ACT-Air Conditioning Technology

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • ACT-Air Conditioning Technology
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • ACT-Air Conditioning Technology

Contactgegevens ACT-Air Conditioning Technology: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACT-Air Conditioning Technology: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACT-Air Conditioning Technology

Regio (region): Tubize, België

Adres (address): Rue de Bruxelles 78,1480, België

Telefoon (phone): 02 391 08 30 02 391 08 30

Fax (fax): 02 355 03 73 02 355 03 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACT-Air Conditioning Technology: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACT-Air Conditioning Technology"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACT-Air Conditioning Technology"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACT-Air Conditioning Technology, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACT-Air Conditioning Technology. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACT-Air Conditioning Technology, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACT-Air Conditioning Technology. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACT-Air Conditioning Technology
Products information ACT-Air Conditioning Technology

BTW identificatienummer (tax): BE03114868164
Ondernemingsnummer: 7778289794
Hoofdstad (capital): 787,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 146,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ACT-Air Conditioning Technology zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACT-Air Conditioning Technology
(Get full report from official database of BE for ACT-Air Conditioning Technology)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACT-Air Conditioning Technology
Addition kinds of activities for ACT-Air Conditioning Technology

6514. Woonoperators, behalve appartementen | Dwelling operators, except apartments
25999903. Hotel meubels | Hotel furniture
35190103. Marine motoren | Marine engines
38230417. Telemetering instrumenten, industrieel proces type | Telemetering instruments, industrial process type
51910107. pesticiden | Pesticides
79990804. Spelkamer | Game parlor
87449902. Correctionele faciliteit | Correctional facility

Werken bij ACT-Air Conditioning Technology: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACT-Air Conditioning Technology: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACT-Air Conditioning Technology. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACT-Air Conditioning Technology. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Minderhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulp Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapelle-op-den-Bos – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Allround studenten, beschikbaar op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob tijdens de week? Ben je minstens 2 volledige dagen beschikbaar? Wij zoeken regelmatig studenten die tijdens de week beschikbaar zijn voor verschillende opdrachten: winkelbediende, administratief medewerker, arbeider, ...

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • engineer / technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Technieker / Engineer sta je in voor : Het algemeen onderhoud van de productielijnen, pompen, kleppen... in het atelier of on-site bij de klanten. Je lost elektrische en mechanische storingen op. Je vervangt mechanische onderdelen. Je voert preventieve en curratieve controles uit. Je vervangt pneumatische en hydraulische onderdelen. Bedrijfsprofiel: Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning voor hun klanten, dit zowel over heel België als ook in het buitenland.   Om hun team te versterken zijn zij op zoek naar Techniekers / Engineers, zowel op vaste werven als op de baan.

  • Operator/insteller CNC Plooibank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als operator/insteller ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en opvolgen van de CNC gestuurde plooimachine Je gaat diverse metalen stukken/onderdelen bewerken door deze op maat te plooien (geen seriewerk) Je interpreteert de opgestelde technische plannen Je volgt het productieproces nauwkeurig op en houdt alles bij in een rapport Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamischeKMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Bandenmonteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: BANDEN WOMMELGEM

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van diverse voertuigen (personenwagen, camionette,...). Je beschikt over een goede fysieke conditie. Je ziet werk en je steekt de handen uit de mouwen. Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar. Je hebt respect voor mensen en materiaal. Je bent technisch aangelegd

  • Ploegbaas (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij dringend op zoek naar een ploegbaas. Je zal de volgende taken voor jouw rekening nemen: Je staat in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen zoals commerciële koeling, airconditioning, VRV’s, warmtepompen,… . Je verzorgt voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,… Ben je het aanspreekpunt voor de projectleider. Bij opstart van de werf vraag je de nodige info om samen de werf te organiseren en zorg je voor een debriefing. Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan. Neem je ook de elektrische werken voor je rekening gaande van kabels trekken tot het elektrisch aansluiten van de meubels. Sta je in voor de kwaliteit van de uitvoering en voer je de nodige quality checks uit zoals lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, … Je werkt hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen en zorg jij voor de leiding en aansturing.

