VEREECKE CHRIS EN ZOON

Contactgegevens VEREECKE CHRIS EN ZOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VEREECKE CHRIS EN ZOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

VEREECKE CHRIS EN ZOON

Regio (region): Evergem (Ertvelde), België

Adres (address): Callemansputtestraat 34,9940, België

Telefoon (phone): 09 344 40 07 09 344 40 07

Fax (fax): 09 344 02 68 09 344 02 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VEREECKE CHRIS EN ZOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VEREECKE CHRIS EN ZOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VEREECKE CHRIS EN ZOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VEREECKE CHRIS EN ZOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VEREECKE CHRIS EN ZOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VEREECKE CHRIS EN ZOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VEREECKE CHRIS EN ZOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VEREECKE CHRIS EN ZOON
Products information VEREECKE CHRIS EN ZOON

BTW identificatienummer (tax): BE07857391357
Ondernemingsnummer: 1968444824
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 194,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in VEREECKE CHRIS EN ZOON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VEREECKE CHRIS EN ZOON
(Get full report from official database of BE for VEREECKE CHRIS EN ZOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor VEREECKE CHRIS EN ZOON
Addition kinds of activities for VEREECKE CHRIS EN ZOON

174100. Metselwerk en ander steenwerk | Masonry and other stonework
329600. Minerale wol | Mineral wool
721100. Power wasserette, familie en commercieel | Power laundries, family and commercial
26740000. Zakken: Niet-bekleed papier en multiwall | Bags: uncoated paper and multiwall
32920401. Remverbindingen, asbest | Brake linings, asbestos
34290403. Schijven, metaal | Pulleys, metal
34960112. Spiraal doek, gemaakt van aangekochte draad | Spiral cloth, made from purchased wire
37959902. Gespecialiseerde tankcomponenten, militair | Specialized tank components, military
38250236. Testapparatuur voor elektronische en elektrische circuits | Test equipment for electronic and electrical circuits

Werken bij VEREECKE CHRIS EN ZOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VEREECKE CHRIS EN ZOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VEREECKE CHRIS EN ZOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VEREECKE CHRIS EN ZOON. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Assistent Dispachting (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Hulshout zoeken we iemand met kennis van transport voor het invoeren van transportorders, het controleren van de orders , het maken van laad en losafspraken en de opvolging van leveranciers. Ook verwijs je telefonische inkomende berichten door naar de juiste contactpersoon.

  • Customer Service Officer (NL-FR) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Customer Service Officer kom je terecht in een interessant bedrijf binnen de FMCG sector. Hier zal je verschillende verantwoordelijkheden en taken krijgen in een dynamische omgeving. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een bekende speler in de FMCG sector. Het bedrijf is gelegen in Sint-Pietersleeuw. Omschrijving Als Customer Service Officer heb je volgende taken: Orders opvolgen van A tot Z In contact staan met klanten (Benelux) Transport documenten opstellen en opvolgen Export documenten opstellen In contact staan met interne en externe partners Nauw samenwerken met supply chain Credit en debit nota's opstellen Klachten behandelen

  • Arbeider voor input, administratie en planning (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat handelt in varkensvlees regio Tielt zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Je zal vooral de data-input verzorgen in een productieomgeving. Verloop: Aan de varkens die binnenkomen werd reeds een klassement en kwaliteit toegekend. Je zal controleren of de ingevoerde gegevens kloppen en ze aanvullen en/of wijzigen. Daarna maak je een planning op volgens bepaalde parameters. De verdere productie is gebaseerd op jouw input. Je hebt dus een heel belangrijke taak en een zeer grote verantwoordelijkheid.

  • B2B & Groups Internal Sales account (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en de administratieve opvolging van de Internationale B2B klanten en groepsboekingen (zowel telefonisch contact, prijsberekeningen, uitwerken en opvolgen van offertes). - Je onderhoudt contacten met de B2B klanten naar bestaande en eventuele nieuwe boekingen (telefonisch, schriftelijk, afspraken). - Je prospecteert op zelfstandige basis op bestaande klanten en op nieuwe klanten. - Je legt en onderhoudt contacten met bedrijven en verenigingen met als doelstelling de periodes buiten de vakanties op te vullen met groepen. - Je biedt verschillende formules aan, naargelang de doelgroep, dit kan bestaan uit zowel teambuildings, seminaries, verblijven voor sportverenigingen als individuele verblijven. - Je kan goed overweg met verschillende systemen (reserveringssysteem, word, excel, powerpoint, hubspot, trello, …). - Je geeft administratieve ondersteuning aan de B2B Sales representatives (opvolging offertes, inboeken afspraken, …).

