Flanders Distribution NV

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Flanders Distribution NV
Private companiesMetal Mining • Flanders Distribution NV

Contactgegevens Flanders Distribution NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Flanders Distribution NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Flanders Distribution NV

Regio (region): Harelbeke (Bavikhove), België

Adres (address): Hoogstraat 56,8531, België

Telefoon (phone): 056 73 32 32; 056 72 32 32 056 73 32 32; 056 72 32 32

Fax (fax): 056 73 32 30 056 73 32 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Flanders Distribution NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Flanders Distribution NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Flanders Distribution NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Flanders Distribution NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Flanders Distribution NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Flanders Distribution NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Flanders Distribution NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Flanders Distribution NV
Products information Flanders Distribution NV

BTW identificatienummer (tax): BE09689910888
Ondernemingsnummer: 1427917480
Hoofdstad (capital): 113,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Flanders Distribution NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Flanders Distribution NV
(Get full report from official database of BE for Flanders Distribution NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Flanders Distribution NV
Addition kinds of activities for Flanders Distribution NV

391104. Edelmetalen hoesjes | Precious metal cases
507401. Waterverwarmers en zuiveringsapparatuur | Water heaters and purification equipment
20370101. Citruspulp, gedroogd | Citrus pulp, dried
26780103. Notebooks: gemaakt van gekocht papier | Notebooks: made from purchased paper
57220101. Gasbereiken | Gas ranges
79930401. Gokkenbedrijven die munten bedienen | Gambling establishments operating coin-operated machines
80999905. Medische diensten organisatie | Medical services organization

Werken bij Flanders Distribution NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Flanders Distribution NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Flanders Distribution NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Flanders Distribution NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technische Magazijnier (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een servicebedrijf dat zowel in West- als Oostvlaanderen projecten aangaat, zijn wij op zoek naar een magazijnier. We zijn op zoek naar een magazijnier met mechanisch/technische achtergrondkennis. Als magazijnier sta je uiteraard in voor het beheer en organisatie van het magazijn. Tevens kan je zelf goed inschatten welke benodigdheden noodzakelijk zijn om verscheidene projecten uit te voeren.

  • ARBEIDERS gezocht voor Volvo Trucks in Oostakker! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Oostakker is op zoek naar verschillende arbeiders voor de productieafdeling: leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, orderpickers, bandenmonteurs en assemblagemedewerkers. Schoolverlaters ook welkom! Voor meer info omtrent de functies, contacteer Synergie

  • Monteur (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Koersel zoekt een monteur ramen en deuren. 

  • Technieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven techniekers! Machines mechanisch en technisch ontleden. Oplossen van storingen en defecten. Plaatsen en installeren van nieuwe machines. Opleiding voorzien bij de klant.

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • Huishoudhulp (M/V) Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Aartrijke-Gistel

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE DIE VAN WANTEN WEET! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    STUDIECO VOF omvat een aantal dienstverlenende activiteiten en is gespecialiseerd in diensten aan huis bij particulieren Ik zoek in het kader van onze lopende werkzaamheden een administratieve kracht die onder meer kan instaan voor volgende taken: - instaan voor de operationele werkzaamheden verbonden met oa www.studieco.be en www.poetsco.be; - werkvoorbereiding in functie van de (overige) TODO's van de zaakvoerder en de technisch administratief bediende; - gegevensverwerking en telefonische contacten (inbound en outbound); - bijdragen leveren aan middellange termijn projecten. Je beschikt in elk geval over een vlotte administratieve aanpak (vooral in en outbound telefoons en mails; geen saaie administratieve communicatie via brief). Excel is een belangrijke tool in ons bedrijf dus ervaring hierin of bereidheid om deze te verwerven op korte termijn is een pluspunt. De concrete invulling en de taken die je voor je rekening neemt, zijn binnen zekere limieten bespreekbaar. Zo kan je het takenpakket maximaal laten aansluiten op jouw competenties en interesses. Mijn ervaring als zaakvoerder leert dat een eerste telefonisch contact van 5 minuten en een daaropvolgend gesprek van 20-40 minuten wederzijds veel kan verduidelijken. Dus solliciteer en waag je kans! Wij streven ernaar elke sollicitatie binnen twee werkdagen verder op te volgen.

