Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA
Private companiesMotor Freight Transportation • Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA

Contactgegevens Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA

Regio (region): Vilvoorde, België

Adres (address): Teniersstraat 40,1800, België

Telefoon (phone): 02 251 10 19; 0477 80 19 44 02 251 10 19; 0477 80 19 44

Fax (fax): 02 757 28 47; 02 251 10 19 02 757 28 47; 02 251 10 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA
Products information Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05526367187
Ondernemingsnummer: 4120941162
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 115,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA
(Get full report from official database of BE for Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA
Addition kinds of activities for Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA

01749904. Sinaasappelbos | Orange grove
20860000. Gebottelde en ingeblikte frisdranken | Bottled and canned soft drinks
28160300. Zwarte pigmenten | Black pigments
28690106. Graan alcohol, industrieel | Grain alcohol, industrial
38410506. Iv transfusie apparaat | Iv transfusion apparatus

Werken bij Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker met rijbewijs B! Taken : bestelbons afwerken te beginnen met het netjes inpakken van de goederen (metalen materiaal), deze van etiketten voorzien en verzenden naar de klanten, afhalingen klaarmaken, laden en lossen van vrachtwagens met vorkheftruck. Samen met de collega's toezien op orde en netheid van het magazijn.

  • Verkoop - bediende/verkoper DREAMLAND Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf eind september/begin oktober

  • Verkoper Non Food (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker Koksafdeling (FT - ook op zondag) Doel van de functie Het zorgdragen voor een optimale presentatie en verkoop van de artikelen door middel van een continue klantgerichte houding en handelwijze zodanig dat er een grote klanttevredenheid is. Zorgen dat shoppen een inspirerende, gemakkelijke en correcte ervaring is voor elke klant. Resultaatgebieden Verzorgen van verkoopactiviteiten Begroet klanten die voorbij komen; Bedient klanten op een actieve, attente en behulpzame wijze; Streeft naar een goed verkoopcijfer; Doet controle van de binnengekomen verse producten en formuleert eventuele klachten. Helpt met kostenbewust bestellen bij afwezigheid van de verantwoordelijke; Zorgt voor een verzorgde en stimulerende opstelling van artikelen in de koelingen en diepvries. Heeft ervaring met FIFO (First in first out). Geeft tijdig een signaal wanneer producten moeten worden (bij)besteld, bestelt en koopt artikelen in in afwezigheid van

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • Customer service medewerker deeltijds of voltijds (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt klanten op verscheidene manieren verder, onder andere het telefonisch beantwoorden van vragen en klachten, reageren op e-mails van klanten, bijhouden en opvolgen van klantendossiers tot het volledig beheren van je eigen portefeuille aan klanten kunnen deel uitmaken van je takenpakket. Wij hebben vacatures op zowel inbound (klantendiensten) als outbound (telesales, call center) afdelingen.

  • Service Engineer binnendienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klaar voor een technische uitdaging met collegiale sfeer? Reageer dan zeker op deze vacature! Want voor een een bedrijf dat software, hardware, supplies en services om maat levert in Olen zijn we op zoek naar een service engineer binnendienst. Als service engineer binnendienst ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van industriële printers, etiketteermachines, lasersystemen, inkjet bij ons in de werkplaats. Je bereidt nieuwe installaties voor en test deze nadien. Je bent 2de lijn support in drukkere periodes. Je werkt verder nauw samen met je collega's en rapporteert aan de Customer Service Manager.

  • Outbound Quality Controller (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Outbound Quality Controller krijg je een gedegen opleiding zodat je een specialist bent in het opvolgen van klanten. Je contacteert klanten en kijkt of ze tevreden zijn. Je volgt je klanten op en blijft het aanspreekpunt. Klanten kunnen bij jou via mail/telefoon terecht en je beheert indien nodig hun pagina's sites en reservatiemodules.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Leest M/V (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Jobstudent Inpakker kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, hoe cool is dat niet? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Kan je als jobstudent enkele dagen in de week werken? Dan is dit zeker mogelijk! Doordat wij met dagcontracten werken kan je 2 of 3 dagen in de week werken tijdens het schooljaar. Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

  • Verkoop bakkerij (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een jonge en ambitieuze bakkerij-keten, zoeken wij een enthousiaste verkoper/verkoopster voor de winkel. Ben je klantgericht? Heb je een positieve, vriendelijke uitstraling en ben je graag met mensen in contact? Ben je het gewoon om om te gaan met voedingsproducten en bij voorkeur in een bakkerij? Bel dan snel Konvert Izegem 051/315252 of solliciteer online of spring even binnen bij ons op kantoor!

  • Docent Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • NRB - Analyste Fonctionnel Senior GIS (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dans le cadre du programme Smart Grid (track ADMS), nous sommes à la recherche d'un analyste fonctionnel Senior GIS afin de renforcer l'équipe en place. Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel Senior GIS IT : Il participera aux activités de cadrage visant à identifier et décrire les solutions informatiques répondant au mieux à l'ensemble des requirements business identifiés Il aura pour tâches la réalisation d'analyses fonctionnelles visant à mettre en place de nouveaux outils liés au domaine SmartGrid. Il alimentera et maintiendra (en support du Product Owner) les backlogs de développement de ces nouveaux outils (Agile - Scrum). Il formalisera les plans de tests et testera les développements réalisés afin d'en valider l'aspect fonctionnel. Il répondra directement à l'ITPL (chef de projet IT) du projet. Il participera au sein de l'équipe Scrum à la livraison de produits répondant aux attentes du business en respectant un planning et un budget établi. Description des compétences et connaissances spécifiques requises Expérience dans le domaine du GIS. Expérience en UML et BPMN. Familier avec la méthodologie Agile Scrum. Une expérience dans le domaine des Utilities est un "plus". Une affinité avec les aspects techniques (DB, coding, ...) est un "plus".

Zoek naar antwoorden van Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA. Laat een reactie achter voor Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA. Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA. Leave a respond for Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA. Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA op de google maps. Adres en contacten Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA
Location of Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA on the google maps. Address and contacts of Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA: Netcon BVBA | PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS | Stroo Rony Adviesburo | Radio Mobi Service | vison-visu

Other related companies as Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA: Netcon BVBA | PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS | Stroo Rony Adviesburo | Radio Mobi Service | vison-visu

Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Vilvoorde, België. De volledige naam van het bedrijf is Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05526367187. Het bedrijf Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA bevindt zich op het adres: Teniersstraat 40,1800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 115,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA, openstaande posities, locatie van Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA is a company, that was registered 2007 in Vilvoorde region, Belgium. Full name of company is Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA, company assigned to the tax number BE05526367187. The company Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA is located at the address: Teniersstraat 40,1800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 115,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA were not found.
The main activity of Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA is not available. You also can look at reviews of Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA, open positions, location of Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA, Vilvoorde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA, Vilvoorde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Manu Koel- en Elektrotechniek BVBA, employees, financial statistics.