All-Round Service Team BVBA

Contactgegevens All-Round Service Team BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data All-Round Service Team BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

All-Round Service Team BVBA

Regio (region): Haacht, België

Adres (address): Wijgmaalsesteenweg 29,3150, België

Telefoon (phone): 016 60 34 59 016 60 34 59

Fax (fax): 016 60 72 05 016 60 72 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) All-Round Service Team BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "All-Round Service Team BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "All-Round Service Team BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van All-Round Service Team BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen All-Round Service Team BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of All-Round Service Team BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees All-Round Service Team BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti All-Round Service Team BVBA
Products information All-Round Service Team BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05334655761
Ondernemingsnummer: 7398712158
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 188,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in All-Round Service Team BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor All-Round Service Team BVBA
(Get full report from official database of BE for All-Round Service Team BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor All-Round Service Team BVBA
Addition kinds of activities for All-Round Service Team BVBA

0724. Katoen ginning | Cotton ginning
353106. Backhoes, tractoren, kranen, ploegen en dergelijke apparatuur | Backhoes, tractors, cranes, plows, and similar equipment
507500. Warme luchtverwarming en airconditioning | Warm air heating and air conditioning
508508. Schuurmiddelen en lijmen | Abrasives and adhesives
23890104. Regalia | Regalia
39310301. fagotten | Bassoons
39490701. Schermen apparatuur (sportartikelen) | Fencing equipment (sporting goods)
39999951. fluitjes | Whistles
72310104. Manicurist, pedicurist | Manicurist, pedicurist
73891600. Mailing en messenger services | Mailing and messenger services

Werken bij All-Round Service Team BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in All-Round Service Team BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor All-Round Service Team BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for All-Round Service Team BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Autotechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhouden en herstellen van oldtimers Auto's klaarmaken voor technische controle Werken aan benzinemotoren Technische keuringen uitvoeren op een voertuig De voertuigen klaarmaken voor leveringen

  • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

  • Zaalverantwoordelijke (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als zaalverantwoordelijke sta je in voor het goede verloop van de service. Je bedient de klanten met de glimlach, voor jou staat de klant centraal!

  • Cnc Draaier / Frezer (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een CNC-draaier (m/v):   Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC-draaibank. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (beitels en boren).

  • lasser (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    lassen in atelier of op verplaatsing

  • Studenten inpak (18+) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een toeleverancier van Volvo Trucks, zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde studenten (M/V) ! Jouw takenpakket : Manueel in- en uitpakken van goederen , Verpakken op maat van de klant , Zorgen voor de controle en kwaliteit.

  • Commercieel bediende (perfect NL- & FR-talig) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Proactify

