A. VAN LERBERGHE NV

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • A. VAN LERBERGHE NV
Private companiesMembership Organizations • A. VAN LERBERGHE NV

Contactgegevens A. VAN LERBERGHE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. VAN LERBERGHE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. VAN LERBERGHE NV

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Elleboogstraat 7,8500, België

Telefoon (phone): 056 22 00 21 056 22 00 21

Fax (fax): 056 22 64 14 056 22 64 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. VAN LERBERGHE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. VAN LERBERGHE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. VAN LERBERGHE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. VAN LERBERGHE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. VAN LERBERGHE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. VAN LERBERGHE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. VAN LERBERGHE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. VAN LERBERGHE NV
Products information A. VAN LERBERGHE NV

BTW identificatienummer (tax): BE06683776855
Ondernemingsnummer: 9784942626
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 327,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A. VAN LERBERGHE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. VAN LERBERGHE NV
(Get full report from official database of BE for A. VAN LERBERGHE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. VAN LERBERGHE NV
Addition kinds of activities for A. VAN LERBERGHE NV

314900. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
16290404. Houtverwijdering | Timber removal
32720301. Badkuipen, beton | Bathtubs, concrete
56219902. Kleding om te dragen, vrouwen | Ready-to-wear apparel, women's
73890207. Industriële en commerciële apparatuur inspectiedienst | Industrial and commercial equipment inspection service
73891001. Telefoon antwoord service | Telephone answering service
86999908. Historische club | Historical club

Werken bij A. VAN LERBERGHE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. VAN LERBERGHE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. VAN LERBERGHE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. VAN LERBERGHE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördintor Cluster Machinebouw & Mechatronica / NIeuwe Materialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Coördinatie van de Fabriek voor de Toekomst Machinebouw & Mechatronica en van de Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen: je stimuleert en draagt op een constructieve wijze bij tot het ontwikkelen van ideeën, signaleren van kansen en het genereren van activiteiten die bijdragen tot de verwezenlijking van deze Fabrieken (inclusief implementatie via projectwerking); je stelt een jaarlijks actieplan op voor deze Fabrieken en staat mee in voor de uitvoering van deze acties; je zorgt voor ondersteuning van de internationale positionering van de Fabriek voor de Toekomst; samen met TUA West detecteer je mogelijke onderzoeksthema’s rond deze thema's en je stemt deze af met bestaande onderzoeksexpertise; je staat in voor expertise-opbouw en het opvolgen van evoluties m.b.t. de clusters, hierbij inbegrepen het opbouwen van kennis omtrent de inhoudelijk-technische werking van de betrokken partijen en hun producten/diensten; je onderhoudt en bevordert een vlotte en een in een constructieve sfeer verlopende samenwerking tussen de kernactoren.

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf te Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Secretariaatsmedewerker met perfecte kennis Frans (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Poperinge zoeken wij naar een secretariaatsmedewerker. Je voert verschillende taken uit om de collega's te ondersteunen in hun functie: ontvangen en klasseren van de binnenkomende post, email, fax, aannemen van telefoons. Je staat in voor het agendabeheer van de verantwoordelijken en medewerkers. Je organiseert vergaderingen. Je staat garant voor een goede verwerking van de administratieve taken.

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Chapper (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Tongeren (regio Hasselt) zijn we op zoek naar een ervaren chapper

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Putte-Beerzel - uitstekend betaald (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student planner kerstvakantie 2018 (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student gezocht om te werken als planner bij onze klant te Houthalen. Als logistiek planner sta je in voor de opvolging van de planning (personeelsplanning) Je bent een vlot persoon en houdt ervan om veel telefonische contacten te hebben. Je werkt in dagdienst van maandag tem donderdag van 6u-14u en op vrijdag 6u-13u30. Je bent beschikbaar gedurende de hele kerstvakantie en eventueel ook herstvakantie

  • Student verkoop charcuterie Zwijnaarde (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Zwijnaarde? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Dossierbeheerder / Accountant gespecialiseerd kantoor - Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Met een gespecialiseerd klantenportfolio en een service die gericht is op expertise is het niet meer dan normaal dat dit kantoor een hele sterke groei kent. In dit succesvol kantoor zitten inmiddels bijna 10 medewerkers die jou met open armen zullen ontvangen! Wil jij deel uitmaken van dit succesverhaal? Check dan onderstaande checklist om te ontdekken of jij het bent die ze zoeken! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor de afsluitingen, maar ook de tussentijdse en de jaarlijkse rapporteringen. Kortom je zal de volledige opvolging van je dossiers in jouw takenpakket opnemen. Uiteraard sta je er hier niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van de vennoten die er alles aan zullen doen om jouw groei te stimuleren. Dit benadrukt trouwens nog eens extra het collegiale kader waar je zal in werken. Uiteraard voorzie je op termijn ook je klanten van het juiste advies. Je bent namelijk meer dan enkel en alleen hun dossierbeheerder, meer nog, je bent een vertrouwenspersoon geworden.

  • Ploegbaas elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Leercontract

    U functie bestaat erin leiding te geven over een ploeg hulpelektriciens. U rapporteert rechtstreeks aan de projectleider en klant. U staat in voor uw dagelijkse administratie en planning. U beschikt over een rijbewijs B, attest VCA-leidinggevend, attest hoogtewerker, BA4-BA5

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van A. VAN LERBERGHE NV in sociale netwerken
Look for responds of A. VAN LERBERGHE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. VAN LERBERGHE NV. Laat een reactie achter voor A. VAN LERBERGHE NV. A. VAN LERBERGHE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. VAN LERBERGHE NV. Leave a respond for A. VAN LERBERGHE NV. A. VAN LERBERGHE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. VAN LERBERGHE NV op de google maps. Adres en contacten A. VAN LERBERGHE NV
Location of A. VAN LERBERGHE NV on the google maps. Address and contacts of A. VAN LERBERGHE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A. VAN LERBERGHE NV A. VAN LERBERGHE NV: Avenue | N.T.C. SA | A tot Z | Engepar SA | BS Parts

Other related companies as A. VAN LERBERGHE NV: Avenue | N.T.C. SA | A tot Z | Engepar SA | BS Parts

A. VAN LERBERGHE NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is A. VAN LERBERGHE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06683776855. Het bedrijf A. VAN LERBERGHE NV bevindt zich op het adres: Elleboogstraat 7,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 327,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A. VAN LERBERGHE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. VAN LERBERGHE NV is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. VAN LERBERGHE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. VAN LERBERGHE NV, openstaande posities, locatie van A. VAN LERBERGHE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. VAN LERBERGHE NV is a company, that was registered 2010 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is A. VAN LERBERGHE NV, company assigned to the tax number BE06683776855. The company A. VAN LERBERGHE NV is located at the address: Elleboogstraat 7,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 327,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A. VAN LERBERGHE NV were not found.
The main activity of A. VAN LERBERGHE NV is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A. VAN LERBERGHE NV is not available. You also can look at reviews of A. VAN LERBERGHE NV, open positions, location of A. VAN LERBERGHE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. VAN LERBERGHE NV, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. VAN LERBERGHE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. VAN LERBERGHE NV, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. VAN LERBERGHE NV, employees, financial statistics.