Bezigheidshome De Kerselaar

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • Bezigheidshome De Kerselaar
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • Bezigheidshome De Kerselaar

Contactgegevens Bezigheidshome De Kerselaar: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bezigheidshome De Kerselaar: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bezigheidshome De Kerselaar

Regio (region): Overijse, België

Adres (address): Drogenberg 90,3090, België

Telefoon (phone): 02 686 05 20 02 686 05 20

Fax (fax): 02 686 05 25 02 686 05 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bezigheidshome De Kerselaar: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bezigheidshome De Kerselaar"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bezigheidshome De Kerselaar"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bezigheidshome De Kerselaar, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bezigheidshome De Kerselaar. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bezigheidshome De Kerselaar, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bezigheidshome De Kerselaar. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bezigheidshome De Kerselaar
Products information Bezigheidshome De Kerselaar

BTW identificatienummer (tax): BE05392333984
Ondernemingsnummer: 9146087646
Hoofdstad (capital): 504,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 563,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Bezigheidshome De Kerselaar zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bezigheidshome De Kerselaar
(Get full report from official database of BE for Bezigheidshome De Kerselaar)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bezigheidshome De Kerselaar
Addition kinds of activities for Bezigheidshome De Kerselaar

3144. Damesschoenen, behalve atletisch | Women's footwear, except athletic
449300. jachthavens | Marinas
571300. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
839999. Sociale diensten, nec, nec | Social services, nec, nec
912100. Wetgevende instanties | Legislative bodies
20539904. Donuts, bevroren | Doughnuts, frozen
20610200. Vloeibare rietsuikerproducten, behalve raffinage | Liquid cane sugar products, except refining
20990402. Chili peper of poeder | Chili pepper or powder
37430100. Spoorwegapparatuur, met uitzondering van locomotieven | Railroad equipment, except locomotives

Werken bij Bezigheidshome De Kerselaar: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bezigheidshome De Kerselaar: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bezigheidshome De Kerselaar. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bezigheidshome De Kerselaar. Looking for open vacancies in other companies

  • VERANTWOORDELIJKE TOONBANKBEDIENDE SELF-SERVICE RESTO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit horecabedrijf heeft onder andere een vestiging in Gent. Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van de keuken in combinatie met de buffetbediening. Je zorgt dat de gerechten tijdig aangeleverd worden aan het buffet. Je zorgt dat het buffet er verzorgd uit ziet. Je zorgt dat de apparatuur in het buffet goed werken tijdens het service. je kijkt erop toe dat de medewerkers hygienisch zijn en werken. Afhankelijk van de drukte spring je bij in het service. Bij afwezigheid van de verantwoordelijk, ben jij eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen . je zorgt ervoor dat het team de klant op zijn wenken bedient.

  • Profileerder (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij  EEN BEDIENER NABEWERKINGSMACHINES (M/V) Uw functieomschrijving : Als bediener nabewerkingsmachines bedient u (eenvoudige of complexe) nabewerkingsmachines (hetzij conventioneel, hetzij CNC)    zoals zaagmachine, boormachine, lasersnijmachine, strek- en rolbuiger of doornplooier.

  • Huishoudhulp regio Landen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP VOOR GENTBRUGGE - LEDEBERG (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gentbrugge, Ledeberg

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP De Haan/Bredene (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan die van onze concurrenten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 16u of 20u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Sinterklaas en zwarte piet gezocht! (Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb jij altijd al je stoute schoenen willen aantrekken en in de huid van Sinterklaas of Zwarte Piet willen kruipen? Heb je de nodige affiniteit met kinderen? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je als student bij drie afdelingen terecht: - Food & Beverage: word onze nieuwe ‘keuken- en kassa-ambassadeur’ van onze verschillende themarestaurants of de mobiele verkooppunten! Takenpakket: Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, juiste afrekening van bestellingen, voorbereiden van maaltijden, afruim en afwas. Ervaring in de horeca is een pluspunt. Geen ervaring? Geen probleem! - Operations: word onze nieuwe medewerker Operations en bezorg al onze bezoekers alvast een onvergetelijke dag! Takenpakket: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak. - Merchandising: werk enthousiast en gemotiveerd mee in onze winkels en stimuleer zo de groei van het park! Takenpakket: verkoop Plopsa-artikelen in de winkels, kassa, aanvullen thema-corners, verkoop ballonnen in het park, verkoop glittersticks in het Plopsatheater, handje helpen in het magazijn.

