De Groot André dakwerken

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • De Groot André dakwerken
Private companiesEating and Drinking Places • De Groot André dakwerken

Contactgegevens De Groot André dakwerken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Groot André dakwerken: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Groot André dakwerken

Regio (region): Sint-Lievens-Houtem (Letterhoutem), België

Adres (address): Klein Zottegem 20,9521, België

Telefoon (phone): 053 62 57 65; 0476 66 66 16 053 62 57 65; 0476 66 66 16

Fax (fax): 053 62 47 25 053 62 47 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Groot André dakwerken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Groot André dakwerken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Groot André dakwerken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Groot André dakwerken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Groot André dakwerken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Groot André dakwerken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Groot André dakwerken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Groot André dakwerken
Products information De Groot André dakwerken

BTW identificatienummer (tax): BE03447204589
Ondernemingsnummer: 9703643798
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 286,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in De Groot André dakwerken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Groot André dakwerken
(Get full report from official database of BE for De Groot André dakwerken)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Groot André dakwerken
Addition kinds of activities for De Groot André dakwerken

2011. Vleesverpakkingsinstallaties | Meat packing plants
367701. Elektronische transformatoren | Electronic transformers
22110510. Messaline, katoen | Messaline, cotton
24310502. Rail, trap: hout | Railings, stair: wood
24990705. Webbing: riet, riet en rotan | Webbing: cane, reed, and rattan
32960102. Isolatie: steenwol, slakken en silica mineralen | Insulation: rock wool, slag, and silica minerals
35419911. Planken (metaal snijgereedschappen) | Planers (metal cutting machine tools)
52110505. Stenen | Paving stones
93110400. Financiën, belastingen en monetair beleid, niveau van overheid | Finance, taxation, and monetary policy, level of government
94110401. Administratie van educatieve programma's, federale overheid | Administration of educational programs, federal government

Werken bij De Groot André dakwerken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Groot André dakwerken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Groot André dakwerken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Groot André dakwerken. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Afzetcontainer - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Kampenhout zijn we momenteel op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je werkt ongeveer 10 à 11 uur per dag. Tijdens jouw werkdag beleverd je een 9-tal klanten. Dit wil zeggen dat je afzetcontainers ter plaatse brengt en terug gaat ophalen. Er is een optie tot een vaste indienstname na de interimperiode. Kennis van de Nederlandse taal is wel noodzakelijk. Afzetcontainer met haaksysteem Manoeuvreren Aanhangwagen Opligger

  • Technieker Bus M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Technieker Bus M/V. Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van bussen en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren.

  • CAM Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke. Je leest de opdracht in vanuit het CAD programma en converteert het naar het CAM programma van de robot of freesmachine. Je zet de polyethyleen of MDF blok klaar en controleert het bereik van de robotarm. Je freest maatartikelen volgens de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en geeft ze door aan de werkplaats. Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen. Je onderhoudt dagelijks de eigen werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container.

  • Sales talent voor Belgie/Luxemburg (M/V) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, fabrikant van wereldbekende fine art- & hobby merken zoeken wij een gedreven accountmanager. De kwaliteitsproducten worden vanuit Nederland naar ruim 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf heeft meerdere internationale verkoop- en distributieorganisaties. Voor de verkooporganisatie in de Benelux zijn ze op zoek naar een accoutmanager die het bestaande salesteam komt ondersteunen. - U positioneert onze producten bij bestaande klanten en bouwt de relaties met deze klanten uit. Hierbij adviseert u hen onder andere met welke assortimentskeuze ze hun omzet kunnen doen groeien. U bepaalt samen met hen acties op de werkvloer. - U identificeert en ontwikkelt nieuwe business opportuniteiten door middel van actieve prospectie. - Aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten, initieert en ontwikkelt u marketing- en verkoopactiviteiten voor en met uw klanten - Tevens bent u verantwoordlijk voor het opstellen van een account plan ter klant (op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten) en zorgt u voor de opvolging, forecasting en budgettering van uw account plan. - U verzorgt zowel nieuwe installaties bij de klanten en/of uitbreidingen van producten - U rapporteert al uw activiteiten op wekelijkse basis aan de Sales Manager.

