RUYSSEVELDT STEPHANIE

Contactgegevens RUYSSEVELDT STEPHANIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUYSSEVELDT STEPHANIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUYSSEVELDT STEPHANIE

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Eikblokstraat 24,2100, België

Telefoon (phone): 0486 89 70 21 0486 89 70 21

Fax (fax): +32 (84) 370-62-88 +32 (84) 370-62-88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUYSSEVELDT STEPHANIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUYSSEVELDT STEPHANIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUYSSEVELDT STEPHANIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUYSSEVELDT STEPHANIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUYSSEVELDT STEPHANIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUYSSEVELDT STEPHANIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUYSSEVELDT STEPHANIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUYSSEVELDT STEPHANIE
Products information RUYSSEVELDT STEPHANIE

BTW identificatienummer (tax): BE07862060546
Ondernemingsnummer: 4338470458
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 896,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in RUYSSEVELDT STEPHANIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUYSSEVELDT STEPHANIE
(Get full report from official database of BE for RUYSSEVELDT STEPHANIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUYSSEVELDT STEPHANIE
Addition kinds of activities for RUYSSEVELDT STEPHANIE

599914. Schrijfmachines en bedrijfsmachines | Typewriters and business machines
42259903. Opslag, zelfopslag | Warehousing, self storage
48129900. Radiotelefoon communicatie, nec | Radiotelephone communication, nec
50460306. Restaurantuitrusting en benodigdheden, nec | Restaurant equipment and supplies, nec
52610000. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
59450103. Hobby's, nec | Hobbies, nec
59470106. Feestpartijen | Party favors
79110000. Dansstudio's, scholen en zalen | Dance studios, schools, and halls

Werken bij RUYSSEVELDT STEPHANIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUYSSEVELDT STEPHANIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUYSSEVELDT STEPHANIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUYSSEVELDT STEPHANIE. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPAKKER- SLITTER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat aan de versnijdingsmachine en zorgt er voor dat alles vlot verloopt. Je stelt de machines in en verpakt de versneden stukken.

  • Koeltechnieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar koeltechnieker met ervaring bij een industrieel klantenbestand. Met veiligheid als prioriteit zorg jij bij hun klanten voor de installatie het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan koelinstallaties met oog voor kwaliteit. Je maakt deel uit van een serviceteam dat instaat voor het onderhouden en afregelen van koelinstallaties. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor foutanalyse herstellingen, regelingen en opstarten van koelinstallaties. Je draait mee in een wachtsysteem.

  • Teamleader Horeca (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale klant is ASAP op zoek naar een teamleader. •   Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt de gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. •    Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager, ook ben je verantwoordelijk voor de kassa. •    Je maakt de bestellingen, je ontvangt de leveringen en je controleert deze. •    Je bent een echte coach, waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden. •    De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • All-Round Medewerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een All-Round Medewerker. Je kan ingeschakeld worden als productiearbeider, magazijnier en hulpkoerier, afhankelijk van de nood binnen het bedrijf. Je kan onder meer instaan voor het correct afwegen van de grondstoffen en mengen, op basis van recepturen. Dit betekent dat je de recepturen goed moet lezen, interpreteren en soms ook hoeveelheden kan omrekenen. Tijdens het hele proces zorg je ervoor dat je eigen werkruimte proper blijft. Als magazijnier moet je de orders klaarmaken, op basis van orderpicklijsten. Daarnaast kan het ook zijn dat je mee gaat leveren met de chauffeur. Soms moet je de producten manueel tillen en binnendragen bij de klant. Dit betekent dat je telkens zakken van 25 kg moet tillen, wat fysiek zwaarder werk is. Bovendien moet je klantgericht en vriendelijk zijn.

  • SERVICE TECHNIEKER REGIO DILBEEK - AALST (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De vraag naar een optimale dienstverlening wordt groter met de dag. Onze klant streeft er dan ook voortdurend naar om met hun merken een vernieuwende en kwaliteitsvolle service te garanderen. Daarom zijn ze momenteel op zoek naar gemotiveerde, flexibele en klantgerichte collega's die onze afdeling Field Service naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service onze klanten kan doen verwonderen.   Als Service Technieker herstel je huishoudtoestellen bij de eindconsument aan huis. Je verhelpt storingen bij hun apparaten en je licht het correcte gebruik van onze producten toe. Dankzij jouw technische kennis en jouw positieve en klantgerichte ingesteldheid zorg je dat de klant écht geholpen wordt.   De eerste weken volg je een intensieve opleiding op het hoofdkantoor te Brussel zodat je onze producten beter leert kennen. Daarna werk je zelfstandig vanuit jouw woonplaats. Daarbij krijg je een bestelwagen en het nodige materiaal ter beschikking zodat je zonder zorgen de route kan volgen die de planningsdienst voor jou uitgestippeld heeft. Met hun extra ondersteuning zorg je ervoor dat jouw onderdelenvoorraad steeds in orde is. Indien nodig kan je steeds rekenen op de hulp van collega's uit jouw buurt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de ontwikkeling & productie van huishoudapparaten. Zij zetten in op innovatie en duurzaamheid van hun gamma om zo grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en de huishoudkundige taken. Ben jij de geschikte kandidaat voor deze job? Aarzel niet en stuur je CV naar: [email protected]  

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Jobstudenten winkelbediende bakkerij (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: I M & S

    Type: Studentenjob

    Klanten verderhelpen in de bakkerij; Rekken aanvullen; Onderhoud van de winkel.