  • Field Service Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor techniek en hou je van klantencontact? Ben je graag op de baan? Dan is deze functie misschien wel de ideale uitdaging voor je. Je staat voornamelijk in voor de installatie en het onderhoud van de elektronische betaaloplossingen bij de klanten in regio Brussel en je doet interventies voor acute storingen. Als vlotte communicator licht je de klant in over het gebruik van onze toepassingen en het voorkomen van storingen. Je ziet opportuniteiten bij de klanten en je kan hen informeren over welke toepassingen nog meer comfort bieden. Je kan in deze functie rekenen op een stevige back-up voor zowel planning en materiaal als voor technische ondersteuning door ons team van experten.

  • Jobstudent ZEB Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

  • Jobstudent (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Technisch jobstudent (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Rangeerder AM 02:30 - 8:30 (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DPD (Belgium) NV/SA

    Type: Vaste Job

    Ons ochtendteam versterken van 2u30 tot 8u30 Rangeren van afgezette wisselbakken aan de laad- en losplaatsen (zo efficiënt mogelijk volgens de vooropgestelde procedure) Onderhoud en controle van het rangeervoertuig LTS-scanningen Uitvoeren van administratieve taken, invullen van vrachtbrieven (CMR), controle van klanten en belading

  • PRAKTIJKTRAINER ONDERHOUD TUINMACHINES (ANTWERPEN/LIMBURG/VLAAMS-BRABANT) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE ANTWERPEN / LIMBURG / VLAAMS-BRABANT Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • kinesitherapeut - Orthopedische revalidatie (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

  • Clinical research associate (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Werfreserve

    For our clients we are constantly looking for CRA - Belgium (m/f): job description: - Follow up of international trials from fase I till fase IV - Focus on trial management and administration as a specialist activity - Ensures adequacy of clinical research staff/facilities in accordance with defined general (GCP/Sops) and protocol-specific requirements - Assures delivery of high quality, clean CRFs by adherence to Good Clinical Practices and ensuring investigator compliance with protocol and study procedures - Ensures timely (submission)/initiation/ monitoring and close-out - Ensures investigator completion and compilation of all necessary pre-trial documentation from the investigator site (e.g. signed protocol, Cvs, patient information and consent form, ethics committee approval documents etc.) - Good communication with internal and external customers

Zoek naar antwoorden van VEREECKE CHRIS EN ZOON in sociale netwerken
Look for responds of VEREECKE CHRIS EN ZOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor VEREECKE CHRIS EN ZOON. Laat een reactie achter voor VEREECKE CHRIS EN ZOON. VEREECKE CHRIS EN ZOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VEREECKE CHRIS EN ZOON. Leave a respond for VEREECKE CHRIS EN ZOON. VEREECKE CHRIS EN ZOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VEREECKE CHRIS EN ZOON op de google maps. Adres en contacten VEREECKE CHRIS EN ZOON
Location of VEREECKE CHRIS EN ZOON on the google maps. Address and contacts of VEREECKE CHRIS EN ZOON

Andere gerelateerde bedrijven als come VEREECKE CHRIS EN ZOON VEREECKE CHRIS EN ZOON: Tim Security BVBA | KONODI-LYSAIR | ALEXSYS SA | Octopus Logistics | Simeon Netchev

Other related companies as VEREECKE CHRIS EN ZOON: Tim Security BVBA | KONODI-LYSAIR | ALEXSYS SA | Octopus Logistics | Simeon Netchev

VEREECKE CHRIS EN ZOON is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Evergem (Ertvelde), België. De volledige naam van het bedrijf is VEREECKE CHRIS EN ZOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07857391357. Het bedrijf VEREECKE CHRIS EN ZOON bevindt zich op het adres: Callemansputtestraat 34,9940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 194,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in VEREECKE CHRIS EN ZOON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VEREECKE CHRIS EN ZOON is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VEREECKE CHRIS EN ZOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VEREECKE CHRIS EN ZOON, openstaande posities, locatie van VEREECKE CHRIS EN ZOON op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VEREECKE CHRIS EN ZOON is a company, that was registered 1987 in Evergem (Ertvelde) region, Belgium. Full name of company is VEREECKE CHRIS EN ZOON, company assigned to the tax number BE07857391357. The company VEREECKE CHRIS EN ZOON is located at the address: Callemansputtestraat 34,9940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 194,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in VEREECKE CHRIS EN ZOON were not found.
The main activity of VEREECKE CHRIS EN ZOON is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VEREECKE CHRIS EN ZOON is not available. You also can look at reviews of VEREECKE CHRIS EN ZOON, open positions, location of VEREECKE CHRIS EN ZOON on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VEREECKE CHRIS EN ZOON, Evergem (Ertvelde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VEREECKE CHRIS EN ZOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VEREECKE CHRIS EN ZOON, Evergem (Ertvelde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VEREECKE CHRIS EN ZOON, employees, financial statistics.