  • Technical Writer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: UNI-Learning Belgium

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsvoorstelling UNI-Learning (www.uni-learning.com), met vestigingen te Gent (hoofdkantoor), Parijs en Eindhoven, is een belangrijke internationale speler en één van de marktleiders in Europa van e-Learningoplossingen op maat. Het bedrijf onderscheidt zich door het ontwikkelen van doeltreffende, krachtige e-learning tools die zorgen voor een ware (online) beleving bij de gebruiker (“ knowledge and skills brought to life”). Hierbij wordt steeds gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Klanten bevinden zich zowel in de overheids- als privésector (bvb. Audi, DAF, Johnson & Johnson, …). De cultuur van UNI-Learning kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, sterke teamgerichtheid en no-nonsense werksfeer. Op heden telt dit bedrijf een 100-tal werknemers. Voor de vestiging in Gent is men momenteel op zoek naar een enthousiaste Technical Writer (m/v). Functieomschrijving: Als technical writer zal je ter plaatse ingeschakeld worden bij een klant (regio Gent) actief in de staalverwerkingsindustrie. Bedoeling is dat je digitale, productie gerelateerde opleidingen ontwikkelt voor nieuwe medewerkers op maat van de klant. Hiertoe verzamel en analyseer je veelal technische info (bvb. werking machines, …) door het voeren van gesprekken met de betreffende verantwoordelijken ingenieurs en vanuit verkregen technische documentatie. Je verwerkt deze in een toegankelijke en duidelijke presentatie. Je werkt op zeer zelfstandige manier en kan steeds bij jouw collega’s terecht voor vragen of verdere ondersteuning.

  • Handige monteur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld als monteur van stut- en schoringswerken, waar je verantwoordelijk bent voor de montage en de demontage. Je werkt dagelijks op verplaatsen over heel België.

  • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

  • toonbankverkoper m/v (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: SANITAIR & CV DE MEYER

    Type: Vaste Job

    dagelijks klanten begeleiden, technisch advies geven naar de juiste keuze van goederen offertes maken & opnemen van bestellingen aanvullen van goederen orde en netheid behouden in het magazijn

Zoek naar antwoorden van Bezigheidshome De Kerselaar in sociale netwerken
Look for responds of Bezigheidshome De Kerselaar in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bezigheidshome De Kerselaar. Laat een reactie achter voor Bezigheidshome De Kerselaar. Bezigheidshome De Kerselaar bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bezigheidshome De Kerselaar. Leave a respond for Bezigheidshome De Kerselaar. Bezigheidshome De Kerselaar on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bezigheidshome De Kerselaar op de google maps. Adres en contacten Bezigheidshome De Kerselaar
Location of Bezigheidshome De Kerselaar on the google maps. Address and contacts of Bezigheidshome De Kerselaar

Andere gerelateerde bedrijven als come Bezigheidshome De Kerselaar Bezigheidshome De Kerselaar: IV Snacken SPRL | Tribel Metals SPRL | Prova-Oil | ACM HANSSENS | Mr Roland MAYERL

Other related companies as Bezigheidshome De Kerselaar: IV Snacken SPRL | Tribel Metals SPRL | Prova-Oil | ACM HANSSENS | Mr Roland MAYERL

Bezigheidshome De Kerselaar is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Overijse, België. De volledige naam van het bedrijf is Bezigheidshome De Kerselaar, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05392333984. Het bedrijf Bezigheidshome De Kerselaar bevindt zich op het adres: Drogenberg 90,3090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 504,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 563,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bezigheidshome De Kerselaar zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bezigheidshome De Kerselaar is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bezigheidshome De Kerselaar is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bezigheidshome De Kerselaar, openstaande posities, locatie van Bezigheidshome De Kerselaar op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bezigheidshome De Kerselaar is a company, that was registered 1985 in Overijse region, Belgium. Full name of company is Bezigheidshome De Kerselaar, company assigned to the tax number BE05392333984. The company Bezigheidshome De Kerselaar is located at the address: Drogenberg 90,3090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 504,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 563,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bezigheidshome De Kerselaar were not found.
The main activity of Bezigheidshome De Kerselaar is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bezigheidshome De Kerselaar is not available. You also can look at reviews of Bezigheidshome De Kerselaar, open positions, location of Bezigheidshome De Kerselaar on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bezigheidshome De Kerselaar, Overijse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bezigheidshome De Kerselaar, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bezigheidshome De Kerselaar, Overijse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bezigheidshome De Kerselaar, employees, financial statistics.