Zonnetje ('t)

Contactgegevens Zonnetje ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zonnetje ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Zonnetje ('t)

Regio (region): De Pinte, België

Adres (address): Kasteellaan 1,9840, België

Telefoon (phone): 09 282 90 95 09 282 90 95

Fax (fax): +32 (16) 799-19-81 +32 (16) 799-19-81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zonnetje ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zonnetje ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zonnetje ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zonnetje ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zonnetje ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zonnetje ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zonnetje ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zonnetje ('t)
Products information Zonnetje ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE01287292480
Ondernemingsnummer: 9240020751
Hoofdstad (capital): 551,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 573,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Zonnetje ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zonnetje ('t)
(Get full report from official database of BE for Zonnetje ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Zonnetje ('t)
Addition kinds of activities for Zonnetje ('t)

07810200. Landschapsdiensten | Landscape services
34620501. Missile smeedstukken, ferro | Missile forgings, ferrous
34629910. Pole line hardware smeedstukken, ferro | Pole line hardware forgings, ferrous
35420102. Ponsen en scheren machines | Punching and shearing machines
38410402. canules | Cannulae
50830400. Zuivelindustrie en -apparatuur | Dairy machinery and equipment
56519900. Familie kleding winkels, nec | Family clothing stores, nec
73319905. Mailinglist management | Mailing list management
87439900. Public relations diensten, nec | Public relations services, nec

Werken bij Zonnetje ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zonnetje ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zonnetje ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zonnetje ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met technisch inzicht (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier met technisch inzicht. Je controleert binnenkomende goederen en zorgt voor een correcte opslag en de bijhorende administratie. Je maakt bestellingen klaar en houdt het magazijn op orde. Op rustige momenten ondersteun je in het atelier waar machines samengesteld worden.

  • Gemotiveerde Lasser HA (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een gemotiveerde lasser die goesting heeft om het bedrijf te versterken! Je werkt dagelijks binnen een klein team lassers die met veel enthousiasme hun kennis en ervaring met jou willen delen.

  • Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis (M/F) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De finance afdeling van onze klant is dringend opzoek naar een administratief medewerker met boekhoudkundige kennis om hun team te vervoegen. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een toonaangevend distributeur gelegen op een filevrije locatie. Ze staan bekend om hun familiale cultuur en losse werkomgeving. Ze streven ernaar om hun werknemers op professioneel vlak bij te staan door verschillende opleidingen aan te bieden. Bovendien staan ze er ook voor bekend door het geven van goede work-life balance. Omschrijving Als Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis zijn jouw voornaamste taken: Crediteuren-beheer: de matching en inboeken van inkoopfacturen Telefonisch contact met leveranciers Het inboeken van bank verrichtingen Veelvuldig contact hebben met zowel externen als met collega's van de commerciële binnen- en buitendienst Het opvolgen van de mailboxen Verantwoordelijk voor de uitgaande post

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berg - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student inbound regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een heel tof bedrijf aan Gent-Dampoort zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde studenten voor de inbound. Je helpt bestaande klanten met vragen over telefonie e.d., je helpt een beetje met de facturatie en probeer de klant tevreden te houden.

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Student Animator (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een bedrijf actief in de event sector met als core business verhuur van springkastelen en attracties, decoraties, airbrush en animaties alsook hostesses en hosts. Voor uitbreiding van hun bestaande team en voor hun opdrachten zijn ze op zoek naar studenten (m/v) die op frequente basis op zoek zijn naar een bijverdienste. Je profiel ·         Communicatief, representatief en flexibel. ·         Talenkennis: Nederlands, Frans en eventueel Duits ·         Teamplayer ·         Rijbewijs B is een pluspunt aangezien je je moet kunnen verplaatsen naar Hoeselt, Genk, Hasselt... Afhankelijk van waar het evenement plaats vindt.

  • Elektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Noem jij jezelf een elektrisch talent? Wel dan, wij hebben de job voor jou! Onze klant in Wetteren is op zoek naar een elektricien om zijn leuk team te versterken en ondersteunen. In welke firma kom je terecht? Onze klant is actief in industriële elektriciteit, dus ook automatisatie. Daarnaast plaatsen ze ook zonnepannelen! Wil jij je specialiseren in een van deze takken, of vind je het juist leuk om een manusje van alles te worden? Hier kan je terecht. Als elektricien ga je mee in team om zowel installaties als depannages tot een goed einde te brengen. Je komt in verschillende ploegjes terecht, dus je houdt ervan om met veel mensen om te gaan. En je bent iemand die zich overal thuis voelt. Een grote troef hier is dat ze staan voor flexibiliteit! En dit in heel veel. Je komt terecht in een familiair bedrijf dat in korte tijd gegroeid is in aantal maar de mentaliteit blijft behouden. Natuurlijk kan dit dan ook van jou gevraagd worden, flexibiliteit, begrip, teamplayer,....

  • Mekanieker dagwerk (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor curatief en preventief onderhoud van het machinepark. Je komt in contact met alle aspecten van de mechanica gaande van het maken van constructies op basis van een technische tekening, het onderhouden van de productiemachines, het herstellen en reviseren van machineonderdelen, enz.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Geriater (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor verdere uitbreiding en inhoudelijke verdieping van de dienst geriatrie zijn wij op zoek naar een geriater om het team te versterken. Deze dienst werkt reeds nauw samen met de afdeling inwendige ziekten. Daarnaast zijn er uitbreidingsmogelijkheden, op vlak van polikliniek, hospitalisatie en qua samenwerking met de afdeling orthopedie. In de toekomst streeft men tevens naar de uitwerking van een afdeling geronto-psychiatrie.

Zoek naar antwoorden van Zonnetje ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Zonnetje ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zonnetje ('t). Laat een reactie achter voor Zonnetje ('t). Zonnetje ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zonnetje ('t). Leave a respond for Zonnetje ('t). Zonnetje ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zonnetje ('t) op de google maps. Adres en contacten Zonnetje ('t)
Location of Zonnetje ('t) on the google maps. Address and contacts of Zonnetje ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Zonnetje ('t) Zonnetje ('t): Tintoretto | Daphne's Party Rent | Eurofoil NV | GRACQ | Inter Ferry Boats nv

Other related companies as Zonnetje ('t): Tintoretto | Daphne's Party Rent | Eurofoil NV | GRACQ | Inter Ferry Boats nv

Zonnetje ('t) is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio De Pinte, België. De volledige naam van het bedrijf is Zonnetje ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01287292480. Het bedrijf Zonnetje ('t) bevindt zich op het adres: Kasteellaan 1,9840. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 551,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 573,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Zonnetje ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zonnetje ('t) is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zonnetje ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zonnetje ('t), openstaande posities, locatie van Zonnetje ('t) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Zonnetje ('t) is a company, that was registered 2011 in De Pinte region, Belgium. Full name of company is Zonnetje ('t), company assigned to the tax number BE01287292480. The company Zonnetje ('t) is located at the address: Kasteellaan 1,9840. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 551,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 573,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Zonnetje ('t) were not found.
The main activity of Zonnetje ('t) is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Zonnetje ('t) is not available. You also can look at reviews of Zonnetje ('t), open positions, location of Zonnetje ('t) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zonnetje ('t), De Pinte: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zonnetje ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zonnetje ('t), De Pinte: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zonnetje ('t), employees, financial statistics.