Pasec NV

Contactgegevens Pasec NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pasec NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pasec NV

Regio (region): Malle (Westmalle), België

Adres (address): Industrieweg 19,2390, België

Telefoon (phone): 03 312 97 01 03 312 97 01

Fax (fax): 03 312 96 11 03 312 96 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pasec NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pasec NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pasec NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pasec NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pasec NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pasec NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pasec NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pasec NV
Products information Pasec NV

BTW identificatienummer (tax): BE06537933349
Ondernemingsnummer: 5109436035
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 225,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Pasec NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pasec NV
(Get full report from official database of BE for Pasec NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pasec NV
Addition kinds of activities for Pasec NV

3546. Power-driven handgereedschap | Power-driven handtools
366999. Communicatieapparatuur, nec, nec | Communications equipment, nec, nec
14990103. Garnet mijnbouw | Garnet mining
25219900. Houten kantoormeubelen, nec | Wood office furniture, nec
26310413. Transformer board | Transformer board
27540702. Enveloppen: gravure printing | Envelopes: gravure printing
38299913. Druk transducers | Pressure transducers
59610101. Kaas, postorder | Cheese, mail order
79991516. Luchtballon rijdt | Hot air balloon rides

Werken bij Pasec NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pasec NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pasec NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pasec NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur op verplaatsing (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaal- en inox sector (poorten, afsluitingen, ramen, deuren, trappen, balustrades,..), zijn wij op zoek naar een handige Harry om op verplaatsing te monteren.

  • Chauffeur C/Ce Roeselare Dagritten (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een fruithandel in Roeselare zijn we op zoek naar een Chauffeur CE die dagelijks richting Frankrijk/Rijsel wil rijden. Een chauffeur C die bereid is om zijn CE te behalen komt zeker ook in aanmerking.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Aalst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • Huishoudhulp Dienstencheques (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn we op zoek naar een poets - en strijkhulp in het kader van dienstencheques in de regio Groot-Leuven. Je staat daarbij in voor een variabel pakket aan huishoudelijke taken bij verschillende gezinnen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kalken/Laarne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent - Orderpicking (18u-22u) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Studentenjob

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. U komt terecht in het logistieke team van Schrauwen. · In het kort Onze orderpickers zijn een belangrijk onderdeel in ons logistiek centrum. Met behulp van een kar, reachtruck of elektrische transpallet maak je in ons volledig geautomatiseerd magazijn de bestelling van de klant klaar voor verzending. Je zorgt er voor dat de bestelling van de klant volledig en correct is en dat deze volgens de kenmerken en wijze van transport verpakt wordt. · Wat je doet Je helpt bij het orderpicken met oa een reachtruck of elektrische transpallet in ons volledig geautomatiseerd magazijn. · Uw werkdag Nadat je je voertuig een safety-check gegeven hebt, start je aan je dagtaak. Je krijgt je werkbon van de ordervoorbereiding en volgt deze strikt op. Je verzameld de volledige bestelling van de klant en gaat na of deze volledig, correct en breukvrij is. Je verpakt de bestelling netjes en zorgvuldig met behulp van de aanwezige verpakkingsmaterialen en zet deze op de juiste locatie voor transport. Je hebt een afwisselend takenpakket, soms draai je mee bij de ontvangstzone. Daar controleer je of de geleverde goederen overeenstemmen met de leverbon van de transporteur. Je zet de aangekomen goederen in de juiste opslagzones. Aan het einde van je shift, zorg je er voor dat je je werkplek opgeruimd en indien nodig gereinigd achter laat. · Wie jij bent Je bent communicatief en werkt vlot in teamverband. Je werkt je taken snel maar zorgvuldig af met oog voor veiligheid. Om voor afwisseling te zorgen, kunnen we jou ook zonder probleem inzetten in andere zones in ons logistiek centrum. · Jouw werkomgeving + team Ons logistiek centrum is uitgerust met de nieuwste technologie. Hoewel je meer achter de schermen werkt, heeft de orderpicker één van de belangrijkste functies binnen Schrauwen. Je hebt een groot aandeel in de klanttevredenheid en het imago van onze firma. Hoe een bestelling wordt afgeleverd bij de klant is ons visitekaartje. Daarom behandel je iedere werkopdracht met de grootste zorg. · Wij vragen Je werkt in de late shift (tussen18u tot 22u), uren zijn te bespreken. Je werkt stipt, ordelijk, net en met oog voor de veiligheidsvoorschriften Je houdt je aan regels en afspraken Je bent minimaal 18 jaar

