COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA

Contactgegevens COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA

Regio (region): Brugge (Sint-Kruis), België

Adres (address): Doolhofweg 14,8310, België

Telefoon (phone): 050 36 33 35; 0475 71 28 78 050 36 33 35; 0475 71 28 78

Fax (fax): 050 36 39 64 050 36 39 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA
Products information COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08455596923
Ondernemingsnummer: 5434082031
Hoofdstad (capital): 796,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 286,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA
(Get full report from official database of BE for COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA
Addition kinds of activities for COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA

275207. Tag, ticket en planning printen: lithografisch | Tag, ticket, and schedule printing: lithographic
20450101. Biscuitmeel, bereid: van gekochte bloem | Biscuit flour, prepared: from purchased flour
20460306. Glucose | Glucose
34910102. Kleppen, automatische controle | Valves, automatic control
37430109. Sleep auto's, spoorweg | Sleeping cars, railroad
39499905. Camping apparatuur en benodigdheden | Camping equipment and supplies
50840000. Industriële machines en uitrusting | Industrial machinery and equipment

Werken bij COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Roaming Coordinator Telenet - tijdelijke opdracht (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE TELENET

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling in Woluwe zoeken wij zeer dringend een Roaming Coordinantor! Het gaat om een tijdelijke opdracht van 3 maanden. Je bent verantwoordelijk voor alle contacten met onze externe partners in het buiteland met betrekking tot roaming. Je focus zal liggen op berekingen maken en kijken of onze partners de behaalde doelstellingen hebben gehaald. Zowel schriftelijk als mondeling zal je in contact staan met hen.

  • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

  • Chauffeur CE - Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koel- en vriestransport op korte afstand, met als voornaamste bestemmingen: België, Nederland en Noord-Frankrijk Voornamelijk dagwerk Zaterdagwerk in beurtrolsysteem Zelf laden en lossen van de goederen Zelfstandig kunnen werken Op bepaalde locaties, zoals vroegmarkten en veiligen, moeten de handen uit mouwen gestoken worden (vb. het stapelen van palletten, het helpen van collega's bij het lossen, ...) Correct invullen van de transportdocumenten, zoals vrachtbrieven en palletbons

  • Customer Service medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas is ITZU jobs op zoek naar een medewerk(st)er Order Entry/ Customer Care. Je staat in voor de correcte ingave van bestellingen. Je beheert het klantencontact omtrent leveringen. Je zorgt voor een correcte orderverwerking en de facturatie ervan.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studenten gezocht bij H&M Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor H&M te Lochristi zoeken wij nog naar studenten die op flexibele basis kunnen meehelpen. Elke week krijgen we door op welke dagen en voor welke uren we versterking kunnen inschakelen. Dit kan zowel om weekdagen gaan als om weekendwerk. Bij H&M kom je terecht in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. Behalve heel veel fun, horen bij deze job heel wat verantwoordelijkheden. Op je to do-lijstje staan volgende taken: - Actief werken met de goederen: aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. - De levering verwerken en goederen uitpakken - De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen - Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en ¿beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan - In team werken en actief je collega¿s ondersteunen en helpen

  • STUDENT MAGAZIJNBEDIENDE (MAANDAG TE WERKEN) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een student magazijnier voor op maandag een hele dag te werken. Deze studentenjob kan doorlopen tot wanneer je studies gedaan zijn indien gewenst!  

  • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676522-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Young Professionals programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om jezelf op korte tijd te ontwikkelen tot een expert in je domein. Door contacten met verschillende departementen en andere Young Professionals leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Welk expertisedomein kan je kiezen? Het Young Professionals programma 2019 biedt je de kans om te starten in een van onderstaande functies: Junior Project Manager: als projectmanager ben je verantwoordelijk voor (in het begin kleinere) technische of business projecten. Je zorgt ervoor dat ze binnen de afgesproken tijd, scope en budget opgeleverd worden volgens de methodologie en coördineert de verschillende stakeholders en teams zodat ze gealigneerd blijven. IT analyst: je designt oplossingen op basis van de noden van de business (requirements) en technische mogelijkheden in termen van development en impact op de bestaande infrastructuur. Data architect: je bewerkt en structureert grote datasets om deze bruikbaar te maken voor concrete toepassingen op vlak van statistieken/reporting of het voeden van applicaties. Security engineer: je analyseert de security en mogelijke threats op ons eigen netwerk of bij klanten. Je verdiept je in identity & access management, forensics (De oorzaak van een incident bepalen aan de hand van de log files), verdediging of PEN testing. Netwerk ingenieur: je verdiept je in de opbouw van onze netwerkinfrastructuur, met een focus op de uitrol van ons glasvezelnetwerk in de komende jaren. Het is niet nodig om al een expert te zijn in deze domeinen, maar een basiskennis van het domein en een sterke interesse om je hier verder in te verdiepen zijn essentieel. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën in het algemeen en je expertisedomein specifiek, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière als expert binnen Proximus lanceren.

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend modebedrijf met nieuwe kantoren en gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn we op zoek naar een Accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring in de boekhouding, ben je snel beschikbaar en op zoek naar een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Jouw takenpakket als Accountant: Je staat in voor de operationele boekhouding Je bereidt betalingen en de btw aangiftes voor Je staat in voor de optimalisatie van processen Je zorgt voor de rapportering

  • Field Service Technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: EUROPOWER GENERATORS

    Type: Vaste Job

    · Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten. · Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan. · Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen. · Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd. · Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf. · Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud. · Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Knokke (Kustlaan) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Knokke (Kustlaan)

Zoek naar antwoorden van COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA. Laat een reactie achter voor COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA. COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA. Leave a respond for COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA. COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA op de google maps. Adres en contacten COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA
Location of COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA on the google maps. Address and contacts of COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA: Trekels-Dens-Van Bets BVBA | VAN PARYS STEPMAN BVBA | Banden Schepers wheel service NV | CASSINA DESIRON & LIZEN sprl | A.A. Van Remoortel

Other related companies as COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA: Trekels-Dens-Van Bets BVBA | VAN PARYS STEPMAN BVBA | Banden Schepers wheel service NV | CASSINA DESIRON & LIZEN sprl | A.A. Van Remoortel

COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Kruis), België. De volledige naam van het bedrijf is COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08455596923. Het bedrijf COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA bevindt zich op het adres: Doolhofweg 14,8310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 796,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 286,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA, openstaande posities, locatie van COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA is a company, that was registered 2008 in Brugge (Sint-Kruis) region, Belgium. Full name of company is COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA, company assigned to the tax number BE08455596923. The company COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA is located at the address: Doolhofweg 14,8310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 796,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 286,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA were not found.
The main activity of COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA is not available. You also can look at reviews of COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA, open positions, location of COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA, Brugge (Sint-Kruis): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA, Brugge (Sint-Kruis): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COLENBIER KOELTECHNIEK BVBA, employees, financial statistics.