Anc Ets Stoopen & Meeûs

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Anc Ets Stoopen & Meeûs
Private companiesTextile Mill Products • Anc Ets Stoopen & Meeûs

Contactgegevens Anc Ets Stoopen & Meeûs: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Anc Ets Stoopen & Meeûs: address, phone, fax, email, website, opening hours

Anc Ets Stoopen & Meeûs

Regio (region): Antwerpen (Hoboken), België

Adres (address): Van Praetstraat 22,2660, België

Telefoon (phone): 03 825 00 55 03 825 00 55

Fax (fax): 03 825 05 13 03 825 05 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Anc Ets Stoopen & Meeûs: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Anc Ets Stoopen & Meeûs"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Anc Ets Stoopen & Meeûs"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Anc Ets Stoopen & Meeûs, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Anc Ets Stoopen & Meeûs. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Anc Ets Stoopen & Meeûs, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Anc Ets Stoopen & Meeûs. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Anc Ets Stoopen & Meeûs
Products information Anc Ets Stoopen & Meeûs

BTW identificatienummer (tax): BE05492858886
Ondernemingsnummer: 9877227783
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 828,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Anc Ets Stoopen & Meeûs zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Anc Ets Stoopen & Meeûs
(Get full report from official database of BE for Anc Ets Stoopen & Meeûs)

Aanvulling soorten activiteiten voor Anc Ets Stoopen & Meeûs
Addition kinds of activities for Anc Ets Stoopen & Meeûs

2341. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's underwear
3826. Analytische instrumenten | Analytical instruments
205100. Brood, taart en aanverwante producten | Bread, cake, and related products
572200. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores
28210403. Koolteerharsen | Coal tar resins
28340204. Natriumsalicylaat tabletten | Sodium salicylate tablets

Werken bij Anc Ets Stoopen & Meeûs: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Anc Ets Stoopen & Meeûs: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Anc Ets Stoopen & Meeûs. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Anc Ets Stoopen & Meeûs. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde metsers. We bouwen bij voorkeur dicht bij huis, zeker nooit buiten West-Vlaanderen. Van particuliere bouw tot appartemenstbouw, vooral gevel metsen !

  • Magazijnier / Orderpicker (M/V) VROEGE/LATE (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ASAP XL FEDERAL MOGUL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Federal Mogul, een internationale speler in de distributie van auto- en vrachtwagenonderdelen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare magazijnarbeiders. Ben je fysiek in orde en ben je bereid om te werken in de hoogte? Lees dan snel verder! Het takenpakket kan bestaan uit: - Orders klaar maken, opgegeven door het  computersysteem, manueel of met een verticale orderpicktruck - De binnenkomende zendingen uitpakken en op de door het computersysteem aangegeven locatie in het magazijn plaatsen. - Elke doos een uniek nummer via scanning geven. - Eventueel fysisch overladen in een andere verpakking.

  • Administratief bediende Dispatch/Planner (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: algemene administratie van de afdeling je staat in contact met klanten, leveranciers, chauffeurs,... je Biedt ondersteuning waar nodig

  • Machinesteller (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productie bon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Bouwel (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk, Bevel, Bouwel Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boortmeerbeek en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent tijdens de week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar jobstudenten die vrije dagen hebben in de week. Je helpt mee in het magazijn met het verplaatsen van de stock. Je helpt met het verpakken in dozen en je moet alles in - en uit scannen. Je werkt in dag.

