Bvba De Munnynck

Contactgegevens Bvba De Munnynck: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bvba De Munnynck: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bvba De Munnynck

Regio (region): Lochristi Lochristi - BE, België

Adres (address): Hortensialaan, België

Telefoon (phone): +3293568962 +3293568962

Fax (fax): +32 (69) 905-94-21 +32 (69) 905-94-21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bvba De Munnynck: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bvba De Munnynck"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bvba De Munnynck"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bvba De Munnynck, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bvba De Munnynck. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bvba De Munnynck, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bvba De Munnynck. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bvba De Munnynck
Products information Bvba De Munnynck

BTW identificatienummer (tax): BE08787933349
Ondernemingsnummer: 7359436035
Hoofdstad (capital): 686,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 426,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Bvba De Munnynck zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bvba De Munnynck
(Get full report from official database of BE for Bvba De Munnynck)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bvba De Munnynck
Addition kinds of activities for Bvba De Munnynck

7822. Film- en bandverdeling | Motion picture and tape distribution
20419901. Zemelen en middels (behalve rijst) | Bran and middlings (except rice)
32110400. Platen- en platenglas | Plate and sheet glass
35669901. Drives, hoge snelheid industriële, behalve hydrostatische | Drives, high speed industrial, except hydrostatic
37110107. Patrolwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Patrol wagons (motor vehicles), assembly of
37280500. Vliegtuig training apparatuur | Aircraft training equipment
45810202. Vliegtuig onderhoud en reparatie | Aircraft servicing and repairing
50460303. Kookapparatuur, commercieel | Cooking equipment, commercial
51690101. Alkaline | Alkalines
83220301. Crisiscentrum | Crisis center

Werken bij Bvba De Munnynck: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bvba De Munnynck: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bvba De Munnynck. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bvba De Munnynck. Looking for open vacancies in other companies

  • Technical after sales specialist Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technical after sales specialist. De functieomschrijving: Telefonisch technische bijstand verlenen De leveranciers informeren over technische problemen en interventies Coordinatie en beheer van de teruggestuurde goederen voor expertises Stockbeheer en het versturen van de reserveonderdelen Planning opvolgen van de techniekers

  • Tijdelijke operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator filling. Je kan ook rijden met de heftruck en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie tem eind augustus.

  • DRAAIER - FREZER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat instaat voor het vervaardigen van keukens zijn we dringend op zoek naar een cnc draaier// frezer Je bent in staat om een samenstellingsplan van machines te lezen en te interpreteren Je staat louter in voor de bediening van de machine

  • VOLWAARDIGE VERKOPER/VERKOOPSTER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een volwaardige medewerkster die voeling heeft met mode en alles die er naast komt te staan. Je helpt de klanten met het maken van hun keuze. Je bent goed op de hoogte wanneer er een nieuwe mode aan bod is.

  • Calibration Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kalibratietechnicus bent u een belangrijke schakel in de productieketen: Je werkt in een state-of-the-art omgeving met bijpassende optische en tactiele meetapparatuur, om kwaliteitscontroleoplossingen te garanderen die aan onze hoge verwachtingen voldoen. Door uw expertise in het kalibratieproces op te bouwen, kunt u een actieve rol spelen bij het implementeren van verbeteringen De sleutel tot uw succes ligt in de uitvoering van deze projecten in nauwe samenwerking met uw collega's: projectingenieurs, ontwerpteam en productieteam. Je werkt op het hoofdkantoor en je maakt deel uit van een jong en zeer gemotiveerd team.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Veurne 12 uren per week (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 u per week voor een gastgezin wonende te Veurne Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op verschillende dagen aanwezig is in het huishouden. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,de was en het strijkwerk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verkoper Meubelzaak Korbeek-lo (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand met een natuurlijke flair die klanten altijd dat u-bent-hier-welkom-gevoel kan geven? Ben jij daarnaast thuis in de wereld van decoratie, meubilair en interieur? Deel jij graag jouw creatieve ideeën met jouw klanten op een professionele manier? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen te regio Leuven zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopsmedewerk(st)er die met de glimlach werkt. Je helpt klanten bij het maken van de juiste keuzes en staat hen bij met professioneel advies. Je helpt ook mee met de bestellingen in te voeren en zorgt voor een goede presentatie van de winkel.

