ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA
Private companiesMiscellaneous Retail • ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

Contactgegevens ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Oude Bosuilbaan 43,2100, België

Telefoon (phone): 03 326 75 70 03 326 75 70

Fax (fax): 03 326 26 99 03 326 26 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA
Products information ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05301147460
Ondernemingsnummer: 4154998779
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 100,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA
(Get full report from official database of BE for ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA
Addition kinds of activities for ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

07230505. Okkernoten en schelpdiensten | Walnut hulling and shelling services
24919900. Houtbewerking, nec | Wood preserving, nec
35450208. Machine messen, metaalbewerking | Machine knives, metalworking
79990601. Curlingbanen | Curling rinks
96510204. Looncontrolebureau, overheid | Wage control agency, government

Werken bij ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Internal Sales Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert een portefeuille van dealers met laag potentieel met het oog op klantenbinding en ontwikkeling Je bent de problemsolver van onze klanten (invoerders, dealers van auto's, motorfietsen en mobilhomes). Je bent verantwoordelijk voor de coaching en opleiding van de verkoopteams van onze partners. Je staat in voor de communicatie met de dealers via B2Boost, mailing en telefoon. Je leidt en beheert de kredietpromoties. Je verzekert het dagelijkse management van onze incentiveacties. Je helpt de teamleden bij het organiseren van Car Fairs en specifieke events.

  • Verkoper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in een boetiek in het hartje van Kortrijk sta je in voor: - het adviseren en helpen van klanten - de inrichting van de etalage en de winkel - het plaatsen van bestellingen - het afrekenen aan de klanten - het proper en net houden van de winkel

  • Vacature chauffeur CE: bijverdienste op vrijdag en zaterdag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Genk zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt wekelijks op vrijdag en zaterdag. Je rijdt met een tankcontainer (geen ADR-attest). Je vertrekt vrijdagnacht rond 2:00 en rijdt naar München om daar de vrachtwagen te lossen. Je neemt daar dan 9 uur rust en vertrekt daarna terug richting Genk. Je doet dus een overnachting.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • STUDENT - Magazijnier (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een STUDENT - magazijnier (m/v): Je laadt en lost vrachtwagens Je verricht fysiek werk Je houdt het magazijn proper

  • Sportlesgevers omnisportclub Torhout gezocht (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Sportievak vzw

    Type: Studentenjob

    Sportievak vzw startte in september 2017 met de omnisportclub SportieGo! (doelgroep: kinderen 1e tem 3e leerjaar). De bedoeling is dat de deelnemers om de 3 weken proeven van een andere sport. Per sporttak zal een trainer uit een welbepaalde sportclub in regio Torhout 3 opeenvolgende lessen geven. We zoeken 2 bekwame lesgevers die deze trainers wekelijks kunnen bijstaan! Uren: 16u45 - 17u45 Data: elke week op woensdag, behalve tijdens schoolvakanties en op officiële feestdagen eerste les: 19 september 2018; laatste les 8 mei 2019 (ook indien je niet de hele periode vrij bent is solliciteren mogelijk!) Locatie: Sporthal Torhout (Industrielaan 2) Taak: begeleiden van de sportles, aanspreekpunt zijn voor de ouders, aanwezigheden opnemen bij de start van de les. Vergoeding: 20 euro per les (lessen van 1u) Meer info: [email protected] Tel: +32 56 26 44 23

  • WEEKENDSTUDENT VOOR BAKKERIJ IN MERELBEKE FLORA (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die openstaat voor een bijverdienste. U staat in voor het verkopen en versnijden van brood, alsook beheer en onderhoud van de winkel. Je werkt elke zaterdag en/of zondag.

  • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

  • Site Supervisor / Werfleider regio Antwerpse Haven (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P is op zoek naar een Site Supervisor / Werfleider in de Antwerpse Haven. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Site Supervisor / Werfleider sta je in voor de organisatie, voorbereiding, planning en het optimaal benutten van de capaciteit gedurende projecten op de werf. Je geeft leiding aan een aantal brigadiers, die op hun beurt een team elektriciens, monteurs en meet- en regeltechniekers aansturen. Je volgt de werkzaamheden nauw op en vormt het eerste aanspreekpunt voor de klant, projectleiding en leveranciers. Je geeft advies aan de brigadiers tijdens hun werkvoorbereiding. Je verzorgt de bestellingen van materialen. Je staat in voor de opvolging en de controle van de uitvoering van de werken met bijzondere aandacht voor: veiligheid, kwaliteit, planning en kostprijs. Je beheert de nodige administratie. Je rapporteert aan de Site Manager of de Project Manager.

Zoek naar antwoorden van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Laat een reactie achter voor ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Leave a respond for ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA op de google maps. Adres en contacten ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA
Location of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA on the google maps. Address and contacts of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: Prof-Fisc | Koffies De Draak NV | SANITAIR DE WINTER | De Haes Motos SA | Editions Dupuis SA

Other related companies as ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: Prof-Fisc | Koffies De Draak NV | SANITAIR DE WINTER | De Haes Motos SA | Editions Dupuis SA

ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05301147460. Het bedrijf ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA bevindt zich op het adres: Oude Bosuilbaan 43,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 100,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, openstaande posities, locatie van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is a company, that was registered 1996 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, company assigned to the tax number BE05301147460. The company ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is located at the address: Oude Bosuilbaan 43,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 100,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA were not found.
The main activity of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is not available. You also can look at reviews of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, open positions, location of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, employees, financial statistics.