Sengers A.

Contactgegevens Sengers A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sengers A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sengers A.

Regio (region): Lommel, België

Adres (address): Koning Albertlaan 99,3920, België

Telefoon (phone): 0475 25 75 09 0475 25 75 09

Fax (fax): 011 54 64 25 011 54 64 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sengers A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sengers A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sengers A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sengers A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sengers A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sengers A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sengers A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sengers A.
Products information Sengers A.

BTW identificatienummer (tax): BE03147277832
Ondernemingsnummer: 7817291259
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 258,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Sengers A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sengers A.
(Get full report from official database of BE for Sengers A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sengers A.
Addition kinds of activities for Sengers A.

243600. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood
16299902. Aardbevingend contractant | Earthmoving contractor
21419900. Tabakstammen | Tobacco stemming and redrying, nec
22690302. Embossing: linnen breed geweven stoffen | Embossing: linen broadwoven fabrics
26740103. Winkelzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Shopping bags: made from purchased materials
33650102. Ziekenhuisgereedschap, gegoten aluminium | Hospital utensils, cast aluminum
51439902. Kaas | Cheese
87449902. Correctionele faciliteit | Correctional facility

Werken bij Sengers A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sengers A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sengers A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sengers A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve ondersteuning Rollend materieel (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze administratief ondersteunende dienst heeft een aantal hoofdtaken zoals het beheer van de fietsen voor de medewerkers van Colruyt Group, het wagenpark, artikel- en stockbeheer van rollend materieel (van manipulatietoestellen zoals heftrucks tot vrachtwagens). Voor het wagenpark en fietsenbeheer ga je in overleg met de leveranciers en houd jij de bestelgegevens up-to-date. Voor de fietsen, ook elektrische fietsen, ondersteun je het volledige proces en onderneem je actie zodat de diensten vb. de fietshelm aan de eindgebruiker kunnen bezorgen. Voor artikel- en stockbeheer beheer je in het stockprogramma de gegevens van frequent gebruikte onderdelen binnen T&I vb. vijlen, vijsjes. Hiervoor analyseer je de data en maak je conclusies op basis van historieken en trends, waar nodig moet je dan bijsturen. Na oplevering van bovenstaande taken wordt ook de facturatie afgehandeld en staat de dienst in voor een controlerapportering.

  • Logistiek medewerker (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de logistiek medewerker die wij zoeken? Lees dan zeker verder! Onze klant is een zeer gezonde KMO die actief is in de netwerkbekabeling en industriële signalisatie. Samen met ons zijn zij op zoek naar een medewerker die, samen met een collega, instaat voor volgende taken: - verzendklaar maken van de producten - laden en lossen - controleren en inboeken van de binnengekomen goederen, orderpicking, beheren en updaten van het goederen locatiesysteem - telling van het magazijn - snel oppikken van (nieuwe) software en procedures

  • Medewerker commerciële binnendienst (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket is vooral commercieel, namelijk het assisteren van de sales manager. Dit houdt meer bepaald in: Je onderhoudt een klantenportefeuille en zorgt voor de wekelijkse verkoop van karkassen en bijproducten. Je staat in voor de orderingave, de opvolging en de klachtenbehandeling. Je staat in voor het logistiek regelen en organiseren van nieuwe ritten en klanten. Je bent de verbindingspersoon met de productie. Je zal rapporteren vanuit ons ERP pakket naar de bedrijfsleiding zowel op vlak van aankoop als verkoop.

  • Metser (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in renovaties, verbouwingen | Woning - sleutel op de deur | Appartementsbouw | Metselwerk - natuursteen | Bekisting en Ijzervlechtwerk | Kelders | Woning - Nieuwbouw zijn we op zoek naar ervaren metselaars. U vertrekt samen naar de werf, je dagelijkse taken houden in: metselen van binnenmuren, metselen van façades, mortel als lijm kunnen gebruiken, funderingswerken,...

  • Metaalarbeider (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een metaalarbeider

  • bottelaar M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast het zorgvuldig opvolgen van het vulproces sta je ook in voor kwaliteitscontroles van het bier. Volle flessen worden in bakken geplaatst om vervolgens te sorteren op paletten. Afhankelijk van de biersoort pas je de machine aan.

  • Poetshulp Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Bijlesgever chemie (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Software test Engingeer (november-januari) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend IT-bedrijf dat actief is op de Corda Campus in Hasselt zoeken wij een student IT met een gezonde interesse voor software testing! Heb je nog geen ervaring met software testing? Geen probleem! Het bedrijf waar je in terechtkomt, zorgt voor een intensieve en interactieve opleiding waarbij je de kneepjes van het vak onder de knie krijgt. Na de opleiding heb je intern twee mogelijkheden: software testing of digitale televisie. Als software test engineer kom je in aanraking met verschillende IT-domeinen en bouw je gaandeweg jouw expertise op. Je voert testen uit op verschillende softwaresystemen waaronder het testen van mobile apps, web services, appliciaties, websites, ... Deze testen kunnen zowel geautomatiseerd als manueel zijn. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen om je kennis en kunde verder uit te breiden. Afhankelijk van je ambities en je competenties kan je doorgroeien in de richting die jij wilt. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar er veel aandacht is voor het team, maar ook voor jou als persoon. Er heerst een cultuur van open communicatie, veel fun en hard werken om dit alles waar te maken.

  • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

  • kinesitherapeut(e) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: PRAKTIJK 72

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt deel van ons multi-disciplinair team waarin je als kinesist(e) verantwoordelijk bent voor het behandelen van patiënten met verschillende pathologieën. Een mooie variatie tussen acute en chronische patiënten, in de praktijk of op huisbezoek. Het gaat om een zwangerschapsvervanging start begin februari tot mei. Uren in samenspraak met team.

Zoek naar antwoorden van Sengers A. in sociale netwerken
Look for responds of Sengers A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sengers A.. Laat een reactie achter voor Sengers A.. Sengers A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sengers A.. Leave a respond for Sengers A.. Sengers A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sengers A. op de google maps. Adres en contacten Sengers A.
Location of Sengers A. on the google maps. Address and contacts of Sengers A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Sengers A. Sengers A.: LIART MONIQUE | Cleaning Masters NV | BUIJSSE BVBA | Pattyn Verzekeringskantoor NV | Bvba De Munnynck

Other related companies as Sengers A.: LIART MONIQUE | Cleaning Masters NV | BUIJSSE BVBA | Pattyn Verzekeringskantoor NV | Bvba De Munnynck

Sengers A. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Lommel, België. De volledige naam van het bedrijf is Sengers A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03147277832. Het bedrijf Sengers A. bevindt zich op het adres: Koning Albertlaan 99,3920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 258,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Sengers A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sengers A. is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sengers A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sengers A., openstaande posities, locatie van Sengers A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sengers A. is a company, that was registered 2002 in Lommel region, Belgium. Full name of company is Sengers A., company assigned to the tax number BE03147277832. The company Sengers A. is located at the address: Koning Albertlaan 99,3920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 258,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Sengers A. were not found.
The main activity of Sengers A. is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sengers A. is not available. You also can look at reviews of Sengers A., open positions, location of Sengers A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sengers A., Lommel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sengers A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sengers A., Lommel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sengers A., employees, financial statistics.