P.L.S. BEAUTY SERVICE NV

Contactgegevens P.L.S. BEAUTY SERVICE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P.L.S. BEAUTY SERVICE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

P.L.S. BEAUTY SERVICE NV

Regio (region): Gent (Ledeberg), België

Adres (address): Hundelgemsesteenweg 51,9050, België

Telefoon (phone): +32 (4) 283-53-26 +32 (4) 283-53-26

Fax (fax): +32 (51) 708-42-90 +32 (51) 708-42-90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P.L.S. BEAUTY SERVICE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P.L.S. BEAUTY SERVICE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P.L.S. BEAUTY SERVICE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P.L.S. BEAUTY SERVICE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P.L.S. BEAUTY SERVICE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P.L.S. BEAUTY SERVICE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P.L.S. BEAUTY SERVICE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P.L.S. BEAUTY SERVICE NV
Products information P.L.S. BEAUTY SERVICE NV

BTW identificatienummer (tax): BE09897552490
Ondernemingsnummer: 4118469238
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 853,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in P.L.S. BEAUTY SERVICE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P.L.S. BEAUTY SERVICE NV
(Get full report from official database of BE for P.L.S. BEAUTY SERVICE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor P.L.S. BEAUTY SERVICE NV
Addition kinds of activities for P.L.S. BEAUTY SERVICE NV

506402. Elektrische entertainment apparatuur | Electrical entertainment equipment
20119908. Verscheidenheid van vleeswaren, vers eetbare organen | Variety meats, fresh edible organs
20999907. Kokosnoot, verdroogd en verscheurd | Coconut, desiccated and shredded
22310101. Overcoatings: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Overcoatings: wool, mohair, or similar fibers
27890100. Display montage | Display mounting
28440302. Concentraten, parfum | Concentrates, perfume
50450103. Printers, computer | Printers, computer
82990501. Diction school | Diction school

Werken bij P.L.S. BEAUTY SERVICE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P.L.S. BEAUTY SERVICE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P.L.S. BEAUTY SERVICE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P.L.S. BEAUTY SERVICE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers 2-ploegen - start 25/9 (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van de zendingen die op je lijst staan. - De eerste weken werk in de middagpost, daarna wordt er overgegaan naar twee ploegen

  • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

  • POLYVALENT RUWBOUWARBEIDER (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Een constructie afbreken met behulp van een machine ?Sleuven graven ?De materialen manueel lossen en stockeren in de opslagzones ?De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren ?Producten aanmaken (mortel plamuur lijm ...) ?Metselwerken uitvoeren ?Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen ?Het terrein of de constructie opruimen uitgraven of ophogen ?De werf opruimen en schoonmaken (materiaal werktuigen ...) ?De opslagzones voor werktuigen en bouwmaterialen inrichten

  • Medewerker interne postverdeling (opvang verlofperiodes) | Carglass® (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Carglass

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Carglass® zoeken wij een medewerker die sporadisch zal instaan voor het opvangen van verlofperiodes van de medewerker interne postverdeling. Het takenpakket bestaat uit: Beheren van de mailbox met vragen/bestellingen over werkkledij en andere... Het transporteren en verdelen van de interne post van het hoofdgebouw in Hasselt naar het magazijn in Bilzen. Het klaarmaken van de postpakketten voor de filialen. Het klaarmaken van pakketten werkkledij voor de filialen. Indien jij technisch bent aangelegd zal je op termijn ook opgeleid worden voor het herstellen van materialen van de filialen. Noodlijn beheren van filialen in omtrek. D.w.z. dat de filialen dagelijks vóór 11u een bestelling kunnen plaatsen voor een bepaalde ruit.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Ham/Leopoldsburg en Balen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulpen Meeuwen - Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEOPOLDSBURG

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Meeuwen-Gruitrode zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Studentenjob (zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je nog student? Wil je een centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren en sociaal contact? Dan is deze job absoluut jouw ding! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Junior Dossierbeheerder vr leuk, nieuw kantoor net buiten Gent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dankzij het succes dat dit kantoor heeft, hebben ze aanvullend op hun eerste vestiging in Oost-Vlaanderen, ook een tweede vestiging geopend net buiten Gent. Daarvoor zijn ze nu op zoek naar nieuwe medewerkers! Momenteel zijn ze dus nog met een klein team van een 4-tal medewerkers, maar ze zijn volop aan het uitbreiden en jij kan hier deel van uitmaken. Interesse? Hieronder vind je meer informatie. Dossierbeheerder: de functie Op een correcte wijze verwerk je de boekhouding van klanten (éénmanszaken en vennootschappen) en boek je de verschillende facturen in (aankoop, verkoop, bankuittreksels, ...) Ook de fiscale aspecten zal je leren: de voorbereiding van personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw. Je vormt een centraal aanspreekpunt voor klanten die met hun vragen naar jou toekomen. Op een later tijdstip leer je dossiers volledig voorbereiden wat betekent dat balansen en jaarrekeningen ook aan jouw takenpakket worden toegevoegd.

  • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

    Type: Vaste Job

    Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

  • Winkelmanager in opleiding Colruyt regio Brussel Noord-West (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Een job bij jou in de buurt! In een van onze volgende winkels: Sint-Pieters-Woluwe, Oudergem, Evere, Schaarbeek, Roodebeek en Kraainem. Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: - Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. - Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. - De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • HR Manager (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: INDEPENDENT HOSPITALITY

    Type: Vaste Job

    HR Manager gezocht voor een Belgisch vakantiepark! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van alle 150 medewerkers van het park! Daarnaast ben je zijdelings betrokken bij een tweede park en treed jij als overkoepelende manager. Als HR Manager heb je zowel een leidinggevende, uitvoerende als adviserende rol. Zo voorzie jij de verschillende managers van advies over het te voeren personeelsbeleid voor hun eigen teams, creëer je draagvlak op elk niveau binnen de organisatie en lever je een actieve bijdrage aan operationele werkzaamheden zoals recruitment. Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR manager? Beheers je naast Engels en Nederlands in perfecte mate ook redelijk de Franse taal? Ben je ondernemend en ga je resultaatgericht te werk? Dan ontvang ik graag je CV

Zoek naar antwoorden van P.L.S. BEAUTY SERVICE NV in sociale netwerken
Look for responds of P.L.S. BEAUTY SERVICE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor P.L.S. BEAUTY SERVICE NV. Laat een reactie achter voor P.L.S. BEAUTY SERVICE NV. P.L.S. BEAUTY SERVICE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P.L.S. BEAUTY SERVICE NV. Leave a respond for P.L.S. BEAUTY SERVICE NV. P.L.S. BEAUTY SERVICE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P.L.S. BEAUTY SERVICE NV op de google maps. Adres en contacten P.L.S. BEAUTY SERVICE NV
Location of P.L.S. BEAUTY SERVICE NV on the google maps. Address and contacts of P.L.S. BEAUTY SERVICE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come P.L.S. BEAUTY SERVICE NV P.L.S. BEAUTY SERVICE NV: Habitat SCRL | Overpelt Plascobel NV | Wittamer IMW | Decopress NV | Better Bodies

Other related companies as P.L.S. BEAUTY SERVICE NV: Habitat SCRL | Overpelt Plascobel NV | Wittamer IMW | Decopress NV | Better Bodies

P.L.S. BEAUTY SERVICE NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Gent (Ledeberg), België. De volledige naam van het bedrijf is P.L.S. BEAUTY SERVICE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09897552490. Het bedrijf P.L.S. BEAUTY SERVICE NV bevindt zich op het adres: Hundelgemsesteenweg 51,9050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 853,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in P.L.S. BEAUTY SERVICE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P.L.S. BEAUTY SERVICE NV is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P.L.S. BEAUTY SERVICE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P.L.S. BEAUTY SERVICE NV, openstaande posities, locatie van P.L.S. BEAUTY SERVICE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

P.L.S. BEAUTY SERVICE NV is a company, that was registered 1994 in Gent (Ledeberg) region, Belgium. Full name of company is P.L.S. BEAUTY SERVICE NV, company assigned to the tax number BE09897552490. The company P.L.S. BEAUTY SERVICE NV is located at the address: Hundelgemsesteenweg 51,9050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 853,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in P.L.S. BEAUTY SERVICE NV were not found.
The main activity of P.L.S. BEAUTY SERVICE NV is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of P.L.S. BEAUTY SERVICE NV is not available. You also can look at reviews of P.L.S. BEAUTY SERVICE NV, open positions, location of P.L.S. BEAUTY SERVICE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over P.L.S. BEAUTY SERVICE NV, Gent (Ledeberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P.L.S. BEAUTY SERVICE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P.L.S. BEAUTY SERVICE NV, Gent (Ledeberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P.L.S. BEAUTY SERVICE NV, employees, financial statistics.