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • Stagiaire Ressources Humaines (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Pour notre agence de recrutement située à Forest , nous recherchons un(e) Stagiaire Ressources Humaines. cette personne assumera les tâches suivantes: - prise de connaissance des demandes - matching - préselection des profils recherchés - suivi administratif des dossiers - mise en ligne des offres d'emploi - Classement -

  • TEAM MANAGER WAREHOUSE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je start in een opleidingstraject van 6 maanden waarin je van A tot Z wordt opgeleid tot volwaardig team manager: Je begint met opdrachten op de werkvloer zodat je de job van Warehouse Operator 100% onder de knie krijgt (pick&pack) Vervolgens word je via opleidingen en personal coaching op niveau van teamleader gebracht en evolueert je takenpakket tot dat van een volwaardig team manager: Werkopdrachten en werkuren van warehouse operators opvolgen Dagelijkse ochtendmeetings, taakverdeling en opvolging ervan verzorgen Problemsolving Waken over naleving van procedures en kwaliteitsvoorschriften Coaching van de medewerkers op de werkvloer Signaleren van problemen naar de Supervisors Bemiddelend optreden bij conflicten Etc…   Bedrijfsprofiel: Voor een logistiek bedrijf in Gent ben ik op zoek naar een team manager warehouse m/v  

  • Keuken/meubelplaatsers (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VAN KRANENBURG NICK

    Type: Vaste Job

    Vanwege onze constante groei zoeken wij ter versterking van ons huidige team een keuken / meubelplaatser die gepassioneerd zijn kennis wenst om te zetten in prachtige interieurrealisaties. Je komt terecht in een team van 2 en gaat samen met je collega de aangeleverde interieurelementen monteren om zo een werf om te toveren tot een afgewerkt product die de nodige fierheid naar boven brengt.

Zoek naar antwoorden van Anc Ets Stoopen & Meeûs in sociale netwerken
Look for responds of Anc Ets Stoopen & Meeûs in social networks

Lees alle opmerkingen voor Anc Ets Stoopen & Meeûs. Laat een reactie achter voor Anc Ets Stoopen & Meeûs. Anc Ets Stoopen & Meeûs bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Anc Ets Stoopen & Meeûs. Leave a respond for Anc Ets Stoopen & Meeûs. Anc Ets Stoopen & Meeûs on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Anc Ets Stoopen & Meeûs op de google maps. Adres en contacten Anc Ets Stoopen & Meeûs
Location of Anc Ets Stoopen & Meeûs on the google maps. Address and contacts of Anc Ets Stoopen & Meeûs

Andere gerelateerde bedrijven als come Anc Ets Stoopen & Meeûs Anc Ets Stoopen & Meeûs: BALCAEN ET Fils | C.A.R.P. | MOLIGNEE COMPOSITE | Attol SA | CEFIC

Other related companies as Anc Ets Stoopen & Meeûs: BALCAEN ET Fils | C.A.R.P. | MOLIGNEE COMPOSITE | Attol SA | CEFIC

Anc Ets Stoopen & Meeûs is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Hoboken), België. De volledige naam van het bedrijf is Anc Ets Stoopen & Meeûs, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05492858886. Het bedrijf Anc Ets Stoopen & Meeûs bevindt zich op het adres: Van Praetstraat 22,2660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 828,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Anc Ets Stoopen & Meeûs zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Anc Ets Stoopen & Meeûs is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Anc Ets Stoopen & Meeûs is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Anc Ets Stoopen & Meeûs, openstaande posities, locatie van Anc Ets Stoopen & Meeûs op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Anc Ets Stoopen & Meeûs is a company, that was registered 1993 in Antwerpen (Hoboken) region, Belgium. Full name of company is Anc Ets Stoopen & Meeûs, company assigned to the tax number BE05492858886. The company Anc Ets Stoopen & Meeûs is located at the address: Van Praetstraat 22,2660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 828,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Anc Ets Stoopen & Meeûs were not found.
The main activity of Anc Ets Stoopen & Meeûs is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Anc Ets Stoopen & Meeûs is not available. You also can look at reviews of Anc Ets Stoopen & Meeûs, open positions, location of Anc Ets Stoopen & Meeûs on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Anc Ets Stoopen & Meeûs, Antwerpen (Hoboken): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Anc Ets Stoopen & Meeûs, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Anc Ets Stoopen & Meeûs, Antwerpen (Hoboken): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Anc Ets Stoopen & Meeûs, employees, financial statistics.