Bazill Mannenmode

Contactgegevens Bazill Mannenmode: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bazill Mannenmode: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bazill Mannenmode

Regio (region): Aalter, België

Adres (address): Stationsstraat 69,9880, België

Telefoon (phone): 09 374 29 31 09 374 29 31

Fax (fax): 09 375 29 24 09 375 29 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bazill Mannenmode: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bazill Mannenmode"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bazill Mannenmode"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bazill Mannenmode, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bazill Mannenmode. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bazill Mannenmode, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bazill Mannenmode. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bazill Mannenmode
Products information Bazill Mannenmode

BTW identificatienummer (tax): BE02175262451
Ondernemingsnummer: 5198425292
Hoofdstad (capital): 174,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 108,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Bazill Mannenmode zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bazill Mannenmode
(Get full report from official database of BE for Bazill Mannenmode)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bazill Mannenmode
Addition kinds of activities for Bazill Mannenmode

1474. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
242103. Speciaalzagerijproducten | Specialty sawmill products
501499. Banden en buizen, anders | Tires and tubes, nec
24999913. Scoops, hout | Scoops, wood
39990000. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec
51310103. Circulaire breien stoffen | Circular knit fabrics
51690504. Wassen, behalve aardolie | Waxes, except petroleum
80499912. Massage Therapeut | Massage therapist

Werken bij Bazill Mannenmode: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bazill Mannenmode: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bazill Mannenmode. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bazill Mannenmode. Looking for open vacancies in other companies

  • Project & sales manager (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vervanging brugpensioen

    Over ons Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. De klant Je zult werkzaam zijn voor een familiebedrijf met een zeer goede naam binnen de koeltechniek. Wel zijn zij onderdeel van een grotere groep waardoor ze de voordelen die daaraan verbonden zijn ook kunnen bieden. Zij richten zich op het gebruik van duurzame en energiezuinige koelproducten. Bovendien staat bij hun de werknemer centraal en is er een groot besef dat zonder hun mensen ze de gestelde doelen niet zullen halen. Momenteel hebben zij een mooie combi-functie openstaan voor een sales & project manager. De functie - Je bent verantwoordelijk voor een portfolio van klanten verspreid over de regio Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, het gaat vooral dat je een lange termijn-relatie opbouwt en onderhoudt met deze klanten actief in commerciële maar ook industriële koeling - Naast het onderhouden van je bestaande klantenbestand ben jij ook voortdurend op zoek naar nieuwe commerciële kansen - Je denkt met de klant mee over de best mogelijke oplossing, en doet een gepast voorstel. Je werkt dit voorstel uit en doet zelf ook de calculatie ervan. - Nadat je een project succesvol hebt weten te verkopen aan de klant ben je ook zelf betrokken bij de opvolging van het project bovendien zorg je er ook voor dat de klant ook het onderhoudscontract bij jou afsluit en doe je de opvolging van deze onderhoudscontracten

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (LEUVEN) (m/v/x) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Inside sales medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside sales medewerker sta je in voor de volgende taken: Sales: je contacteert zowel bestaande als nieuwe klanten en biedt hen bepaalde diensten van klanten aan Agendabeheer: je maakt afspraken voor de vertegenwoordigers en plant hun agenda in Databasebeheer: je bewerkt de gegevens waar nodig

  • Bordenbouwer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bordenbouwer / elektricien gezocht voor een firma gelegen te Heusden-Zolder. Als bordenbouwer sta je in voor het uitvoeren van opstellingen van schakelborden en het kableren van de verschillende schakelborden volgens een elektrische schema of plan. Je werkt in dagdienst van maandag tot donderdag van 7u30 tot 16u15 en op vrijdag van 7u30 tot 12u30. (38u week)

  • CNC OPERATOR (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant, leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Zijn wij voor de uitbreiding van ons team te Edegem op zoek naar CNC Operatoren. Als CNC Operator produceer je de onderdelen voor onze tandwielkasten. Je bedient zelfstandig een CNC-gestuurde machine. Je programmeert. Je doet de opspanning Je werkt de stukken af en zorgt voor de eerste kwaliteitscontrole van de werkstukken.

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zal aan de slag gaan in de groenten en fruitafdeling. 