  • Student bediening/kelner M/V - regio Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Als kelner ben je het gezicht van de zaak. Een belangrijke taak, want jij bepaald hoe de ervaring van onze gasten is. Je bent dan ook gastvrij, hebt verstand van zaken en bent vlot in de omgang. Je bent bovendien verantwoordelijk voor een correcte aflevering van gerechten en dranken en je hebt hebt de verantwoording voor de financiele afhandeling. Bovendien beland je in een team waarin je goed samen moet kunnen functioneren.

  • Junior Account manager - Digital sales (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: MCB BELGIQUE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Samen met de andere leden van het digital salesteam boost jij onze E-commerce. Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille die je punctueel verzorgt. Je bouwt klantrelaties op door een proactieve benadering en commerciële ingesteldheid. Dankzij het gebruik van onze CRM tool voel jij je klanten perfect aan. Met behulp van onze productspecialisten bezorg jij de klant een technische oplossing waar nodig. Je hebt een geoliede samenwerking met onze sales managers on the road. Je denkt digitaal en brengt deze gedachte over naar je klanten.

  • Assistent Lakkerij (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

  • Zwembadbouwer of assistent (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Water Technics bvba

    Type: Vaste Job

    Als zwembadbouwer ben je mee verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze klanten hun zwemplannen. Je zet de lijnen uit adhv het ontwerpplan, voert mee de graafwerken, de plaatsing en de aansluitingen uit, en werkt het zwemgeheel af met betegeling en andere afwerking. Je bent het eerste aanspreekpunt op de werf, en dient dus klantgericht te kunnen denken en handelen. In de renovatie sta je in voor een vlotte uitvoering van de niet-technische werken, zoals coating, herplaatsen boordstenen, uitbreken en terug aanwerken van inbouwdelen, etc. Vaak werk je dus ondersteunend en samen met een technieker, en kun je ook in die richting evolueren, indien gewenst. De job is supermooi en uiterst uitdagend. Zelden zijn er dezelfde taken uit te voeren, elke keer is het wel iets anders. Hier moet je natuurlijk van houden, om je bij ons goed te voelen. Wij zijn heden een kleine KMO, met een groep van een zestal mensen, en zouden graag evolueren naar een tiental medewerkers. Wij zijn gedreven, houden van gezonde stress, maar roepen of tieren niet. Dit verwachten we dan ook van jou. Een limiet op ouderdom is er niet, maar een stevige en gezonde bouw, is wel een vereiste. Ervaring in tuinaanleg, vloerwerken, bouw, ... is zeker een pluspunt. Dus als je graag in openlucht werkt, graag unieke zaken maakt, bij zelfstandig werk niet in paniek schiet, en een slimme handige Harry bent, dan spreken wij je graag over je toekomst in ons Water Technics Powerteam! Interne opleiding via IBO, BIO of stage, worden aangeboden, indien geen ervaring in onze bezigheden.

  • Flexijob zondag bakkerswinkel (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Bakkerij Andries

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog een paar vlotte, vriendelijke collega's om onze team op zondag morgen te versterken, alle weken of om de 2 weken, van 7.00 tot 12.00

Zoek naar antwoorden van RUYSSEVELDT STEPHANIE in sociale netwerken
Look for responds of RUYSSEVELDT STEPHANIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUYSSEVELDT STEPHANIE. Laat een reactie achter voor RUYSSEVELDT STEPHANIE. RUYSSEVELDT STEPHANIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUYSSEVELDT STEPHANIE. Leave a respond for RUYSSEVELDT STEPHANIE. RUYSSEVELDT STEPHANIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUYSSEVELDT STEPHANIE op de google maps. Adres en contacten RUYSSEVELDT STEPHANIE
Location of RUYSSEVELDT STEPHANIE on the google maps. Address and contacts of RUYSSEVELDT STEPHANIE

Andere gerelateerde bedrijven als come RUYSSEVELDT STEPHANIE RUYSSEVELDT STEPHANIE: 4Link BVBA | Merckx Metaalwaren NV | Postiau & Fils SPRL | POG'S SPRL | J & R

Other related companies as RUYSSEVELDT STEPHANIE: 4Link BVBA | Merckx Metaalwaren NV | Postiau & Fils SPRL | POG'S SPRL | J & R

RUYSSEVELDT STEPHANIE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is RUYSSEVELDT STEPHANIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07862060546. Het bedrijf RUYSSEVELDT STEPHANIE bevindt zich op het adres: Eikblokstraat 24,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 896,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in RUYSSEVELDT STEPHANIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUYSSEVELDT STEPHANIE is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUYSSEVELDT STEPHANIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUYSSEVELDT STEPHANIE, openstaande posities, locatie van RUYSSEVELDT STEPHANIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RUYSSEVELDT STEPHANIE is a company, that was registered 2013 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is RUYSSEVELDT STEPHANIE, company assigned to the tax number BE07862060546. The company RUYSSEVELDT STEPHANIE is located at the address: Eikblokstraat 24,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 896,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in RUYSSEVELDT STEPHANIE were not found.
The main activity of RUYSSEVELDT STEPHANIE is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RUYSSEVELDT STEPHANIE is not available. You also can look at reviews of RUYSSEVELDT STEPHANIE, open positions, location of RUYSSEVELDT STEPHANIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUYSSEVELDT STEPHANIE, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUYSSEVELDT STEPHANIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUYSSEVELDT STEPHANIE, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUYSSEVELDT STEPHANIE, employees, financial statistics.