ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV

Contactgegevens ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV

Regio (region): Lebbeke, België

Adres (address): D'Helst 13,9280, België

Telefoon (phone): 052 33 32 78 052 33 32 78

Fax (fax): 052 34 03 40 052 34 03 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV
Products information ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV

BTW identificatienummer (tax): BE09900573730
Ondernemingsnummer: 6181427001
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 789,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV
(Get full report from official database of BE for ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV
Addition kinds of activities for ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV

2066. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
5112. Kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden | Stationery and office supplies
26550302. Hampers, verzending (gevulkaniseerde vezel): aangekocht materiaal | Hampers, shipping (vulcanized fiber): purchased material
35450213. Draadscherp sterft | Thread cutting dies
35680300. Rijden, kettingen en tandwielen | Drives, chains, and sprockets
73810203. Lie detectie service | Lie detection service
73899947. Solvents recovery service | Solvents recovery service

Werken bij ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Assistant | International | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven HR assistant voor een internationale onderneming. Voor een dynamische onderneming gelegen in regio Limburg zijn wij momenteel op zoek naar een HR medewerker. Je staat in nauw contact met de werknemers en leidinggevende en je rapporteert rechtstreeks aan de HR manager. Functie: Je bent de contactpersoon voor het personeel indien zij vragen hebben met betrekking tot loon, sociale wetgeving, verlof, etc…; Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de loonberekening; Je stelt sociale documenten op; Je verzorgt de opvolging van alle sociaal-administratieve verplichtingen; Je bereidt rapporteren voor en maakt statistieken op; Je maakt contracten op; … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Heftruckchauffeur/produktiekracht (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Tienen zijn we op zoek naar een gemotiveerde heftruckchauffeur/produktiekracht m/v: Als heftruckchauffeur productiekracht sta je in voor de volgende taken:  Paletten met ventielzakken wikkelen, labelen en stockeren in het magazijn (3 hoog);  Afgevulde bigbags wikkelen, labelen en stapelen (2 hoog); Bevoorrading van lege paletten; Halfmanueel inpakken van poeder;  Controle van metaaldetectie;  Staalname van het eindproduct;  Connecteren van bigbags aan silo; Lege ventielzakken aanvullen;  Bulkverlading behandelen; Rest ledigen van de silo’s; controle zeefketen; De inpakruimte en zeefketen zuiver houden; Gewichtscontrole en controle van verpakkingsmateriaal op zuiverheid; Instellen van parameters; Kleine problemen oplossen.

  • Poetshulp (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een poetsbedrijf in regio Aalter zijn wij op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor professionele schoonmaak. Taken: schoonmaak van burelen, gemeenschappelijke ruimtes, sanitair schoonmaak in een labo

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ekeren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • INVENTARISTELLERS GEZOCHT 15/10/2018 (JOBSTUDENTEN OOK WELKOM!) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Kuurne zijn we op zoek naar inventaristellers om te werken op 15/10/2018. Je begint om 7u00 en de duurtijd ligt tussen de 3u en 6u (afhankelijk van hoe snel de inventaris wordt geteld).

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    *Je stockeert de paletten met afgewerkte producten in het magazijn (vrieshuis). *Je zorgt voor een correcte uitstroom van de afgewerkte producten naar de laadkaai. *Je laadt de afgewerkte en verpakte producten in vrachtwagens en containers.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Freelance docenten Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: LERIAN-Nti nv

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het geven van privé, duo- en/of groepsopleidingen (drie tot zes cursisten) aan volwassenen in professionele context De opleidingen zijn functioneel en interactief met focus op communicatie. Sleutelzinnen, simulaties, rollenspelen en gevarieerde herhaling helpen de cursist bij het verwerven van de doelvaardigheden

  • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV. Laat een reactie achter voor ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV. ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV. Leave a respond for ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV. ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV op de google maps. Adres en contacten ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV
Location of ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV on the google maps. Address and contacts of ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV: RUYSSEVELDT STEPHANIE | Outibel SPRL | Vulkan X Press N.V. | ExpertEyes N.V | SPRL Industrial Box and Display

Other related companies as ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV: RUYSSEVELDT STEPHANIE | Outibel SPRL | Vulkan X Press N.V. | ExpertEyes N.V | SPRL Industrial Box and Display

ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Lebbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09900573730. Het bedrijf ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV bevindt zich op het adres: D'Helst 13,9280. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 789,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV, openstaande posities, locatie van ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV is a company, that was registered 1989 in Lebbeke region, Belgium. Full name of company is ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV, company assigned to the tax number BE09900573730. The company ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV is located at the address: D'Helst 13,9280. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 789,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV were not found.
The main activity of ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV is not available. You also can look at reviews of ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV, open positions, location of ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV, Lebbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV, Lebbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV, employees, financial statistics.