MOLIGNEE COMPOSITE

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • MOLIGNEE COMPOSITE
Private companiesTextile Mill Products • MOLIGNEE COMPOSITE

Contactgegevens MOLIGNEE COMPOSITE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOLIGNEE COMPOSITE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOLIGNEE COMPOSITE

Regio (region): Anhée, België

Adres (address): Rue de la Molignée 59,5537, België

Telefoon (phone): 082 22 26 33; 082 61 24 44 082 22 26 33; 082 61 24 44

Fax (fax): 082 61 50 44 082 61 50 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOLIGNEE COMPOSITE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOLIGNEE COMPOSITE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOLIGNEE COMPOSITE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOLIGNEE COMPOSITE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOLIGNEE COMPOSITE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOLIGNEE COMPOSITE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOLIGNEE COMPOSITE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOLIGNEE COMPOSITE
Products information MOLIGNEE COMPOSITE

BTW identificatienummer (tax): BE05238800048
Ondernemingsnummer: 9037597656
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 625,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in MOLIGNEE COMPOSITE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOLIGNEE COMPOSITE
(Get full report from official database of BE for MOLIGNEE COMPOSITE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOLIGNEE COMPOSITE
Addition kinds of activities for MOLIGNEE COMPOSITE

3443. Gemaakt plaatwerk (boilerwinkel) | Fabricated plate work (boiler shop)
8721. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping
506499. Elektrische apparaten, televisie en radio, niet inbegrepen | Electrical appliances, television and radio, nec
17419907. Steen metselarij | Stone masonry
22580303. Netting, breien | Netting, knit
28190910. Loodverbindingen of zouten, anorganisch, niet gebruikt in pigmenten | Lead compounds or salts, inorganic, not used in pigments
47850201. Checkers, zeevracht | Checkers, marine cargo

Werken bij MOLIGNEE COMPOSITE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOLIGNEE COMPOSITE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOLIGNEE COMPOSITE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOLIGNEE COMPOSITE. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verleent administratieve en organisatorische bijstand aan de Algemeen Directeur en de leden van het directiecomité teneinde bij te dragen tot het goede verloop van hun dagelijkse activiteiten. Dit betekent : - Je ondersteunt de directie door voor hen een aantal administratieve taken ter harte te nemen ; - Je verzekert het secretariaat, het onthaal van de bezoekers alsook het telefonisch onthaal voor de Algemeen Directeur ; - Je staat in voor het goede verloop van de dossiers met betrekking tot kwaliteitszorg en algemene diensten en draagt zo bij tot de optimalisering van de algemene organisatie. Tenslotte ondersteun je het HR Team bij een aantal administratieve taken zoals beheer interims, diverse uitnodigingen aan personeelsevenementen en vertalingen.

  • Bekister (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als bekister regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort neemt de volgende taken voor zijn rekening: je bent verantwoordelijk voor het bekisten van ruwbouwwerken; je wordt 's ochtends opgepikt regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort; je krijgt op de verschillende werven zelf opleiding van ervaren collega-bekisters; je past de veiligheidsregels strikt toe en je werkt in goede verstandhouding met je collega's.

  • Onco-Coach 19u (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onco-coach of verpleegkundige, gespecialiseerd in de oncologie, sta je ten dienste van alle patiënten met een oncologische aandoening. Samen met de behandelend arts, het verpleegkundig team en andere zorgverleners zorg jij voor de persoonlijke opvang en de ondersteuning van de patiënt en zijn naasten. Je begeleidt, coördineert en bewaakt je patiënt gedurende het hele zorgtraject op het daghospitaal en staat mee in voor de activiteiten van het dagelijks leven. Je bespreekt de evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinaire team en vermeld de verpleegkundige verstrekkingen in de administratieve dossiers. Daarnaast zorg je ervoor dat het medisch afval en het herbruikbaar medisch materiaal behandeld wordt.

  • CHAUFFEUR C DISTRIBUTIE (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees porties op maat van de klant zijn wij op zoek naar een Chauffeur met rijbewijs C voor de distributie van de vleeswaren. Takenpakket: - Je laadt correct en vlot in volgens een ritblad - Je controleert elke bestelling tijdens het in- en uitladen - Je past de registraties eventueel aan in een ERP pakket - Je verzorgt een vlotte distributie, rekening houdend met het verkeersreglement - Je ontvangt en geeft betalingen terug op een correcte manier - Je maakt correcte en verzorgde notities op leverbonnen - Je volgt de procedures met betrekking tot de voedselveiligheid op

  • poetshulp langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verderevrijblijvende info!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • STUDENT 18+ BIJRIJDER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een student die iedere week doorheen het schooljaar één of twee dagen beschikbaar is om te werken. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.).

