Garage du Longchamps SA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Garage du Longchamps SA
Private companiesMetal Mining • Garage du Longchamps SA

Contactgegevens Garage du Longchamps SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Garage du Longchamps SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Garage du Longchamps SA

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): Nodebais Chaussée de Namur 240,1300, België

Telefoon (phone): 010 45 05 65 010 45 05 65

Fax (fax): 010 45 69 47 010 45 69 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Garage du Longchamps SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Garage du Longchamps SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Garage du Longchamps SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Garage du Longchamps SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Garage du Longchamps SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Garage du Longchamps SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Garage du Longchamps SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Garage du Longchamps SA
Products information Garage du Longchamps SA

BTW identificatienummer (tax): BE02622406005
Ondernemingsnummer: 4516174316
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 209,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Garage du Longchamps SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Garage du Longchamps SA
(Get full report from official database of BE for Garage du Longchamps SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Garage du Longchamps SA
Addition kinds of activities for Garage du Longchamps SA

20749903. Lecithine, katoenzaad | Lecithin, cottonseed
23920606. Slipcover: gemaakt van stof, plastic, enz. | Slip covers: made of fabric, plastic, etc.
30520106. Verwarmingsslang, rubber | Heater hose, rubber
30890100. Plastics containers, behalve schuim | Plastics containers, except foam
32920603. Touw, asbest | Rope, asbestos
32920606. Garen, asbest | Yarn, asbestos
35999918. Stropdassen, vorm: metaal | Ties, form: metal

Werken bij Garage du Longchamps SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Garage du Longchamps SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Garage du Longchamps SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Garage du Longchamps SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector voor transportbedrijf in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een klantgerichte Credit Collector voor een transportbedrijf in Berchem. Onze klant is actief in de transportsector te Berchem. Er heerst een dynamische sfeer en de collega's zullen je met een glimlach ontvangen. De klant is vlot te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Stipt en efficiënt opvolgen van betalingstegoeden en -achterstanden (B&B klantenportefeuille) Opvolgen en bewaken van KPI's Opvolgen van openbestaande betalingen met het intern marketing en verkoopsteam Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Senior Business Contact Center Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Houd je van afwisseling en sta je graag in contact met klanten en heb je altijd al voor een grote speler in de logistieke sector willen werken? Als business customer care agent ga je onze klant vertegenwoordigen voor de B2B-klanten. Je beantwoordt allerhande vragen, geeft informatie en advies en detecteert verkoopsopportuniteiten. Daarnaast analyseer je problemen en stel je een oplossing op maat voor. Naast het vele telefonisch contact, heb je ook contact met je klanten via mail en doe je de administratieve opvolging. Onze klant biedt enorm veel producten en diensten voor bedrijven, dus de vragen die je krijgt zijn heel gevarieerd en je zal je niet snel vervelen.

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Customer service assistent (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Berchem zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Je gaat ondersteuning bieden op de klantendienst. Jouw takenpakket: - Je beantwoordt vragen van klanten en geeft advies (via mail/telefonisch) - Je beantwoordt ook vragen van je collega's i.v.m. de verschillende diensten - Je volgt nieuwe klanten aanvragen op en bespreekt deze met de juiste teamleader - Je volgt alle opdrachten op en respecteert de deadlines - Je denkt zelf mee hoe je het proces zou kunnen verbeteren - Je geeft de orders in en je verwerkt credit nota's - Je zoekt naar geschikte informatie zodat je klant altijd correct geïnformeerd wordt

  • Productiemedewerker drainagebuizen - Dagwerk - Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de machine , controleren van de parameters, onderhoud van de machine en het opvolgen van het productieproces.

  • elektromecanicien (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - onderhoud van het machinepark, vnl. mechanisch - smeringen uitvoeren, herstellingen,... - vervangen van onderdelen, produceren van kleine onderdelen,...

  • Automechanieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Herstelt, reviseert en voert periodieke controles uit op personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen. Werkt volgens het onderhoudsschema, de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: depannages en testritten op de openbare weg uitvoeren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hechtel-Eksel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • VERANTWOORDELIJKE KRINGLOOPWINKELS EN PROJECTEN (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de aansturing van de winkels in KORTRIJK (45 wkn.) en BEVERENLEIE (30 wkn.): aansturing van werkleiders, overkoepelende praktische organisatie en commerciële follow-up. Verder onderhoud je contacten met het lokaal sociaal netwerk en zal je nieuwe projecten op het vlak van hersteleconomie en creatief hergebruik uitwerken. Vanuit de dagelijkse werking in de winkels zal je nauw betrokken worden bij het beleid en rapporteer je aan de operationeel directeur.

  • SERVICE TECHNIEKER WATERZUIVERING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je staat in voor het elektromechanisch onderhoud aan installaties, systemen en apparatuur bij onze industriële klanten - Je bent in staat elektrische schema's te tekenen - Je verzorgt de eerstelijnsinterventie bij storingen - Je plaatst nieuwe installaties - In deze baan werk je vaak heel autonoom, op verschillende locaties en maak je deel uit van de wachtdienst

  • BARISTA (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je maakt de warme dranken klaar. Je kan goed met een koffiemachine werken.

Zoek naar antwoorden van Garage du Longchamps SA in sociale netwerken
Look for responds of Garage du Longchamps SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Garage du Longchamps SA. Laat een reactie achter voor Garage du Longchamps SA. Garage du Longchamps SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Garage du Longchamps SA. Leave a respond for Garage du Longchamps SA. Garage du Longchamps SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Garage du Longchamps SA op de google maps. Adres en contacten Garage du Longchamps SA
Location of Garage du Longchamps SA on the google maps. Address and contacts of Garage du Longchamps SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Garage du Longchamps SA Garage du Longchamps SA: Bouvier Geoffroy | Semcom NV | A.E.C. Kantelpoorten NV | Vantomme Consultancy Services COMM.V | COTUBEX SA

Other related companies as Garage du Longchamps SA: Bouvier Geoffroy | Semcom NV | A.E.C. Kantelpoorten NV | Vantomme Consultancy Services COMM.V | COTUBEX SA

Garage du Longchamps SA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is Garage du Longchamps SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02622406005. Het bedrijf Garage du Longchamps SA bevindt zich op het adres: Nodebais Chaussée de Namur 240,1300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 209,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Garage du Longchamps SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Garage du Longchamps SA is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Garage du Longchamps SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Garage du Longchamps SA, openstaande posities, locatie van Garage du Longchamps SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Garage du Longchamps SA is a company, that was registered 1999 in Wavre region, Belgium. Full name of company is Garage du Longchamps SA, company assigned to the tax number BE02622406005. The company Garage du Longchamps SA is located at the address: Nodebais Chaussée de Namur 240,1300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 209,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Garage du Longchamps SA were not found.
The main activity of Garage du Longchamps SA is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Garage du Longchamps SA is not available. You also can look at reviews of Garage du Longchamps SA, open positions, location of Garage du Longchamps SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Garage du Longchamps SA, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Garage du Longchamps SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Garage du Longchamps SA, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Garage du Longchamps SA, employees, financial statistics.