  • Onderhoudsmechanieker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische installaties op basis van ontvangen werkaanvragen. • Je draagt bij aan het optimaal functioneren van de product-installatie door het demonteren van defecte onderdelen en het monteren van herstelde onderdelen tijdens geplande stilstanden. • Je doet inspectierondes en gaat op zoek naar mechanische fouten. • Je ziet toe op de veiligheid, orde en netheid • Ook het laden en lossen van grote mechanische stukken behoort tot jouw taken • Je kan zelfstandig een mechanische constructie afleveren op basis van een tekening of zelf genomen afmetingen’

  • Opticien (+ optometrist) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: BAECKENS OPTICS

    Type: Vaste Job

    BAECKENS OPTICS bvba, reeds 72 jaar gevestigd in hartje Merchtem (Vlaams-Brabant), zoekt een gemotiveerde opticien (+ optometrist) voor full-time onmiddellijke indiensttreding. Bij voorkeur ervaring in oogmeting en lensaanpassing, verkoop en atelierwerk.

  • 1 Sales Support Internal Sales (technisch administratief medewerker) (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: LUTZE CONVEYING BELUX

    Type: Werfreserve

    Als binnendienst medewerker ondersteun je onze external sales en ben je vaak de verbinding tussen ons bedrijf en onze klanten bij offertevragen en bestellingen. Veelvuldige telefonische contacten met klanten. Klanten kunnen bij jou terecht voor vragen in verband met offertes, prijzen, levertermijnen, edm. Communicatie tussen binnen- en buitendienst en met klanten en leveranciers Technisch administratieve en commerciële werkzaamheden. Calculatie van servicewerken op basis van werkbonnen techniekers. Opmaken van offertes. Verwerking en afhandeling van bestellingen. Prefacturatie en facturatie www.lutze-conveying.com

Zoek naar antwoorden van ACT-Air Conditioning Technology in sociale netwerken
Look for responds of ACT-Air Conditioning Technology in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACT-Air Conditioning Technology. Laat een reactie achter voor ACT-Air Conditioning Technology. ACT-Air Conditioning Technology bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACT-Air Conditioning Technology. Leave a respond for ACT-Air Conditioning Technology. ACT-Air Conditioning Technology on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACT-Air Conditioning Technology op de google maps. Adres en contacten ACT-Air Conditioning Technology
Location of ACT-Air Conditioning Technology on the google maps. Address and contacts of ACT-Air Conditioning Technology

Andere gerelateerde bedrijven als come ACT-Air Conditioning Technology ACT-Air Conditioning Technology: Delbecq SPRL | Phides BVBA | Bezigheidshome De Kerselaar | Plastics Center BVBA | GOBLET MENUISERIE

Other related companies as ACT-Air Conditioning Technology: Delbecq SPRL | Phides BVBA | Bezigheidshome De Kerselaar | Plastics Center BVBA | GOBLET MENUISERIE

ACT-Air Conditioning Technology is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Tubize, België. De volledige naam van het bedrijf is ACT-Air Conditioning Technology, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03114868164. Het bedrijf ACT-Air Conditioning Technology bevindt zich op het adres: Rue de Bruxelles 78,1480. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 787,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 146,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ACT-Air Conditioning Technology zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACT-Air Conditioning Technology is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACT-Air Conditioning Technology is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACT-Air Conditioning Technology, openstaande posities, locatie van ACT-Air Conditioning Technology op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACT-Air Conditioning Technology is a company, that was registered 1987 in Tubize region, Belgium. Full name of company is ACT-Air Conditioning Technology, company assigned to the tax number BE03114868164. The company ACT-Air Conditioning Technology is located at the address: Rue de Bruxelles 78,1480. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 787,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 146,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ACT-Air Conditioning Technology were not found.
The main activity of ACT-Air Conditioning Technology is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ACT-Air Conditioning Technology is not available. You also can look at reviews of ACT-Air Conditioning Technology, open positions, location of ACT-Air Conditioning Technology on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACT-Air Conditioning Technology, Tubize: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACT-Air Conditioning Technology, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACT-Air Conditioning Technology, Tubize: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACT-Air Conditioning Technology, employees, financial statistics.