Verhuur De Swaef

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Verhuur De Swaef
Private companiesMetal Mining • Verhuur De Swaef

Contactgegevens Verhuur De Swaef: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verhuur De Swaef: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verhuur De Swaef

Regio (region): Destelbergen, OVL 9070 - BE, België

Adres (address): Hellegatstraat 12, België

Telefoon (phone): 32.9.265.94.69 32.9.265.94.69

Fax (fax): +32 (4) 351-86-29 +32 (4) 351-86-29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verhuur De Swaef: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verhuur De Swaef"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verhuur De Swaef"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verhuur De Swaef, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verhuur De Swaef. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verhuur De Swaef, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verhuur De Swaef. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verhuur De Swaef
Products information Verhuur De Swaef

BTW identificatienummer (tax): BE07325927734
Ondernemingsnummer: 6439056396
Hoofdstad (capital): 599,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 285,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Verhuur De Swaef zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verhuur De Swaef
(Get full report from official database of BE for Verhuur De Swaef)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verhuur De Swaef
Addition kinds of activities for Verhuur De Swaef

364400. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen | Noncurrent-carrying wiring devices
863100. Arbeidsorganisaties | Labor organizations
35230114. Aardappel graafmachines, oogstmachines en planters | Potato diggers, harvesters, and planters
36950100. Magnetische schijven en drums | Magnetic disks and drums
84220201. Arboretum | Arboretum
87410100. Bedrijfsmanagement | Business management
91210202. Gemeenteraad | City council

Werken bij Verhuur De Swaef: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verhuur De Swaef: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verhuur De Swaef. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verhuur De Swaef. Looking for open vacancies in other companies

  • Account manager (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Verkoop B2B prospecten voor zonnepanelen - Je bezoekt prospecten (afspraken en leads door accountmanagers energie/callcenter) - Je zal klanten opbellen referenties en doet ook koude prospectie. - Je volgt bezochte prospecten (nog niet afgesloten) verder op en - Klankbord voor en onderhouden van bestaande klantenrelaties/portefeuille. - Het uitwerken van technische offertes - Algemene administratieve taken

  • Kok (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zaak in regio Waregem zijn we op zoek naar een kok. Je komt terecht in een klein, maar ervaren team. Je bent mede-verantwoordelijk voor het reilen en zelen in de keuken. Als rechterhand van chef-kok sta je in voor de voorbereidingen in de keuken, het kruiden van eten, vlees en vis bereiden, het dresseren van de borden,… Je stelt menu’s op en je doet bestellingen.

  • Technisch medewerker elektromechanica (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In de productieafdeling worden zowel standaard producten als allerhande oplossingen op maat van de klant gemaakt. Hierbij wordt er vooral kunststof en RVS verwerkt. Je helpt ook bij de assemblage van standaard waterzuiveringsinstallaties. Dit zowel op mechanisch als op elektrisch vlak. Als technisch medewerker produceer je kunststofonderdelen voor de inbouw van waterzuiveringsinstallaties, pompinstallaties...alsook verzorg je alle maatwerkonderdelen. Elektrische sturingen, pompen, behuizingen enz. Samen met het productieteam ben je verantwoordelijke voor de kwalitatieve bouw van de producten zodat de installaties op de werven probleemloos kunnen verlopen.

  • CNC Plooibankbediener (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Brugge zijn wij dringend op zoek naar een plooibankbediener. Instellen van een hydraulische (Trumpf) plooibank Technisch plan kunnen lezen

  • Ploegbaas in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Ploegbaas in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als ploegbaas neem je de leiding over een ploeg van arbeiders en machinisten die wegenwerken en rioleringswerken uitvoeren. - Daarnaast roep je materialen af en controleer je de prestaties van onderaannemers. - Je rapporteert dagelijks de voortgang van de werken aan de werfleider.

  • Operator papiermachine te Lanaken volcontinu (tijdelijk) (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn wij op zoek naar operator voor 1 van de papiermachines. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. Hierbij verwachten we van jou: - Meewerken aan het uitvoeren van kwaliteitsproeven en –testen in de verschillende fasen van het productieproces. - Uitvoeren van operationele handelingen op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. - Het correct toepassen van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. - Bijdragen aan het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. - Uitvoeren van preventieve controles om de betrouwbaarheid van de machine te verzekeren. - Bedienen van diverse installaties. - Schoonhouden van installatie en omgeving.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,dringend! (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Inpakker kabels in 3 ploegen (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Studentenjob

    Etiketteren van verpakte goederen. Palettiseren van verpakte goederen: stel-pelen op palet conform de voorschriften. Controle op de kwaliteit. Zorgen voor de orde en netheid op de werkvloer.

