CASSINA DESIRON & LIZEN sprl

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • CASSINA DESIRON & LIZEN sprl
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • CASSINA DESIRON & LIZEN sprl

Contactgegevens CASSINA DESIRON & LIZEN sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CASSINA DESIRON & LIZEN sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

CASSINA DESIRON & LIZEN sprl

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Rue des Clarisses 42,4000, België

Telefoon (phone): 04 222 37 96 04 222 37 96

Fax (fax): 04 223 17 17 04 223 17 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CASSINA DESIRON & LIZEN sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CASSINA DESIRON & LIZEN sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CASSINA DESIRON & LIZEN sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CASSINA DESIRON & LIZEN sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CASSINA DESIRON & LIZEN sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CASSINA DESIRON & LIZEN sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CASSINA DESIRON & LIZEN sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CASSINA DESIRON & LIZEN sprl
Products information CASSINA DESIRON & LIZEN sprl

BTW identificatienummer (tax): BE07975769042
Ondernemingsnummer: 7526153564
Hoofdstad (capital): 851,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 880,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CASSINA DESIRON & LIZEN sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CASSINA DESIRON & LIZEN sprl
(Get full report from official database of BE for CASSINA DESIRON & LIZEN sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor CASSINA DESIRON & LIZEN sprl
Addition kinds of activities for CASSINA DESIRON & LIZEN sprl

14790202. Pyrrhotiet mijnbouw | Pyrrhotite mining
23390309. Sneeuwpakken: vrouwen, missen 'en junioren' | Snow suits: women's, misses', and juniors'
23990101. Emblemen, badges en insignes: van aangekochte materialen | Emblems, badges, and insignia: from purchased materials
35680203. Gewrichten, draaibaar en universeel, behalve vliegtuigen en auto's | Joints, swivel and universal, except aircraft and auto
39110203. Sigarettassen, edelmetaal | Cigarette cases, precious metal
39999946. Vingernails, kunstmatig | Fingernails, artificial

Werken bij CASSINA DESIRON & LIZEN sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CASSINA DESIRON & LIZEN sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CASSINA DESIRON & LIZEN sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CASSINA DESIRON & LIZEN sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor de vestiging in Dilbeek ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Als bandenmonteur bestaat jouw taak uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van november tot maart. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u30.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Chauffeur containervervoer (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur containervervoer vertrek je dagelijks vanuit het depot in Sint-Gillis-Waas naar bedrijven in de Antwerpse haven om de containers op te halen. De containers leeg je op het depot in Sint-Gillis-Waas met behulp van een heftruck. Nadien breng je de lege container terug naar het bedrijf en haalt nieuwe containers op in de Antwerpse haven.     Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in granen, ben ik op zoek naar een chauffeur containervervoer.

  • Machine operator (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan overweg met de computer en wil je als machine operator aan de slag? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een operator die zal instaan voor het bedienen van een machine voor het bewerken van veiligheidsglas. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een vooruitstrevend bedrijf in Bornem. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de lijn, het bewerken van glas en het klaarzetten voor verzending. Aangezien de job toch wat fysiek belastend werk met zich meebrengt, zijn we op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt! Heb je al wat ervaring met de computer, dan is dit zeker een pluspunt.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • JOBSTUDENTEN ZORGKUNDIGE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SINT JOZEF - ZUSTERKENS DER ARMEN

    Type: Studentenjob

    VERZORGING VAN OUDEREN IN EEN WOONZORGCENTRUM WEEKENDWERK

  • Afwerker natuursteenbewerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: KEMPENLAND

    Type: Vaste Job

    Als afwerker gebruik je technieken als manueel frainen, kappen, profileren (maluurkes maken) om verzaagde elementen zoals marmer, arduin of graniet af te werken zodat er afgewerkte elementen voor de bekleding van gebouwen zoals dorpels, deuromlijstingen, trappen, elementen en bladen voor keukens en badkamer ontstaan.

  • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

    Type: Vaste Job

    Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

  • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

  • Seksuoloog (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een seksuoloog. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder een psycholoog, kinderpsychotherapeut en jongerenpsychotherapeut, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!


Zoek naar antwoorden van CASSINA DESIRON & LIZEN sprl in sociale netwerken
Look for responds of CASSINA DESIRON & LIZEN sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor CASSINA DESIRON & LIZEN sprl. Laat een reactie achter voor CASSINA DESIRON & LIZEN sprl. CASSINA DESIRON & LIZEN sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CASSINA DESIRON & LIZEN sprl. Leave a respond for CASSINA DESIRON & LIZEN sprl. CASSINA DESIRON & LIZEN sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CASSINA DESIRON & LIZEN sprl op de google maps. Adres en contacten CASSINA DESIRON & LIZEN sprl
Location of CASSINA DESIRON & LIZEN sprl on the google maps. Address and contacts of CASSINA DESIRON & LIZEN sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come CASSINA DESIRON & LIZEN sprl CASSINA DESIRON & LIZEN sprl: Helsen R | TROC INTERNATIONAL | VAN WALLENDAEL L.V.W. | Schiettekat BVBA | COURCELLES MEUBLES DONEUX

Other related companies as CASSINA DESIRON & LIZEN sprl: Helsen R | TROC INTERNATIONAL | VAN WALLENDAEL L.V.W. | Schiettekat BVBA | COURCELLES MEUBLES DONEUX

CASSINA DESIRON & LIZEN sprl is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is CASSINA DESIRON & LIZEN sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07975769042. Het bedrijf CASSINA DESIRON & LIZEN sprl bevindt zich op het adres: Rue des Clarisses 42,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 851,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 880,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CASSINA DESIRON & LIZEN sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CASSINA DESIRON & LIZEN sprl is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CASSINA DESIRON & LIZEN sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CASSINA DESIRON & LIZEN sprl, openstaande posities, locatie van CASSINA DESIRON & LIZEN sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CASSINA DESIRON & LIZEN sprl is a company, that was registered 2000 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is CASSINA DESIRON & LIZEN sprl, company assigned to the tax number BE07975769042. The company CASSINA DESIRON & LIZEN sprl is located at the address: Rue des Clarisses 42,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 851,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 880,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CASSINA DESIRON & LIZEN sprl were not found.
The main activity of CASSINA DESIRON & LIZEN sprl is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CASSINA DESIRON & LIZEN sprl is not available. You also can look at reviews of CASSINA DESIRON & LIZEN sprl, open positions, location of CASSINA DESIRON & LIZEN sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CASSINA DESIRON & LIZEN sprl, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CASSINA DESIRON & LIZEN sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CASSINA DESIRON & LIZEN sprl, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CASSINA DESIRON & LIZEN sprl, employees, financial statistics.