  • Medewerker Commerciële Binnendienst - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Commerciële Binnendienst - Medewerker Backoffice (m/v). Deze onderneming is gelegen in omgeving Lokeren. De verantwoordelijkheden voor deze functie van Medewerker Customer Service zijn: Jezal instaan voor het beantwoorden van de telefonische oproepen, mails en faxen van de klanten; Je bent verantwoordelijk voor de input van orders/bestellingen en de opvolging ervan en je hebt dus veel leverancierscontacten; Je geeft informatie rond leveringstermijnen, productspecificaties ... en jebehandelt eventuele klachten; Je maakt pickbonnen en zendbonnen op. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Bijlesgever wiskunde (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Passie om als student mee te helpen in een krantenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van boeken, tijdschriften, kranten en wenskaarten, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden en dat de winkelrekken worden aangevuld. Je werkt telkens op woensdag een 3-tal uurtjes mee met de zaakvoerster!

  • Gepassioneerde junior verkoper NL/FR (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aanleveren van interieur benodigdheden zoals: badkamer- & inloopdouches, parket, natuurstenen,.. Als vaste en betrouwbare partner, mede dankzij volgende steunpunten: jarenlange ervaring, technische knowhow, meerdere showrooms,… Voor de verdere groei zijn wij op zoek naar een geboren verkoper.

  • Senior Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je volgt met trots je projecten op van A tot Z en draagt de verantwoordelijkheid t.a.v. planning, organisatie, budget en financiële opvolging. Op periodieke basis rapporteer je aan het management team. Je werkt constructief samen met architecten, opdrachtgevers en onderaannemers.

  • Sales Assistant - Stage - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Leercontract

    Interesse in een leuke stage met een uitgebreid takenpakket ? Als Stagiair(e) HR/Sales Support bij Robert Half ben je de administratieve toeverlaat van één of meerdere teams van gedreven consultants. WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's. Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen. Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews. Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. Je verzorgt de postbehandeling en je scant en uploadt de teruggekeerde klantencontracten. Je staat garant voor een correcte opvolging van het klassement. Je krijgt een specifiek project toegewezen dat je gedurende je stageperiode zelfstandig dient uit te werken. Bij een mooie evolutie in je stage en een minimale foutenmarge kan je takenpakket worden uitgebreid met het opvolgen van de niet teruggekeerde klantencontracten, het telefonisch en/of per mail opvolgen van de niet gevalideerde timesheets van uitzendkrachten, het assisteren bij de opmaak van de arbeidscontracten van de uitzendkrachten, het voorbereiden van de wekelijkse teammeetings, het voorbereiden van offertes,… Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van De Groot André dakwerken in sociale netwerken
Look for responds of De Groot André dakwerken in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Groot André dakwerken. Laat een reactie achter voor De Groot André dakwerken. De Groot André dakwerken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Groot André dakwerken. Leave a respond for De Groot André dakwerken. De Groot André dakwerken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Groot André dakwerken op de google maps. Adres en contacten De Groot André dakwerken
Location of De Groot André dakwerken on the google maps. Address and contacts of De Groot André dakwerken

Andere gerelateerde bedrijven als come De Groot André dakwerken De Groot André dakwerken: AMEZ ALBERT | Stork Materieel | Marlein R | Klinger-Sogefiltres SA | Internaat KTA 2 Diest

Other related companies as De Groot André dakwerken: AMEZ ALBERT | Stork Materieel | Marlein R | Klinger-Sogefiltres SA | Internaat KTA 2 Diest

De Groot André dakwerken is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Sint-Lievens-Houtem (Letterhoutem), België. De volledige naam van het bedrijf is De Groot André dakwerken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03447204589. Het bedrijf De Groot André dakwerken bevindt zich op het adres: Klein Zottegem 20,9521. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 286,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in De Groot André dakwerken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Groot André dakwerken is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Groot André dakwerken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Groot André dakwerken, openstaande posities, locatie van De Groot André dakwerken op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Groot André dakwerken is a company, that was registered 1995 in Sint-Lievens-Houtem (Letterhoutem) region, Belgium. Full name of company is De Groot André dakwerken, company assigned to the tax number BE03447204589. The company De Groot André dakwerken is located at the address: Klein Zottegem 20,9521. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 286,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in De Groot André dakwerken were not found.
The main activity of De Groot André dakwerken is Eating and Drinking Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Groot André dakwerken is not available. You also can look at reviews of De Groot André dakwerken, open positions, location of De Groot André dakwerken on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Groot André dakwerken, Sint-Lievens-Houtem (Letterhoutem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Groot André dakwerken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Groot André dakwerken, Sint-Lievens-Houtem (Letterhoutem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Groot André dakwerken, employees, financial statistics.