ARWAC-MR REFRIGERATION

Contactgegevens ARWAC-MR REFRIGERATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARWAC-MR REFRIGERATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARWAC-MR REFRIGERATION

Regio (region): Brussel (Koekelberg), België

Adres (address): Basilieklaan 122,1081, België

Telefoon (phone): 02 468 37 41 02 468 37 41

Fax (fax): +32 (86) 606-74-95 +32 (86) 606-74-95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARWAC-MR REFRIGERATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARWAC-MR REFRIGERATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARWAC-MR REFRIGERATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARWAC-MR REFRIGERATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARWAC-MR REFRIGERATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARWAC-MR REFRIGERATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARWAC-MR REFRIGERATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARWAC-MR REFRIGERATION
Products information ARWAC-MR REFRIGERATION

BTW identificatienummer (tax): BE01015380859
Ondernemingsnummer: 3573822021
Hoofdstad (capital): 805,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 750,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ARWAC-MR REFRIGERATION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARWAC-MR REFRIGERATION
(Get full report from official database of BE for ARWAC-MR REFRIGERATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARWAC-MR REFRIGERATION
Addition kinds of activities for ARWAC-MR REFRIGERATION

206800. Gezouten en geroosterde noten en zaden | Salted and roasted nuts and seeds
738401. Fotografische diensten | Photographic services
28130000. Industriële gassen | Industrial gases
28349906. Pillen, farmaceutisch | Pills, pharmaceutical
28999927. Inkt of schrijfvloeistoffen | Ink or writing fluids
32910800. Schuurkorrels | Abrasive grains
38510109. Bril | Spectacles
57350101. Video discs, vooraf opgenomen | Video discs, prerecorded
73779900. Computer verhuur en verhuur, nec | Computer rental and leasing, nec

Werken bij ARWAC-MR REFRIGERATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARWAC-MR REFRIGERATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARWAC-MR REFRIGERATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARWAC-MR REFRIGERATION. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • Medewerker Verkoop - administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een echte duizendpoot en je houdt van veel afwisselling? Dan is deze job zeker iets voor u! Je staat zowel in voor de verkoop, inpak van cadeaus en kassa als voor administratie en telefoons.

  • Facility Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je begeleidt een extern team in de uitvoering en controleert de uitgevoerde werkzaamheden en zorgt voor verbetering van de werkorganisatie. - Zowel het curatief als preventief onderhoud aan machines en gebouwen vallen onder je verantwoordelijkheid. - Je bent verantwoordelijk voor de contacten met onderaannemers en de opvolging van hun werkzaamheden. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en de aankoop door het magazijn.

  • Postbode Meise (m/v) (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Projectleider (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma te Lummen, regio Hasselt, (klasse 8 aannemer, algemene bouwwerken) zijn we op zoek naar een projectleider.  Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor alle technische, kwalitatieve en organisatorische aspecten van de aan jou toegewezen projecten. In dit kader zorg je voor de uitvoering, coördinatie en opvolging van de projectactiviteiten conform het lastenboek en plannen, met het oog op realisatie van de werken binnen vooropgesteld budget en termijn. Hierbij bewaak je nauwgezet de veiligheidsprocedures en fungeer je als aanspreekpunt voor de klant. Werfvergaderingen opvolgen, organiseren van toolboxmeetings en werfinspecties, opmaken van vorderingsstaten en evaluatie van de nacalculatie maken deel uit van je takenpakket. Ook het aansturen en coachen van het werfpersoneel behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Je werkt nauw samen met de projectvoorbereiders en de aankoopverantwoordelijke en je rapporteert aan de Technisch Directeur.

