PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS
Private companiesMotor Freight Transportation • PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS

Contactgegevens PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS

Regio (region): Lovendegem, België

Adres (address): Grote Baan 212,9920, België

Telefoon (phone): 09 370 70 80 09 370 70 80

Fax (fax): 09 370 70 89 09 370 70 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS
Products information PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS

BTW identificatienummer (tax): BE06384674072
Ondernemingsnummer: 3552124023
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 281,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS
(Get full report from official database of BE for PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS
Addition kinds of activities for PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS

24490300. Rechthoekige dozen en kratten, hout | Rectangular boxes and crates, wood
27599902. Kalenders: drukwerk, NSK | Calendars: printing, nsk
35450327. Gereedschaphouders | Tool holders
35850102. Airconditioning, motorvoertuig | Air conditioning, motor vehicle
50919900. Sport- en recreatiegoederen, nec | Sporting and recreation goods, nec
51360400. Mannen en jongens meubilair | Men's and boys' furnishings
76999912. Paraplu reparatie winkel | Umbrella repair shop

Werken bij PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, wereldleider op vlak van ontwikkeling van diesel en gasmotoren, is Adecco Experts op zoek naar een Inside Sales Medewerker. Als Inside Sales Medewerker ben je de ruggengraat voor de BENELUX account managers. Jouw dagelijkse taken zijn: Je stelt prijsoffertes op en geeft ze door aan de klant. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van Claims en je behandelt leveringsproblemen. Je maakt Credit Notes op en volgt deze administratief op. Je communiceert met alle interne departementen (finance, Customer Care,...) en je onderhoudt deze contacten.

  • Storingstechniekers 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Torhout zoekt een storingstechnieker 2 ploegen gezocht voor een metaal bedrijf regio Zwevezele! Dit gaat om een opdracht met optie vast. Het bedrijf is een gespecialiseerde fabrikant van bouwmaterialen in staal. Het is één van de grootste producent op het gebied van stalen dak- en gevelsystemen voor nieuwbouw en renovatie. Zo produceren ze o.a. dakbedekking, wandplaten, panelen, vloerelementen en andere metalen structuren. Deze producten worden in diverse sectoren gebruikt, zoals o.a. in de industrie, agrarische, residentiële en tertiaire sector. Takenpakket: U voert preventief en curatief onderhoud uit voor het machinepark, heftruckers, compressoren en rolbruggen. U bent ook in staat om verbeteringsprojecten en optimalisatievoorstellen te doen, zowel op mechanisch als electrisch vlak. U ondersteunt ook bij de opstart van nieuwe machines.

  • Containerhaakwagen Chauffeur regio Oost- en West-Vlaanderen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Specifieke profielen: afzetcontainer chauffeur

  • Loket bediende expeditie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Havenbedrijf in Genk zoeken wij een loketbediende in 2 posten. Taken van een loketbediende: Verwerking inkomende en uitgaande containers / chauffeurs met de bijhorende documentatie. Administratie inkomende en uitgaande treinen Communicatie via intercom met machinisten/arbeiders Communicatie met klanten Probleemoplossend werken Opvolging chauffeurs in opdracht van Haven Genk Klaarmaken van CMR vrachtbrieven en bijhorende documentatie Administratieve verwerking van de containerschepen in opdracht van Haven Genk Stressbestendigheid + flexibel in werkuren Goede omgang met chauffeurs

  • ERVAREN PLAATSER RAMEN EN DEUREN - ZEER MOOIE WERKUREN (7u30 - 16u) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je van nature perfectionistisch? Is jouw motto: 'half werk, is geen werk'? Heb je een passie voor binnenschrijnwerk? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en deuren. Ter uitbreiding zijn ze op zoek naar een gemotiveerde plaatser met minstens 2 jaar ervaring. Plaatsen van screens, binnenafwerking behoren ook tot het takenpakket.  Je werkdag begint om 7u30 op het bedrijf. Samen met je 4 collega's zorg je voor het inladen van al het materiaal en vertrek je naar de werven. Deze bevinden zich in een straal van +- 30 minuten rond Ninove. Je bent steeds rond 16u terug op de firma. De uren dat je in de auto zit van en naar de klant, word je ook betaald!

  • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 32 uren/week - woensdagnamiddag thuis en donderdag maar 1 klant van 6 uren waardoor u me-time heeft ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

  • Junior .NET C# developer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een Junior .NET C# developer. Als Junior .NET C# developer maak je deel uit van het R&D-team en ondersteun je een elektronica-afdeling in volle expansie. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke en functionele applicaties. Het analyseren, programmeren, testen en onderhouden van Windows-applicaties zowel intern als voor klanten behoort ook tot je takenpakket. Je onderzoekt projectvoorstellen en stuurt bij zodat deze technisch haalbaar zijn. Deze geanalyseerde data verwerk je via reverse engineering van protocollen en logging om zo tot kwalitatieve data te komen.

  • OPERATOREN chocolade (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: MONTSERRAT

    Type: Vaste Job

    Montserrat chocolade is dé referentie voor biologische, suiker- en lactosevrije chocolade. We zijn goed vertegenwoordigd in het binnenland, maar exporteren ook naar vele Europese landen en exotische locaties zoals Japan. Ons product is gegeerd en brengt een sterke groei met zich mee. Meer informatie vindt u op www.montserrat.be. Uw taak: u wordt opgeleid om met de mouleermachine te leren werken. Hiermee maken we pralines, caraques en gevulde chocoladeartikelen.

  • Teamleader voor groeiend & vooruitstrevend kantoor - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Begonnen als één klein kantoor, maar uiteindelijk al uitgebreid naar vier moderne vestigingen, kan je wel zeggen dat dit kantoor erop vooruit gegaan is. Vandaag de dag zijn ze nog steeds aan het groeien en leveren ze een brede waaier aan diensten. Deze dienstverlening omvat zaken zoals de boekhouding, fiscaal-, juridisch- en sociaal advies, begeleiding van starters, hulp bij overnames, etc. De klanten die ze verzorgen zijn middelgrote KMO'S, vrije beroepen en zelfstandigen. Het uiteindelijke doel is om een kwaliteitsvolle service te leveren en dit op een persoonlijke manier. Constante opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat dit jong en dynamisch team van 10 medewerkers en 2 vennoten hun klanten op de meest accurate manier kunnen bijstaan. Teamleader: opdracht Je beheert dossier van A-Z, inclusief eindbesprekingen. Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers: je begeleidt hen en stuurt hen aan. Je teamgenoten kunnen met al hun vragen en problemen bij jou terecht. Je staat in voor een goed verloop van de dagdagelijkse activiteiten op kantoor.

  • Dierenarts (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

  • Ploegbazen HVAC (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAENINCK & DEWEERDT

    Type: Werfreserve

    Je bent als ploegbaas HVAC verantwoordelijk voor de opvolging van het volledige HVAC-project op de werf. Je zorgt ervoor dat alle materialen die nodig zijn aanwezig zijn op de werf. Je stuurt een groep monteurs aan.

  • Hulpkapster (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: VANHEE GERDA

    Type: Flexijob

    haar wassen, kleuring aanbrengen,permanent neutraliseren,brushing en watergolf uitvoeren...wij bieden U een gezellige ,huiselijke werkomgeving

Zoek naar antwoorden van PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS in sociale netwerken
Look for responds of PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS. Laat een reactie achter voor PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS. PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS. Leave a respond for PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS. PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS op de google maps. Adres en contacten PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS
Location of PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS on the google maps. Address and contacts of PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS: Dellan Trade | Agence Dujardin SPRL | NOTENBAERT WILLY & ZOON NV | Junix consulting | Slachthuis Appels Mol

Other related companies as PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS: Dellan Trade | Agence Dujardin SPRL | NOTENBAERT WILLY & ZOON NV | Junix consulting | Slachthuis Appels Mol

PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Lovendegem, België. De volledige naam van het bedrijf is PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06384674072. Het bedrijf PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS bevindt zich op het adres: Grote Baan 212,9920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 281,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS, openstaande posities, locatie van PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS is a company, that was registered 2016 in Lovendegem region, Belgium. Full name of company is PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS, company assigned to the tax number BE06384674072. The company PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS is located at the address: Grote Baan 212,9920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 281,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS were not found.
The main activity of PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS is not available. You also can look at reviews of PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS, open positions, location of PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS, Lovendegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS, Lovendegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PBC-PERSONAL & BUSINESS COMPUTERS, employees, financial statistics.