A tot Z

Contactgegevens A tot Z: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A tot Z: address, phone, fax, email, website, opening hours

A tot Z

Regio (region): Hamont-Achel (Hamont), België

Adres (address): Oude Watertorenstraat 25,3930, België

Telefoon (phone): 011 44 06 60 011 44 06 60

Fax (fax): 011 44 06 61 011 44 06 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A tot Z: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A tot Z"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A tot Z"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A tot Z, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A tot Z. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A tot Z, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A tot Z. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A tot Z
Products information A tot Z

BTW identificatienummer (tax): BE05778778076
Ondernemingsnummer: 4653503417
Hoofdstad (capital): 555,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 353,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A tot Z zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A tot Z
(Get full report from official database of BE for A tot Z)

Aanvulling soorten activiteiten voor A tot Z
Addition kinds of activities for A tot Z

206302. Vloeibare suikerproducten, met uitzondering van raffinage | Liquid beet sugar products, except refining
354402. Jigs and fixtures | Jigs and fixtures
507204. Diverse bevestigingsmiddelen | Miscellaneous fasteners
737102. Computer software schrijven diensten | Computer software writing services
02140102. Geitenmelkproductie | Goats' milk production
25140201. Ontbijt sets, huishouden: metaal | Breakfast sets, household: metal
26530205. Pallets, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Pallets, solid fiber: made from purchased materials
28510400. Removers en schoonmakers | Removers and cleaners
32550204. Tankblokken, glashuis: klei | Tank blocks, glasshouse: clay
73899945. Beveiliging van beschadigde goederen, alleen service | Salvaging of damaged merchandise, service only

Werken bij A tot Z: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A tot Z: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A tot Z. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A tot Z. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente arbeid(st)er (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textiel en houtbedrijf zoeken wij arbeiders voor de afdelingen MONTAGE en EXPEDITIE Taken: meewerken aan de productie, montage / assemblage, inpak en expeditie

  • Chauffeur CE container wagen met haaksysteem (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE sta je in voor het afzetten van lege containers en ophalen van volle containers bij verschillende klanten. De volle containers breng je naar het depot waar deze geledigd worden en waarna u opnieuw naar de volgende klant vertrekt. U weet perfect hoe u met het haaksysteem werkt om de containers af te zetten. U kan kan met trekker oplegger rijden. U vertrekt steeds tussen 4u en 6 u 's morgens afhankelijk van uw klanten en de regio waar u naar toe moet. Per dag werkt u tussen de 9u en 11u.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kortrijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een poetsvrouw of poetsman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • huishoudhulp regio Kalmthout deeltijds (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt in regio Kalmthout. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maak je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

  • Enthousiaste student gezocht om fietsen te monteren (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma die fietsen least aan bedrijven zijn wij op zoek naar een student die fietsen zal monteren. Uw taken :Fietsen monteren tot rijklare exemplaren. Je krijgt hiervoor een basis opleiding. Onderdelen monteren en vast zetten. Banden op druk zetten en detailafwerking.

  • Bekister (m/v) met zéér mooie verloning M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Ben jij een bekister met ervaring? Voor een groeiend en dynamisch bedrijf regio Tongeren zijn wij op zoek naar bekister (atelier). Volgens plan doe je de bekistingen, zowel houten als batterijbekistingen, plaatsen van wapeningskorven, storten van beton en afwerken, ontkisten.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Flexibele schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) in Antwerpen (bijverdienste) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we bij Care op zoek naar een flexibele schoonmaakmedewerker. Wij zoeken mensen die als bijverdienste op regelmatige basis in regio Antwerpen inzetbaar kunnen zijn. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van openbare ruimten, kantoren en sanitair.

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er algemene diensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker algemene diensten: secretariaat; financiën; burgerzaken; technische dienst - subdienst administratie; stedenbouw; milieu en landbouw. Ben je een communicatief en klantvriendelijk persoon met zin voor organisatie, administratieve nauwkeurigheid en gedrevenheid? Dan is een job als administratief medewerker in onze organisatie beslist iets voor je! De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

  • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van A tot Z in sociale netwerken
Look for responds of A tot Z in social networks

Lees alle opmerkingen voor A tot Z. Laat een reactie achter voor A tot Z. A tot Z bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A tot Z. Leave a respond for A tot Z. A tot Z on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A tot Z op de google maps. Adres en contacten A tot Z
Location of A tot Z on the google maps. Address and contacts of A tot Z

Andere gerelateerde bedrijven als come A tot Z A tot Z: Marchi Jean-François | VAN DEN BRANDE-VANDEN BOER | Argos Data BVBA | Interleasing Rent sa | Metovan nv

Other related companies as A tot Z: Marchi Jean-François | VAN DEN BRANDE-VANDEN BOER | Argos Data BVBA | Interleasing Rent sa | Metovan nv

A tot Z is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Hamont-Achel (Hamont), België. De volledige naam van het bedrijf is A tot Z, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05778778076. Het bedrijf A tot Z bevindt zich op het adres: Oude Watertorenstraat 25,3930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 555,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 353,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A tot Z zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A tot Z is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A tot Z is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A tot Z, openstaande posities, locatie van A tot Z op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A tot Z is a company, that was registered 2008 in Hamont-Achel (Hamont) region, Belgium. Full name of company is A tot Z, company assigned to the tax number BE05778778076. The company A tot Z is located at the address: Oude Watertorenstraat 25,3930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 555,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 353,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A tot Z were not found.
The main activity of A tot Z is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A tot Z is not available. You also can look at reviews of A tot Z, open positions, location of A tot Z on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A tot Z, Hamont-Achel (Hamont): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A tot Z, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A tot Z, Hamont-Achel (Hamont): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A tot Z, employees, financial statistics.