  • Spelhost dinerspellen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Onderhoudstechnieker (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: AMPLI

    Type: Vaste Job

    Ampli is de voorbije 30 jaar uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de audio-visuele sector, met ruime ervaring in concerten, evenementen, beurzen, modeshows en televisieopnames. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker (m/v) voor het onderhoud en de herstellingen aan ons materiaalpark. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het labo van Ampli. Je staat in voor het nazicht en de eventuele herstellingen aan ons klank- en lichtmateriaal. Je hebt een diploma elektronica of elektromechanica of relevante ervaring in de AV sector. Je bent flexibel, werklustig en niet bang voor een uitdaging. Je werkt ordelijk en gestructureerd, met oog voor details. Je werkt zelfstandig, maar bent ook in staat om in teamverband te werken. Je hebt interesse in de AV sector en bent bereid veel bij te leren. Wij bieden een voltijdse, afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf. Spreekt deze functie je aan en herken je jezelf in bovenstaande eigenschappen? Aarzel dan niet en stuur nu je CV met begeleidende brief naar [email protected]

  • Medewerker Marketing Projecten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: • het initiëren, administratief opvolgen, afwerken en evalueren van complexe marketing- en staalprojecten • het begeleiden van merchandisingprojecten en nieuwe productlanceringen • het ondersteunen van de ontwikkeling van POS materiaal. In deze functie zal je de link vormen tussen het salesteam en onze leveranciers.

  • Waterjet programmeur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als operator van de Waterjet sta je in voor het waterstralen van machine-onderdelen en verzorg je het onderhoud van de waterstraalmachine.

  • Chauffeur Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

Zoek naar antwoorden van Bvba De Munnynck in sociale netwerken
Look for responds of Bvba De Munnynck in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bvba De Munnynck. Laat een reactie achter voor Bvba De Munnynck. Bvba De Munnynck bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bvba De Munnynck. Leave a respond for Bvba De Munnynck. Bvba De Munnynck on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bvba De Munnynck op de google maps. Adres en contacten Bvba De Munnynck
Location of Bvba De Munnynck on the google maps. Address and contacts of Bvba De Munnynck

Andere gerelateerde bedrijven als come Bvba De Munnynck Bvba De Munnynck: De Bie Drukkerij | P.L.S. BEAUTY SERVICE NV | Atelier du Trapèze (L') | Desalux N.V. | Lemmens Cablerie-Corderie

Other related companies as Bvba De Munnynck: De Bie Drukkerij | P.L.S. BEAUTY SERVICE NV | Atelier du Trapèze (L') | Desalux N.V. | Lemmens Cablerie-Corderie

Bvba De Munnynck is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Lochristi Lochristi - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Bvba De Munnynck, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08787933349. Het bedrijf Bvba De Munnynck bevindt zich op het adres: Hortensialaan. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 686,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 426,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bvba De Munnynck zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bvba De Munnynck is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bvba De Munnynck is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bvba De Munnynck, openstaande posities, locatie van Bvba De Munnynck op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bvba De Munnynck is a company, that was registered 2015 in Lochristi Lochristi - BE region, Belgium. Full name of company is Bvba De Munnynck, company assigned to the tax number BE08787933349. The company Bvba De Munnynck is located at the address: Hortensialaan. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 686,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 426,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bvba De Munnynck were not found.
The main activity of Bvba De Munnynck is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bvba De Munnynck is not available. You also can look at reviews of Bvba De Munnynck, open positions, location of Bvba De Munnynck on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bvba De Munnynck, Lochristi Lochristi - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bvba De Munnynck, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bvba De Munnynck, Lochristi Lochristi - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bvba De Munnynck, employees, financial statistics.