with a lot of energy and team coordination skills Good analytical insight Able to deal with ambiguity Good knowledge of the Office applications (Word, Excel, Access, PowerPoint) Good communication/presentation skills Bilingual Dutch/French with good knowledge of English In possession of a master degree (engineer) or equal in experience

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

Zoek naar antwoorden van Bruynooghe-Miko Coffee Service in sociale netwerken
Look for responds of Bruynooghe-Miko Coffee Service in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bruynooghe-Miko Coffee Service. Laat een reactie achter voor Bruynooghe-Miko Coffee Service. Bruynooghe-Miko Coffee Service bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bruynooghe-Miko Coffee Service. Leave a respond for Bruynooghe-Miko Coffee Service. Bruynooghe-Miko Coffee Service on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bruynooghe-Miko Coffee Service op de google maps. Adres en contacten Bruynooghe-Miko Coffee Service
Location of Bruynooghe-Miko Coffee Service on the google maps. Address and contacts of Bruynooghe-Miko Coffee Service

Andere gerelateerde bedrijven als come Bruynooghe-Miko Coffee Service Bruynooghe-Miko Coffee Service: G-Printers | ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA | P.M.L. Associates BVBA | Dilissen Transport nv | Sarum Consulting

Other related companies as Bruynooghe-Miko Coffee Service: G-Printers | ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA | P.M.L. Associates BVBA | Dilissen Transport nv | Sarum Consulting

Bruynooghe-Miko Coffee Service is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Bruynooghe-Miko Coffee Service, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01767944335. Het bedrijf Bruynooghe-Miko Coffee Service bevindt zich op het adres: Minister Liebaertlaan 24,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 762,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Bruynooghe-Miko Coffee Service zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bruynooghe-Miko Coffee Service is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bruynooghe-Miko Coffee Service is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bruynooghe-Miko Coffee Service, openstaande posities, locatie van Bruynooghe-Miko Coffee Service op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bruynooghe-Miko Coffee Service is a company, that was registered 2017 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is Bruynooghe-Miko Coffee Service, company assigned to the tax number BE01767944335. The company Bruynooghe-Miko Coffee Service is located at the address: Minister Liebaertlaan 24,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 762,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Bruynooghe-Miko Coffee Service were not found.
The main activity of Bruynooghe-Miko Coffee Service is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bruynooghe-Miko Coffee Service is not available. You also can look at reviews of Bruynooghe-Miko Coffee Service, open positions, location of Bruynooghe-Miko Coffee Service on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bruynooghe-Miko Coffee Service, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bruynooghe-Miko Coffee Service, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bruynooghe-Miko Coffee Service, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bruynooghe-Miko Coffee Service, employees, financial statistics.