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • Specialist marktanalyse & product management (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal voedingsbedrijf regio Roeselare zijn we op zoek naar een specialist marktanalyse & product management. Door je grondige kennis en sterke analyse van de markt, de klanten, producten, trends, etc. vorm je een belangrijke schakel tussen de sales afdeling, productie, aankoop en R&D en teken je mee het strategisch commercieel beleid uit voor alle productcategorieën. Je bent ook verantwoordelijk voor het communicatiebeleid, om zo een coherent beeld van de organisatie naar buiten te brengen. Na een grondige interne opleiding op groepsniveau, beng je omzet, winst, productengamma, klanten, commerciële historiek, markt, concurrentie, trends & ontwikkelingen etc. via onderzoek en store checks permanent in kaart. Je doet de nodige analyses, krijgt zicht op het globale salesgebeuren, verwerft een duidelijk beeld van de huidige en toekomstige positionering en treedt op als interne adviseur. Je neemt deel aan verschillende projectgroepen, volgt de introductie van nieuwe klanten en producten op, analyseert de effectiviteit van commerciële acties, rapporteert de resultaten en formuleert nieuwe en/of verbetervoorstellen. Dit moet bijdragen tot het nemen van juiste strategische, commerciële beslissingen en het verder uitbouwen van de marktpositie en operationele performantie binnen de groep. Als communicatiespecialist, waak je over het imago van de organisatie en een uniforme bedrijfscommunicatie en treedt intern op als specialist en adviseur.

  • Installateur Warmtepompen (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ECO HEATING

    Type: Vaste Job

    Ecoheating zoekt installateur warmtepompen. Ecoheating is een groeiend bedrijf met een structuur toegespitst op geothermie. De volledige calculatie, installatie en service na verkoop verlopen in eigen beheer. Het is onze missie om geothermie voor iedereen toegankelijk te maken en daar werken wij als team elke dag opnieuw aan op een dynamische en gepassioneerde manier. Om onze missie verder te verwezenlijken, breiden wij uit en zijn wij op zoek naar een installateur voor het plaatsten van onze warmtepompen !

  • Kinesist(e) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASCLEPIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je neemt een intakegesprek af en stelt een behandelingsplan op Je behandelt patiënten en volgt hun dossiers verder op. Je doet ook licht administratief werk per dossier. werkschema in onder overleg vast te stellen( overdag als in avond mogelijk)

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • DÉLÉGUÉ COMMERCIAL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afin de renforcer notre équipe de vente nous sommes à la recherche d¿un Délégué Commercial enthousiaste et entreprenant, qui a une experience dans le domaine des Jeux Paris Sportifs.*******Tâches: - Vous préparez et réalisez des actions de prospection afin d¿introduire au maximum nos produits dans de nouveaux points de vente - Après avoir fait des preuves en prospection, vous assurez le développement, le suivi et la fidélisation des clients - Vous proposez tous les produits et services de la société - Vous êtes en veille perpétuelle de toutes nouvelles opportunités qui se présentent a - Vous gérez les dossiers en collaboration avec le service interne et technique - Vous assurez un reporting régulier de vos actions et résultats

Zoek naar antwoorden van Pasec NV in sociale netwerken
Look for responds of Pasec NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pasec NV. Laat een reactie achter voor Pasec NV. Pasec NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pasec NV. Leave a respond for Pasec NV. Pasec NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pasec NV op de google maps. Adres en contacten Pasec NV
Location of Pasec NV on the google maps. Address and contacts of Pasec NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Pasec NV Pasec NV: Melviez G | BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa | BELGIUM COPY SPRL | CALEM SPRL | All Inpack Service SA

Other related companies as Pasec NV: Melviez G | BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa | BELGIUM COPY SPRL | CALEM SPRL | All Inpack Service SA

Pasec NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Malle (Westmalle), België. De volledige naam van het bedrijf is Pasec NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06537933349. Het bedrijf Pasec NV bevindt zich op het adres: Industrieweg 19,2390. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 225,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Pasec NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pasec NV is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pasec NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pasec NV, openstaande posities, locatie van Pasec NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pasec NV is a company, that was registered 2007 in Malle (Westmalle) region, Belgium. Full name of company is Pasec NV, company assigned to the tax number BE06537933349. The company Pasec NV is located at the address: Industrieweg 19,2390. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 225,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Pasec NV were not found.
The main activity of Pasec NV is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Pasec NV is not available. You also can look at reviews of Pasec NV, open positions, location of Pasec NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pasec NV, Malle (Westmalle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pasec NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pasec NV, Malle (Westmalle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pasec NV, employees, financial statistics.