  • Huishoudhulp Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ITZU HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Lanaken. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Gemotiveerde poetshulp m/v (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: PWA OOSTERZELE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je staat er niet alleen voor! Jouw meter of peter zorgt voor een persoonlijke begeleiding. Voordelen: Je kiest zelf hoeveel uur je wil werken en op welke dagen. Wij maken voor jouw een planning op maat! Wij garanderen een stipte en correcte verloning.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • IT Project Manager (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: STREAMOVATIONS

    Type: Vaste Job

    Streamovations is een jong en dynamisch bedrijf in Veurne. Wij focussen ons op het ontwikkelen van streaming applicaties en in het bijzonder in meertalige omgevingen. Ondertussen werken tal van klanten zoals de Europese Commissie, het Europese Parlement, de Raad van de Europese Gemeenschap, Belgacom, BNP Paribas en VRT met onze toepassingen. Om de groei van het bedrijf te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Project manager die een hart heeft voor streaming media en innovatie. - Als project manager ben je verantwoordelijk voor het succes van de projecten in al zijn dimensies (planning, scope, budget, kwaliteit, afstemming op Business en ICT architectuur). - Je vertaalt de zakelijke en technische vereisten naar een projectplan om een onwtikkelde strategie te implementeren. - Planning voor projectuitvoering en toewijzing van middelen. - Afstemming van de actuele status van het project op het gebied van planning. - Corrigerende acties ondernemen om het project op de goede weg te houden. - Vergaderingen houden om projectvoortgang te rapporteren aan alle projectbetrokkenen. - Je draagt actief bij aan de voortdurende verbetering van processen en efficiëntie binnen het team.

  • Vroedvrouw (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Ervaren Deur aan Deurverkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verkopen Lampiris bij Particulieren u werkt met een tablet ( geen berekeningen en geen papier ) Wij breiden enorm uit en zoeken ervaren sales Op korte termijn doorgroeimogelijkheden

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The project As an experienced .NET developer you will work on an innovative Web application that the customer will roll out.  Within the team you will be responsible for the entire application process.   Profile You already have several years of experience in .NET as an fullstack .NET developer, you are triggered by technologies such as .NET Core, Angular and Docker.  On top of that you have an Agile mindset and thrive OO programming.   Details of the project Start date: ASAP Duration of the project: 6 months (chance of extension) Location: Brussels Region Full time freelance    Are you the interested in this challenge?   Apply via here!    

Zoek naar antwoorden van ARWAC-MR REFRIGERATION in sociale netwerken
Look for responds of ARWAC-MR REFRIGERATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARWAC-MR REFRIGERATION. Laat een reactie achter voor ARWAC-MR REFRIGERATION. ARWAC-MR REFRIGERATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARWAC-MR REFRIGERATION. Leave a respond for ARWAC-MR REFRIGERATION. ARWAC-MR REFRIGERATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARWAC-MR REFRIGERATION op de google maps. Adres en contacten ARWAC-MR REFRIGERATION
Location of ARWAC-MR REFRIGERATION on the google maps. Address and contacts of ARWAC-MR REFRIGERATION

Andere gerelateerde bedrijven als come ARWAC-MR REFRIGERATION ARWAC-MR REFRIGERATION: DENEYER ALAIN | Buyselec | Yellow and Blue BVBA | General Electric (Consumerproducts) | Merit

Other related companies as ARWAC-MR REFRIGERATION: DENEYER ALAIN | Buyselec | Yellow and Blue BVBA | General Electric (Consumerproducts) | Merit

ARWAC-MR REFRIGERATION is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Brussel (Koekelberg), België. De volledige naam van het bedrijf is ARWAC-MR REFRIGERATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01015380859. Het bedrijf ARWAC-MR REFRIGERATION bevindt zich op het adres: Basilieklaan 122,1081. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 805,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 750,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ARWAC-MR REFRIGERATION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARWAC-MR REFRIGERATION is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARWAC-MR REFRIGERATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARWAC-MR REFRIGERATION, openstaande posities, locatie van ARWAC-MR REFRIGERATION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARWAC-MR REFRIGERATION is a company, that was registered 2007 in Brussel (Koekelberg) region, Belgium. Full name of company is ARWAC-MR REFRIGERATION, company assigned to the tax number BE01015380859. The company ARWAC-MR REFRIGERATION is located at the address: Basilieklaan 122,1081. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 805,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 750,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ARWAC-MR REFRIGERATION were not found.
The main activity of ARWAC-MR REFRIGERATION is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ARWAC-MR REFRIGERATION is not available. You also can look at reviews of ARWAC-MR REFRIGERATION, open positions, location of ARWAC-MR REFRIGERATION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARWAC-MR REFRIGERATION, Brussel (Koekelberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARWAC-MR REFRIGERATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARWAC-MR REFRIGERATION, Brussel (Koekelberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARWAC-MR REFRIGERATION, employees, financial statistics.