    Type: Vaste Job

    Wat doet Proactify? Proactify is een jonge en ambitieuze onderneming die in het leven geroepen om bedrijven te helpen meer controle krijgen over hun verkoop, over hun groei én over hun marge. Dat doen we door proactiviteit te intjecteren in de commerciële werking van onze klanten. Voor onze klanten gaan wij dus proactief op zoek naar nieuwe verkoopkansen en bovendien streven we ernaar onze klanten bij elk project (meer) inzicht te verschaffen in hun markt. Wie zoeken we? Binnen de functie van ‘Commercieel medewerker (perfect NL & FR-talig)’ ben je een onmisbare ondersteuning voor de commerciële werking van onze klanten. In de eerste plaats sta je in voor het telefonisch vastleggen van afspraken voor de buitendienst medewerkers van ons cliënteel, zodat zij efficiënter te werk kunnen gaan. Zij volgen de verkoopafspraken op die door jou worden vastgelegd. Vooraleer een afspraak in te plannen, voer je steeds een telefonisch onderzoek uit om te bepalen in welke mate een afspraak interessant is voor onze klant. Wanneer je dit onder de knie hebt, zal je ook verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van diepgaande marktonderzoeken om onze klanten van inzicht te voorzien in hun huidige situatie en de commerciële opportuniteiten die zich in haar markt bevinden. Onze klanten kunnen steeds bij jou terecht voor praktische vragen. Je bent dus van nature behulpzaam, maar ook ondernemend en een probleem van een klant zie jij eerder als een opportuniteit om iemand te helpen. Bij deze functie is het uitermate belangrijk dat je graag telefoneert aangezien je het grootste deel van je tijd (95%) zal je spenderen aan telefonische contacten. Ook is het noodzakelijk dat je perfect Nederlands en Frans spreekt en schrijft en je het niet erg vindt om af en toe op locatie van de klant te gaan werken. Opleidingen vinden meestal plaats bij de klant ter plaatsen en duren gemiddeld 1 tot 2 weken. Ervaring en diploma’s kunnen een meerwaarde bieden, maar zijn voor ons niet prioritair. Je attitude en de manier waarop je in het leven staat zijn voor ons meer van belang. Positiviteit, enthousiasme en proactiviteit zijn dé kernwaarden binnen Proactify. Het volledige team bezit die eigenschappen dan ook in overvloed waardoor er steeds een vrolijke en energieke sfeer heerst op kantoor. Onze Proactify’ers zetten zich met hart en ziel in om voor elk project de best mogelijke resultaten te behalen en zichzelf steeds te verbeteren. Een hoge leerattitude, gezond verstand en een grote portie enthousiasme zijn dus absolute vereisten voor een echte Proactify’er.

  • Koeltechnieker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FIEUW KOELTECHNIEK

    Type: Vaste Job

    We zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde koeltechnieker. Als koeltechnieker kom je ter plaatse om de aansluiting te doen. Voor meer informatie, http://www.fieuw.be/

  • Verkoper beenhouwerij Colruyt Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Jij bent als verkoper (m/v) in alle opzichten de vertegenwoordiger van onze beenhouwerij. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert de vleesgerechten op zo’n manier dat de klant ertoe aangetrokken wordt. Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Docent Engels (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Psycholoog (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van All-Round Service Team BVBA in sociale netwerken
Look for responds of All-Round Service Team BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor All-Round Service Team BVBA. Laat een reactie achter voor All-Round Service Team BVBA. All-Round Service Team BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for All-Round Service Team BVBA. Leave a respond for All-Round Service Team BVBA. All-Round Service Team BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie All-Round Service Team BVBA op de google maps. Adres en contacten All-Round Service Team BVBA
Location of All-Round Service Team BVBA on the google maps. Address and contacts of All-Round Service Team BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come All-Round Service Team BVBA All-Round Service Team BVBA: THE ESCAPE CENTER BVBA | CENTRE EQUESTRE EUREGIO | Jopart SPRL SPRL | Mind Linux Solutions | Westcomputer

Other related companies as All-Round Service Team BVBA: THE ESCAPE CENTER BVBA | CENTRE EQUESTRE EUREGIO | Jopart SPRL SPRL | Mind Linux Solutions | Westcomputer

All-Round Service Team BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Haacht, België. De volledige naam van het bedrijf is All-Round Service Team BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05334655761. Het bedrijf All-Round Service Team BVBA bevindt zich op het adres: Wijgmaalsesteenweg 29,3150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 188,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in All-Round Service Team BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van All-Round Service Team BVBA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van All-Round Service Team BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van All-Round Service Team BVBA, openstaande posities, locatie van All-Round Service Team BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

All-Round Service Team BVBA is a company, that was registered 2010 in Haacht region, Belgium. Full name of company is All-Round Service Team BVBA, company assigned to the tax number BE05334655761. The company All-Round Service Team BVBA is located at the address: Wijgmaalsesteenweg 29,3150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 188,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in All-Round Service Team BVBA were not found.
The main activity of All-Round Service Team BVBA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of All-Round Service Team BVBA is not available. You also can look at reviews of All-Round Service Team BVBA, open positions, location of All-Round Service Team BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over All-Round Service Team BVBA, Haacht: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf All-Round Service Team BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about All-Round Service Team BVBA, Haacht: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company All-Round Service Team BVBA, employees, financial statistics.