  • Student magazijn tijdens de week | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen per week kan werken in het magazijn. Je zal vnl. ondersteunende magazijnstaken uitvoeren zoals laden en lossen van de vrachtwagens, orderpicken, ... Je wordt tewerkgesteld van 8u30 tot 17u.

  • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

    Regio: GIJVERINKHOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

  • Project engineer (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als project engineer zal je deel uitmaken van een stabiel team. Je zal instaan samen met het team voor het helpen ontwerpen en verbeteren van de productielocaties. Je takenpakket bestaat uit onderstaande taken: Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe processen. Dit zodanig dat ze aansluiten op de bestaande productiesystemen. Je verleent support aan de productieafdelingen. Je voort analyses uit, maakt verbetervoorstellen op. Je gaat in onderling overleg met interne en externe stakeholders. Je vertaalt de wensen vanuit de productie naar een technisch ontwerp. Dit ontwerp wordt uitgevoerd door externe programmeurs. Je beheert zelfstandig automatiseringsprojecten, van coördineren tot oplevering. Je denkt proactief mee over de standaardisatie van de processen.

  • METAALBEWERKER INROLMACHINE 2plg optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf zijn wij op zoek naar een bedienaar van de inrolmachine. Deze machine maakt door middel van een tandwiel inkepingen in metalen latten. In deze inkeping wordt een tussenstuk geplaatst waarop vervolgens een tweede lat bevestigd wordt. Je moet dus de latten in het magazijn gaan halen en ze manueel in de machine plaatsen. Je moet de machine instellen en activeren. Je zal handmatig de tussenstukken bevestigen.

  • Medewerkers Operatoren (m/v) - 2 ploegen ZEEBRUGGE GLASBEDRIJF IN VOLLE GROEI (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor een glasbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar een operator/machinebediener. Na opleiding en coaching op de werkvloer staat u in voor - het mengen van de verfcomponenten - machines in te stellen - Met behulp van werkmiddelen leg je glas op de lijn en kan je die zonder schade er ook afhalen

Zoek naar antwoorden van MOLIGNEE COMPOSITE in sociale netwerken
Look for responds of MOLIGNEE COMPOSITE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOLIGNEE COMPOSITE. Laat een reactie achter voor MOLIGNEE COMPOSITE. MOLIGNEE COMPOSITE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOLIGNEE COMPOSITE. Leave a respond for MOLIGNEE COMPOSITE. MOLIGNEE COMPOSITE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOLIGNEE COMPOSITE op de google maps. Adres en contacten MOLIGNEE COMPOSITE
Location of MOLIGNEE COMPOSITE on the google maps. Address and contacts of MOLIGNEE COMPOSITE

Andere gerelateerde bedrijven als come MOLIGNEE COMPOSITE MOLIGNEE COMPOSITE: Defresne SPRL | INTERIEUR JOS GEURTS NV | Carantos BVBA | K-Trading | GRONDWERKEN GLK BVBA

Other related companies as MOLIGNEE COMPOSITE: Defresne SPRL | INTERIEUR JOS GEURTS NV | Carantos BVBA | K-Trading | GRONDWERKEN GLK BVBA

MOLIGNEE COMPOSITE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Anhée, België. De volledige naam van het bedrijf is MOLIGNEE COMPOSITE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05238800048. Het bedrijf MOLIGNEE COMPOSITE bevindt zich op het adres: Rue de la Molignée 59,5537. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 625,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in MOLIGNEE COMPOSITE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOLIGNEE COMPOSITE is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOLIGNEE COMPOSITE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOLIGNEE COMPOSITE, openstaande posities, locatie van MOLIGNEE COMPOSITE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MOLIGNEE COMPOSITE is a company, that was registered 1995 in Anhée region, Belgium. Full name of company is MOLIGNEE COMPOSITE, company assigned to the tax number BE05238800048. The company MOLIGNEE COMPOSITE is located at the address: Rue de la Molignée 59,5537. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 625,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in MOLIGNEE COMPOSITE were not found.
The main activity of MOLIGNEE COMPOSITE is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MOLIGNEE COMPOSITE is not available. You also can look at reviews of MOLIGNEE COMPOSITE, open positions, location of MOLIGNEE COMPOSITE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOLIGNEE COMPOSITE, Anhée: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOLIGNEE COMPOSITE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOLIGNEE COMPOSITE, Anhée: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOLIGNEE COMPOSITE, employees, financial statistics.