Yellow and Blue BVBA

Contactgegevens Yellow and Blue BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Yellow and Blue BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Yellow and Blue BVBA

Regio (region): Roosdaal, België

Adres (address): Kattemkets 23,1760, België

Telefoon (phone): 053 68 19 70 053 68 19 70

Fax (fax): +32 (67) 155-85-33 +32 (67) 155-85-33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Yellow and Blue BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Yellow and Blue BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Yellow and Blue BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Yellow and Blue BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Yellow and Blue BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Yellow and Blue BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Yellow and Blue BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Yellow and Blue BVBA
Products information Yellow and Blue BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08464660644
Ondernemingsnummer: 2622955322
Hoofdstad (capital): 458,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Yellow and Blue BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Yellow and Blue BVBA
(Get full report from official database of BE for Yellow and Blue BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Yellow and Blue BVBA
Addition kinds of activities for Yellow and Blue BVBA

3751. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles, and parts
7641. Refiltratie en meubel reparatie | Reupholstery and furniture repair
9661. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology
28510302. Houtvullers of sealers | Wood fillers or sealers
96510100. Financieel regelgevend agentschap | Financial regulatory agency

Werken bij Yellow and Blue BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Yellow and Blue BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Yellow and Blue BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Yellow and Blue BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • arbeider, technieker (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: JANSENS

    Type: Vervanging brugpensioen

    1 ervaren technieker voor het reinigen en afstellen van CV-ketels met attest + het opstarten en uitvoeren van herstellingen aan huishoudelijke cv-installaties en sanitaire installaties. De te onderhouden installaties zijn enkel installaties die door ons eigen bedrijf werden geïnstalleerd bij een vast clïenteel. Onze huidige technieker kan de kanidaat nog een tijdje begeleiden want hij gaat binnen enkele maanden met brugpensioen.

  • Payroll Officer (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Samen met uw collega's bent u, in samenwerking met het sociaal secretariaat, verantwoordelijk voor de loonberekening, administratief beheer van sociale documenten, verstrekken van adviezen en het opmaken van arbeidscontracten. Kortom, u beheert de volledige personeelsadministratie. Voor de day-to-day personeelsvragen bent u het aanspreekpunt voor 1200 personeelsleden.

  • Hulpoperator 3 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpoperator ben je verantwoordelijk voor: - het assisteren van de drukker. - de toevoer van papier, inkt- en lakvoorraad alsook andere benodigheden. - klaarmaken van de machines, controles uitvoeren, zowel tjdens als na het productieproces. - klaarzetten, opruimen en onderhoud van de cilinders.

  • IT medewerker (netwerk - serverbeheer, hardware) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als IT Generalist ben je o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken: Je bent het enige aanspreekpunt voor het personeel voor ICT-vragen en problemen (support voor computer, printer, database, telefooncentrale, smartphone, …): Je beheert het ticketsysteem en je bepaalt de prioriteit. Je lost de IT-problemen tijdig en volledig op. Indien nodig, doe je beroep op een externe IT-partner en/of jouw collega IT-specialisten in de regio. Bij indiensttreding van een nieuwe collega zorg je voor alle nodige ICT-tools voor een vlotte opstart (nieuwe computer gebruiksklaar maken, user account aanmaken, Je zorgt voor een vlot netwerk. Je beheert de server, zorgt voor voldoende netwerkpoorten, neemt back-ups van de server, … Je zorgt ervoor dat de gebruikers/collega’s voldoende opgeleid zijn om vlot te werken met de computer en diverse software pakketten. Je bereidt het lokale IT-budget voor. Je maakt tevens deel uit van het regionale (UK, Ireland, Belgium, Netherlands & Luxemburg) IT-support team Wanneer nodig geef je Presales ondersteuning aan partners van dormakaba voor interfaces tussen tijdsregistratiesystemen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Job-in't-Goor – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijverdienste magazijnier, ook voor studenten en gepensioneerden (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor IBD in Oostkamp zoeken we medewerkers voor het magazijn. Deze functie kan gezien worden als een bijverdienste of een tijdelijke oplossing tot je iets vast hebt gevonden. Je werkt voornamelijk in de middagploeg. Het bedrijf is gesloten in het weekend. Taken: Kranten en tijdschriften van palet halen en voorsorteren per soort. Het is belangrijk dat je hierbij nauwkeurig werkt en een redelijk tempo kan aanhouden. Indien er veel kranten of tijdschriften niet verkocht werden, moeten deze ingescand of gerecycleerd worden.

  • Student supermarkt weekend M/V (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in het weekend en/of ben je ook af en toe vrij in de week? Lees dan snel verder! Voor een leuke supermarkt te Nazareth zijn wij op zoek naar studenten om hun team te versterken. Als student sta je hier heel polyvalent in, je springt bij aan de kassa, je vult de rekken aan, voert kwaliteitscontrole uit,…

  • STUDENTEN 7/10/2018 (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 7/10/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein Puyenbroeck Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke

  • HULP(KOK) IN DE SLAGERIJ (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ WILLEKENS

    Type: Vaste Job

    Je helpt de beenhouwer in het werkhuis bij de meest voorkomende taken zoals: maken van bereide gerechten voor verkoop maken van salades worsten, hamburgers, charcuterie maken .... Je vult de toog bij in de winkel. Je werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag; alle dagen 8 uren, op zaterdag 6 uren.

  • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Verpleegkundige WZC te Leuven centrum (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van Yellow and Blue BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Yellow and Blue BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Yellow and Blue BVBA. Laat een reactie achter voor Yellow and Blue BVBA. Yellow and Blue BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Yellow and Blue BVBA. Leave a respond for Yellow and Blue BVBA. Yellow and Blue BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Yellow and Blue BVBA op de google maps. Adres en contacten Yellow and Blue BVBA
Location of Yellow and Blue BVBA on the google maps. Address and contacts of Yellow and Blue BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Yellow and Blue BVBA Yellow and Blue BVBA: Fiduciaire Staels SPRL | Afschrift NV | Sonare NV | Abbit BVBA | HUYGENS, CHRISTOPHE

Other related companies as Yellow and Blue BVBA: Fiduciaire Staels SPRL | Afschrift NV | Sonare NV | Abbit BVBA | HUYGENS, CHRISTOPHE

Yellow and Blue BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Roosdaal, België. De volledige naam van het bedrijf is Yellow and Blue BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08464660644. Het bedrijf Yellow and Blue BVBA bevindt zich op het adres: Kattemkets 23,1760. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 458,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 894,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Yellow and Blue BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Yellow and Blue BVBA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Yellow and Blue BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Yellow and Blue BVBA, openstaande posities, locatie van Yellow and Blue BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Yellow and Blue BVBA is a company, that was registered 1993 in Roosdaal region, Belgium. Full name of company is Yellow and Blue BVBA, company assigned to the tax number BE08464660644. The company Yellow and Blue BVBA is located at the address: Kattemkets 23,1760. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 458,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 894,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Yellow and Blue BVBA were not found.
The main activity of Yellow and Blue BVBA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Yellow and Blue BVBA is not available. You also can look at reviews of Yellow and Blue BVBA, open positions, location of Yellow and Blue BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Yellow and Blue BVBA, Roosdaal: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Yellow and Blue BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Yellow and Blue BVBA, Roosdaal: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Yellow and Blue BVBA, employees, financial statistics.