BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa

Contactgegevens BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa

Regio (region): Brussel (Evere), België

Adres (address): Twee Huizenstraat 57A,1140, België

Telefoon (phone): 02 242 37 00 02 242 37 00

Fax (fax): 02 242 66 57 02 242 66 57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa
Products information BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa

BTW identificatienummer (tax): BE09557800292
Ondernemingsnummer: 5311309814
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 871,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa
(Get full report from official database of BE for BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa
Addition kinds of activities for BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa

333101. Primaire koper smelter producten | Primary copper smelter products
821103. Openbare elementaire en middelbare scholen | Public elementary and secondary schools
20460108. Wortelzetmeel, eetbaar | Root starch, edible
23960200. Kleding bevindingen en versieringen | Apparel findings and trimmings
50640000. Elektrische apparaten, televisie en radio | Electrical appliances, television and radio
51420100. Bevroren groenten en fruitproducten | Frozen vegetables and fruit products
51450000. Banketbakkerij | Confectionery

Werken bij BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa. Looking for open vacancies in other companies

  • HR VERANTWOORDELIJKE (M/V) 4/5 (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: NORDEX

    Type: Vervanging brugpensioen

    Nordex Nv is op zoek naar een HR-verantwoordelijke. Samen met directie zal je instaan voor verschillende HR administratieve taken. In deze allround HR-functie bent u het aanspreekpunt voor onze medewerkeers. Je bewaakt nauwgezet het personeelsbeleid en werkt nauw samen met externe dienstverleners: sociaal secretariaat, uitzendkantoren,… Je verzorgt de personeelsadministratie van A tot Z: loonadministratie, uurregistratie, verloven, ziektes, personeelsdossiers, contracten, enz. Op strategisch vlak werk je de verschillende HR processen verder uit en implementeer je ze op de werkvloer. Zo coördineer je o.a. aanwervingen, opleidingen, evaluaties,… en ondersteun je de leidinggevenden in hun taak. Is deze functie iets voor jou? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar [email protected], t.a.v. Pieter Gaukema van Personeelsadviesbureau Goelen. Je kan rekenen op onze discretie.

  • Assistant Accountant - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren hulpboekhouder en ben jij bereid je kennis te delen gedurende een periode van 2 tot 3 maanden? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! De klant is gelegen rond Brussel en is actief binnen de brandstof en energie markt. Jouw takenpakket: Controleren en inboeken van Accounts Payables; Het opstellen van uitgaande facturen; Banken verwerken en inboeken; Eventuele ondersteuning voor procedure verbeteringen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Afdelingshoofd Ramen en Deuren (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers en volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten - Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers - Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven - Je zal ook mbv. een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen - Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen - Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Commercieel Medewerker Binnendienst (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gevestigd in Waregem zijn we op zoek naar een Commercieel medewerker (m/v):  Je adviseert en stimuleert extra verkopen (up en cross selling)  Je geeft orders in en volgt deze op Je doet actief prospectie  Je geeft de klant de juiste uitleg en helpt hen bij zijn beslissing 

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis. Leuke acties en jaarlijkse roadshow.. Mooie voordelen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent winkels (m/v) Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

    Type: Vaste Job

    Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

  • QUALITY ASSURANCE ENGINEER TE ZELE (55-469) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde werknemer kom je terecht in een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van apparatuur voor niveau- en debietmeting. Je verbetert voortdurend processen en productkwaliteit en je promoot de kwaliteitsvereisten in de hele organisatie. Je ontwikkelt, documenteert en implementeert kwaliteitsnormen voor producten en processen. Je doet de follow-up van de klachtenbehandeling. Je werkt samen met andere afdelingen om product- en procesproblemen te bepalen en op te lossen. Je organiseert en voert interne audits uit en initieert vervolgacties.

  • Technieker op de baan specialisatie pellets m/v - firma te Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Interesse in een job als Technieker op de baan en een passie voor vuur ? Als Servicetechnieker werk je mee in de dienst na verkoop bij een bedrijf gespecialiseerd in verkoop van kachels en haarden regio Oudenaarde ! Jouw job als Servicetechnieker staat centraal bij de firma ! Als technieker ga je de baan op om bij particuliere klanten herstellingen uit te voeren aan onder andere pelletkachels , je onderhoudt toestellen en geeft ook training bij vernieuwde producten. Je interventies als technieker worden dagelijks ingepland , een 3 à 4 per dag, dit afhankelijk van de regio. Je werkgebied vanuit Oudenaarde als technieker is Oost-Vlaanderen , West-Vlaanderen, Brabant , Antwerpen , Henegouwen. Zeer uitzonderlijk werk je buiten België.

Zoek naar antwoorden van BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa in sociale netwerken
Look for responds of BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa. Laat een reactie achter voor BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa. BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa. Leave a respond for BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa. BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa op de google maps. Adres en contacten BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa
Location of BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa on the google maps. Address and contacts of BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa

Andere gerelateerde bedrijven als come BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa: All-Technology BVBA | Puype Consulting & Computing CVBA | Ikea | Profiel Service N.V. | Bart Lauryssen

Other related companies as BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa: All-Technology BVBA | Puype Consulting & Computing CVBA | Ikea | Profiel Service N.V. | Bart Lauryssen

BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Brussel (Evere), België. De volledige naam van het bedrijf is BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09557800292. Het bedrijf BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa bevindt zich op het adres: Twee Huizenstraat 57A,1140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 871,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa, openstaande posities, locatie van BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa is a company, that was registered 1998 in Brussel (Evere) region, Belgium. Full name of company is BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa, company assigned to the tax number BE09557800292. The company BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa is located at the address: Twee Huizenstraat 57A,1140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 871,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa were not found.
The main activity of BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa is not available. You also can look at reviews of BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa, open positions, location of BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa, Brussel (Evere): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa, Brussel (Evere): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIBLIOFILM GMP BELGIUM sa, employees, financial statistics.