  • Student Shopbediende tankstation (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student (m/v) voor onze klant in St Truiden: - broodjesbar, groenten snijden en kuisen - klanten bedienden - rekken aanvullen, drank aanvullen - opvolgen tanken en geld innen - kassa - onderhoud van de winkel

  • Junior Master Supply Chain/Logistiek (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De firma is een groeiende KMO actief in de FMCG-sector. Dankzij hun gepassioneerd team van 150 medewerkers maken zij kwaliteitsvolle producten die tot het hogere marktsegment mogen behoren. Ter versterking van de Supply Chain afdeling zijn wij vandaag op zoek naar een Young Potential met sterke interesse in Supply Chain en Logistiek. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Bij aanvang zal je starten in het warehouse om hun ERP-systeem en het reilen en zeilen van de firma te leren kennen (+/- 3 maanden). Vervolgens word je naar gelang de noden en jouw interesse en ervaring ingezet op diverse projecten binnen het Supply Chain Departement. Dit kan volgende taken omvatten: Supply Chain Planning: raw materials, packaging, production, demand, logistiek, … (korte en lange termijn); Anticiperen op problemen m.b.t. planning, availability, stocks, … Actief deelnemen aan Supply Chain meetings; Analyseren en optimaliseren van Supply Chain en logistieke processen, opvolging KPI’s; Samenwerken met verschillende interne departementen; Rapporteren aan de Supply Chain Manager.

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen/Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen/Gent. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • VASTGOEDMAKELAAR INKOOP/VERKOOP (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: VASTGOED DE ZWAANTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Aankoop en verkoop van vastgoed realiseren - Begeleiding van kandidaten tijdens het bezoek aan de panden - Onderhandelingen met potentiële kopers/huurders met eigenaars - Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoop/verhuurproces - Panden beoordelen en presenteren

Zoek naar antwoorden van Verhuur De Swaef in sociale netwerken
Look for responds of Verhuur De Swaef in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verhuur De Swaef. Laat een reactie achter voor Verhuur De Swaef. Verhuur De Swaef bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verhuur De Swaef. Leave a respond for Verhuur De Swaef. Verhuur De Swaef on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verhuur De Swaef op de google maps. Adres en contacten Verhuur De Swaef
Location of Verhuur De Swaef on the google maps. Address and contacts of Verhuur De Swaef

Andere gerelateerde bedrijven als come Verhuur De Swaef Verhuur De Swaef: Garage du Longchamps SA | Chambre Française de Commerce et d'Industrie de Belgique | Schepens Willy & co NV | Nestinox N.V. | Cruysberghs Chemical

Other related companies as Verhuur De Swaef: Garage du Longchamps SA | Chambre Française de Commerce et d'Industrie de Belgique | Schepens Willy & co NV | Nestinox N.V. | Cruysberghs Chemical

Verhuur De Swaef is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Destelbergen, OVL 9070 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Verhuur De Swaef, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07325927734. Het bedrijf Verhuur De Swaef bevindt zich op het adres: Hellegatstraat 12. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 599,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 285,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Verhuur De Swaef zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verhuur De Swaef is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verhuur De Swaef is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verhuur De Swaef, openstaande posities, locatie van Verhuur De Swaef op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verhuur De Swaef is a company, that was registered 1994 in Destelbergen, OVL 9070 - BE region, Belgium. Full name of company is Verhuur De Swaef, company assigned to the tax number BE07325927734. The company Verhuur De Swaef is located at the address: Hellegatstraat 12. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 599,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 285,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Verhuur De Swaef were not found.
The main activity of Verhuur De Swaef is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Verhuur De Swaef is not available. You also can look at reviews of Verhuur De Swaef, open positions, location of Verhuur De Swaef on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verhuur De Swaef, Destelbergen, OVL 9070 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verhuur De Swaef, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verhuur De Swaef, Destelbergen, OVL 9070 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verhuur De Swaef, employees, financial statistics.