CENTRE EQUESTRE EUREGIO

Contactgegevens CENTRE EQUESTRE EUREGIO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE EQUESTRE EUREGIO: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE EQUESTRE EUREGIO

Regio (region): Welkenraedt, België

Adres (address): Rue Chant des Oiseaux 13,4840, België

Telefoon (phone): 087 33 10 10 087 33 10 10

Fax (fax): 087 33 46 99 087 33 46 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE EQUESTRE EUREGIO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE EQUESTRE EUREGIO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE EQUESTRE EUREGIO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE EQUESTRE EUREGIO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE EQUESTRE EUREGIO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE EQUESTRE EUREGIO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE EQUESTRE EUREGIO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE EQUESTRE EUREGIO
Products information CENTRE EQUESTRE EUREGIO

BTW identificatienummer (tax): BE01265319824
Ondernemingsnummer: 8145782470
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 239,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CENTRE EQUESTRE EUREGIO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE EQUESTRE EUREGIO
(Get full report from official database of BE for CENTRE EQUESTRE EUREGIO)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE EQUESTRE EUREGIO
Addition kinds of activities for CENTRE EQUESTRE EUREGIO

2211. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
28999931. Metaalbehandelende verbindingen | Metal treating compounds
38410206. Oogonderzoekende instrumenten en apparaten | Eye examining instruments and apparatus
51490308. Zout, eetbaar | Salt, edible
52110204. jalousies | Jalousies

Werken bij CENTRE EQUESTRE EUREGIO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE EQUESTRE EUREGIO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE EQUESTRE EUREGIO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE EQUESTRE EUREGIO. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

  • Lasser (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig op maat samenstellen, lassen en afwerken van diverse constructies, rekening houdend met de kwaliteitsvereisten. Deze werkzaamheden voer je uit vanuit voorbereide werkplaatsvoorschriften en tekeningen. Dit betreft zowel robotlassen als manueel lassen.

  • Inside Sales Medewerker (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoe ziet een werkdag van een Inside Sales Medewerker te Brussel eruit? Je identificeert potentiële klanten. Jouw missie: zoveel mogelijk afspraken inplannen voor het salesteam door contact op te nemen met potentiële klanten (per mail of telefonisch). Je gaat inactieve klanten opnieuw activeren. Op termijn is er mogelijkheid tot prospectie op beurzen of op de baan.

  • Ondernemende en enthousiaste Receptionist (m/v) NL/FR/ENG (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Rainbow Resources Group zoekt voor onze klant een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG Het bedrijf Onze klant is een Belgische familieonderneming actief binnen de sector van welness, thermae en schoonheidsverzorging. Deze onderneming heeft drie vestigingen in België, Vlaams-Brabant. Een enthousiast team, klantgericht en ondernemend werkt er in een open cultuur samen. Waarden zoals eerlijkheid, samenwerking en klantgerichtheid draagt men hoog in het vaandel. Voor medewerkers is er steeds een luisterend oor. Voor de versterking van hun team op receptie zoeken zij een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG voor de vestiging in Melsbroek en in Grimbergen.

  • Huishoudhulp regio Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp met minimum een eerste ervaring in het schoonmaken van particuliere woningen (poetsen algemeen, ramen wassen,...). Je werkt in de regio Genk en/of Opglabbeek, je werkuren bepaal je zelf in overleg met de klant.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Kruishoutem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent +18 | Weekend | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een studentenjob om een mooi centje te verdienen? Aarzel dan niet, wij hebben de job voor jou! Wij zoeken studenten die beschikbaar zijn in het weekend en/of zomer om te werken in een magazijnsomgeving. Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk: Orders picken Orders packen Orders labellen Orders controleren Retourns behandelen Orders inputten en herverpakken ... We bieden jou een mooie studentenjob aan in Grobbendonk. Ben je beschikbaar in het weekend op zaterdag en/of zondag. Indien mogelijk bestaat de kans hier doorheen de zomer ook te werken.

  • Jobstudent - GAMMA Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA Runkst, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Onderhoudstechnieker Regio Eeklo-Gent - 2 ploegen (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma, in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker – 2 ploegen. Als onderhoudstechnieker word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collegas verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij.

  • Elektrisch Monteur Machinebouw - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Elektrisch Monteur voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als elektrisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplats,kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de elektrische opbouw & bekabeling van industriële machines & kasten. Elektrische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • FREELANCE STUDIECOACH (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

Zoek naar antwoorden van CENTRE EQUESTRE EUREGIO in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE EQUESTRE EUREGIO in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE EQUESTRE EUREGIO. Laat een reactie achter voor CENTRE EQUESTRE EUREGIO. CENTRE EQUESTRE EUREGIO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE EQUESTRE EUREGIO. Leave a respond for CENTRE EQUESTRE EUREGIO. CENTRE EQUESTRE EUREGIO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE EQUESTRE EUREGIO op de google maps. Adres en contacten CENTRE EQUESTRE EUREGIO
Location of CENTRE EQUESTRE EUREGIO on the google maps. Address and contacts of CENTRE EQUESTRE EUREGIO

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE EQUESTRE EUREGIO CENTRE EQUESTRE EUREGIO: BT Worldwide Ltd | De Meester Horecamaterialen NV | Sincroni SA | Picha | Et Cetera NV

Other related companies as CENTRE EQUESTRE EUREGIO: BT Worldwide Ltd | De Meester Horecamaterialen NV | Sincroni SA | Picha | Et Cetera NV

CENTRE EQUESTRE EUREGIO is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Welkenraedt, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE EQUESTRE EUREGIO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01265319824. Het bedrijf CENTRE EQUESTRE EUREGIO bevindt zich op het adres: Rue Chant des Oiseaux 13,4840. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 239,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CENTRE EQUESTRE EUREGIO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE EQUESTRE EUREGIO is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE EQUESTRE EUREGIO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE EQUESTRE EUREGIO, openstaande posities, locatie van CENTRE EQUESTRE EUREGIO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CENTRE EQUESTRE EUREGIO is a company, that was registered 2012 in Welkenraedt region, Belgium. Full name of company is CENTRE EQUESTRE EUREGIO, company assigned to the tax number BE01265319824. The company CENTRE EQUESTRE EUREGIO is located at the address: Rue Chant des Oiseaux 13,4840. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 239,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CENTRE EQUESTRE EUREGIO were not found.
The main activity of CENTRE EQUESTRE EUREGIO is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE EQUESTRE EUREGIO is not available. You also can look at reviews of CENTRE EQUESTRE EUREGIO, open positions, location of CENTRE EQUESTRE EUREGIO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE EQUESTRE EUREGIO, Welkenraedt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE EQUESTRE EUREGIO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE EQUESTRE EUREGIO, Welkenraedt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE EQUESTRE EUREGIO, employees, financial statistics.