  • LESGEVER OMNISPORT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport op 10 december 2018 (14:30-15:30) in Gent zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Student verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als student is een extra centje altijd handig. Helemaal mooi meegenomen is het als je dankzij je studentenjob ook nog eens nuttige praktijkervaring kan opdoen. Doorheen de week, tijdens het weekend of in de vakantieperiodes: jij geeft aan wanneer je kan werken en wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas.? ?Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,...? Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Werfleider electriciteit (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: VG ELEC

    Type: Vaste Job

    VGELEC, een ambitieuze KMO gelegen te Diepenbeek, verzorgt reeds 25 jaar met een team van gemotiveerde medewerkers elektrotechnieken in de utiliteitsbouw (scholen, zorgcentra, kantoren, industriehallen, retail). Van databekabeling, bordenbouw, verlichting, domotica, camerabewaking, toegangscontrole tot brand- en inbraakdetectie. VGELEC denkt proactief mee met de klant in functie van behoefte en budget. Functie Verantwoordelijk voor de tijdige opvolging van de werken op de werf in nauw overleg met de projectleider Sturen en controleren van de elektriciens (3-5 personen) en onderaannemers Zorgen voor een tijdige bestelling/levering van courante materialen Periodiek updaten van de grond- en bordenplannen in samenwerking met de tekenaar Bewaken van de veiligheid en kwaliteit op de werf Deelnemen aan de wekelijkse werfvergaderingen

  • Transportmanager (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: REVADA

    Type: Vaste Job

    TRANSPORTMANAGER Strategische vormgever van de interne transportorganisatie Je zorgt voor de strategische uitbouw van de organisatie rekening houdende met de geldende wetgevingen en de beschikbare technologieën. Je staat in voor de opmaak en opvolging van het werkingsbudget en de geplande investeringen. Je garandeert een kwaliteitsvolle service aan in- en externe klanten en leveranciers en dit tegen een marktconforme prijs. Je voert grondige analyses uit op onze bedrijfsactiviteiten met oog op rendementsverbeteringen Je levert een uitgebreide rapportering af van de gedefinieerde KPI’s. Je hebt de dagelijkse leiding over de transportafdeling (supervisie transportplanning, investeringen, herstellingen, opvolgen vergunningen, overleg en communicatie naar personeel, …) Je geeft direct en indirect leiding aan een 40-tal chauffeurs en 5 bedienden.

  • PRAKTIJKTRAINER ONDERHOUD TUINMACHINES (ANTWERPEN/LIMBURG/VLAAMS-BRABANT) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE ANTWERPEN / LIMBURG / VLAAMS-BRABANT Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van Bazill Mannenmode in sociale netwerken
Look for responds of Bazill Mannenmode in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bazill Mannenmode. Laat een reactie achter voor Bazill Mannenmode. Bazill Mannenmode bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bazill Mannenmode. Leave a respond for Bazill Mannenmode. Bazill Mannenmode on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bazill Mannenmode op de google maps. Adres en contacten Bazill Mannenmode
Location of Bazill Mannenmode on the google maps. Address and contacts of Bazill Mannenmode

Andere gerelateerde bedrijven als come Bazill Mannenmode Bazill Mannenmode: INSTITUT BELGE DE PODOLOGIE | VEREECKE CHRIS EN ZOON | Assur info BVBA | P.M.D. SA | Thienpont BVBA

Other related companies as Bazill Mannenmode: INSTITUT BELGE DE PODOLOGIE | VEREECKE CHRIS EN ZOON | Assur info BVBA | P.M.D. SA | Thienpont BVBA

Bazill Mannenmode is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Aalter, België. De volledige naam van het bedrijf is Bazill Mannenmode, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02175262451. Het bedrijf Bazill Mannenmode bevindt zich op het adres: Stationsstraat 69,9880. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 174,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 108,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bazill Mannenmode zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bazill Mannenmode is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bazill Mannenmode is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bazill Mannenmode, openstaande posities, locatie van Bazill Mannenmode op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bazill Mannenmode is a company, that was registered 2006 in Aalter region, Belgium. Full name of company is Bazill Mannenmode, company assigned to the tax number BE02175262451. The company Bazill Mannenmode is located at the address: Stationsstraat 69,9880. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 174,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 108,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bazill Mannenmode were not found.
The main activity of Bazill Mannenmode is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bazill Mannenmode is not available. You also can look at reviews of Bazill Mannenmode, open positions, location of Bazill Mannenmode on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bazill Mannenmode, Aalter: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bazill Mannenmode, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bazill Mannenmode, Aalter: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bazill Mannenmode, employees, financial statistics.