  • Elektricien 5 ploegen M/V (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Zin om als elektricien aan de slag te gaan in een 5-poegensysteem? Lees zeker verder! Onze klant in Oudegem, werkzaam in de papiersector is op zoek naar jou! Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de papiermachines. Daarin speel je een essentiële rol in het productieproces. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Het nakijken en herstellen van de elektrische installaties in 5 ploegen. Na analyse van de storing onderneem je actie om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Dit houdt o.a. in: monteren van elektrische onderdelen, testen van de goede werking van onderdelen, elektrische schema's lezen om complexe problemen te kunnen oplossen, kleinere werken op het gebied van meet- en regeltechniek, Pneumatiek & Hydraulica. Ondersteuning, indien nodig, van de Ploegmechanieker bij het uitvoeren van mechanische werken.

  • psychiater (jeugdspsychiater) Hasselt en/of Leopoldsburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Multidisciplinaire groepspraktijk DIATHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groepspraktijk DIATHE is op zoek naar een psychiater die zal instaan voor het diagnosticeren en de behandelen van kinderen en jongeren met psychiatrische problemen.

  • Lesgever Kleutersport (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LITTLE STAR VILLAGE

    Type: Werfreserve

    Little Star Village brengt sport op maat van kleuters. Voor ons projecten Little Ball Village en Little Ball Camp zijn wij constant op zoek naar enthousiaste medewerkers. LBV organiseert kleutersport met bal op zaterdag voormiddag. De kleuterkampen gaan door in de vakantieperiodes (vnl. Pasen en zomer). Heeft u een hart voor kleuters? Neem dan zeker een kijkje op onze website www.littleballvillage.be

  • Kinderopvang(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderopvang(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van Flanders Distribution NV in sociale netwerken
Look for responds of Flanders Distribution NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Flanders Distribution NV. Laat een reactie achter voor Flanders Distribution NV. Flanders Distribution NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Flanders Distribution NV. Leave a respond for Flanders Distribution NV. Flanders Distribution NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Flanders Distribution NV op de google maps. Adres en contacten Flanders Distribution NV
Location of Flanders Distribution NV on the google maps. Address and contacts of Flanders Distribution NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Flanders Distribution NV Flanders Distribution NV: ZANDGROEVEN ROELANTS BVBA | Ottevaere C | Massimo Deco BVBA | Chassis Ernst CTIEA Alternatives S.P.R.L. | Verhuur De Swaef

Other related companies as Flanders Distribution NV: ZANDGROEVEN ROELANTS BVBA | Ottevaere C | Massimo Deco BVBA | Chassis Ernst CTIEA Alternatives S.P.R.L. | Verhuur De Swaef

Flanders Distribution NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Harelbeke (Bavikhove), België. De volledige naam van het bedrijf is Flanders Distribution NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09689910888. Het bedrijf Flanders Distribution NV bevindt zich op het adres: Hoogstraat 56,8531. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 113,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Flanders Distribution NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Flanders Distribution NV is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Flanders Distribution NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Flanders Distribution NV, openstaande posities, locatie van Flanders Distribution NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Flanders Distribution NV is a company, that was registered 1988 in Harelbeke (Bavikhove) region, Belgium. Full name of company is Flanders Distribution NV, company assigned to the tax number BE09689910888. The company Flanders Distribution NV is located at the address: Hoogstraat 56,8531. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 113,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Flanders Distribution NV were not found.
The main activity of Flanders Distribution NV is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Flanders Distribution NV is not available. You also can look at reviews of Flanders Distribution NV, open positions, location of Flanders Distribution NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Flanders Distribution NV, Harelbeke (Bavikhove): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Flanders Distribution NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Flanders Distribution NV, Harelbeke (Bavikhove): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Flanders Distribution NV, employees, financial statistics.