Platteeuw Willy

Contactgegevens Platteeuw Willy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Platteeuw Willy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Platteeuw Willy

Regio (region): Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België

Adres (address): Pater Eudore Devroyestraat 245,1150, België

Telefoon (phone): 02 230 50 59 02 230 50 59

Fax (fax): 02 230 57 13 02 230 57 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Platteeuw Willy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Platteeuw Willy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Platteeuw Willy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Platteeuw Willy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Platteeuw Willy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Platteeuw Willy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Platteeuw Willy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Platteeuw Willy
Products information Platteeuw Willy

BTW identificatienummer (tax): BE01459777832
Ondernemingsnummer: 8379791259
Hoofdstad (capital): 928,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 108,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Platteeuw Willy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Platteeuw Willy
(Get full report from official database of BE for Platteeuw Willy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Platteeuw Willy
Addition kinds of activities for Platteeuw Willy

733499. Fotokopieën en duplicatiediensten, niet inbegrepen | Photocopying and duplicating services, nec
14819901. Mijn- en steengroeven, nonmetallische mineralen | Mine and quarry services, nonmetallic minerals
20219902. Boterpoeder | Butter powder
20759905. Sojaboonpoeder | Soybean powder
22319904. Flannels: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Flannels: wool, mohair, or similar fibers
24110204. Stapelhout, hout: onbehandeld | Piling, wood: untreated
34339905. Stoomverwarmingsapparatuur | Steam heating apparatus
50999914. Zonnebank apparatuur en benodigdheden | Tanning salon equipment and supplies
51130302. Dozen, karton en wegwerp plastic | Boxes, paperboard and disposable plastic
72999910. Cadeauverpakkingsdiensten | Gift wrapping services

Werken bij Platteeuw Willy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Platteeuw Willy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Platteeuw Willy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Platteeuw Willy. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in afvalbehandeling, ophaling, sortering, recyclage, valorisatie en verwerking van gevaarlijk & vloeibaar afval, zijn we op zoek naar een laborant (m/v). Takenpakket: - Je staat in voor het uitvoeren van instrumentele -en natchemische laboanalyses - Je staat in voor de chemische processturing voor de solventconditionering en waterzuivering - Je stelt administratieve rapporten op volgens het documentbeheer in het labo - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het laboapparatuur - Je hebt aandacht voor aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu

  • Financial Analyst - Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een brede kennis van accounting en zin in een nieuwe challenge binnen finance? Wil jij de uitdaging aangaan om de ondersteunende hand te worden van een dynamisch team? Dan heeft Accountemps de ideale job voor jou! De klant is actief binnen de automobiel sector en is gelegen in Machelen. We zoeken een Financial Analyst die: Zich ontfermt over de analyse van fluctuaties, budgetten en voorspelling kan doen; Budgetten kan opstellen en die verder opvolgt; HR ondersteuning kan bieden; Die contact onderhoudt met de buitenlandse headquarter; Die zich stort op de algemene boekhouding om zo kennis op te doen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Magazijnier met heftruckervaring (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een magazijnier met heftruckervaring.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio muizen M/V (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Schelderode (SCHELDERODE)

    Regio: SCHELDERODE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Gezocht: Enthousiaste en sociale studenten voor in de eventsector (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • INTERNAL SALES (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: VERANCLASSIC (Ostyn Facilities)

    Type: Vaste Job

    - Het maken van telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads. - Het detecteren van behoeftes bij potentiële klanten en hen overtuigen in het belang van een bezoek van één van onze vertegenwoordigers. - Het opvolgen van de afspraken van de vertegenwoordigrers + up to date houden van de dossiers - Enkel administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675934-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019. Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: B.P.P.

    Type: Leercontract

    Voor ons bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een versterkende administratief bediende. Je zal instaan voor de input van gegevens van op de website, voornamelijk aanbestedingen afdrukken en inventariseren. Indien je dit wenst kan je takenpakket in onderling overleg uitgebreid worden.

  • Flexijob: Patissier gezocht! (SINT-PIETERS-WOLUWE)

    Regio: SINT-PIETERS-WOLUWE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een bakkerij in Brussel, zijn we op zoek naar een patissier die als flexijob kan werken 1 of 2 nachten/week. Jouw gevarieerd takenpakket als patissier bestaat uit : Vervaardigen van een uitgebreid assortiment patisserie.  Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten.  Patisserie, suiker- of chocoladewaren bereiden. Versieren van producten (koekjeslagen, crème au beurre, sauzen, glaceren, ...) Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten Degen kneden en bereiden. Je staat in voor een perfecte hygiëne van je werkpost Wil jij graag iets extra verdienen? Heb je reeds ervaring als patissier?  Solliciteer dan snel via de website of stuur je CV door naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel en discreet behandeld.

  • Zaalmedewerker restaurant - flexijob (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Flexijob

    Konvert Zelzate zoekt een horecamedewerker voor een restaurant gelegen te Zelzate. Je bedient de klanten. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen!

  • Hulpkok flexi job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: FAUBOURG

    Type: Flexijob

    Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

Zoek naar antwoorden van Platteeuw Willy in sociale netwerken
Look for responds of Platteeuw Willy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Platteeuw Willy. Laat een reactie achter voor Platteeuw Willy. Platteeuw Willy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Platteeuw Willy. Leave a respond for Platteeuw Willy. Platteeuw Willy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Platteeuw Willy op de google maps. Adres en contacten Platteeuw Willy
Location of Platteeuw Willy on the google maps. Address and contacts of Platteeuw Willy

Andere gerelateerde bedrijven als come Platteeuw Willy Platteeuw Willy: De Groot André dakwerken | INTERNAAT DE IMMERT | Beauve C | Belgo-Chemica B.V.B.A. | Geropa Sport nv

Other related companies as Platteeuw Willy: De Groot André dakwerken | INTERNAAT DE IMMERT | Beauve C | Belgo-Chemica B.V.B.A. | Geropa Sport nv

Platteeuw Willy is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is Platteeuw Willy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01459777832. Het bedrijf Platteeuw Willy bevindt zich op het adres: Pater Eudore Devroyestraat 245,1150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 928,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 108,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Platteeuw Willy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Platteeuw Willy is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Platteeuw Willy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Platteeuw Willy, openstaande posities, locatie van Platteeuw Willy op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Platteeuw Willy is a company, that was registered 2005 in Brussel (Sint-Pieters-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is Platteeuw Willy, company assigned to the tax number BE01459777832. The company Platteeuw Willy is located at the address: Pater Eudore Devroyestraat 245,1150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 928,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 108,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Platteeuw Willy were not found.
The main activity of Platteeuw Willy is Eating and Drinking Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Platteeuw Willy is not available. You also can look at reviews of Platteeuw Willy, open positions, location of Platteeuw Willy on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Platteeuw Willy, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Platteeuw Willy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Platteeuw Willy, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Platteeuw Willy, employees, financial statistics.