GRACQ

Contactgegevens GRACQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRACQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRACQ

Regio (region): Brussels Brabant B-1140 - BE, België

Adres (address): avenue G. Van Leeuw 52, België

Telefoon (phone): 3222153625 3222153625

Fax (fax): +32 (87) 869-60-97 +32 (87) 869-60-97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRACQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRACQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRACQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRACQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRACQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRACQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRACQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRACQ
Products information GRACQ

BTW identificatienummer (tax): BE09606964111
Ondernemingsnummer: 6972167968
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 626,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in GRACQ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRACQ
(Get full report from official database of BE for GRACQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRACQ
Addition kinds of activities for GRACQ

228104. Tapijt- en tapijngaren, gesponnen | Carpet and rug yarn, spun
07230304. Groentetrogendiensten | Vegetable drying services
22579902. Jersey doek | Jersey cloth
23930102. Rugsakken, canvas: gemaakt van aangekochte materialen | Knapsacks, canvas: made from purchased materials
23990402. Belting, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Belting, fabric: made from purchased materials
35319900. Bouwmachines, NIET | Construction machinery, nec
35359902. Bulkbehandelingstransportsystemen | Bulk handling conveyor systems
35450105. Meetinstrumenten en machines, machinisten 'metaalbewerkingstype | Measuring tools and machines, machinists' metalworking type
82490101. Bouwbedrijf school | Construction operation school
86610000. Religieuze organisaties | Religious organizations

Werken bij GRACQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRACQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRACQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRACQ. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers 2-ploegen - start 25/9 (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van de zendingen die op je lijst staan. - De eerste weken werk in de middagpost, daarna wordt er overgegaan naar twee ploegen

  • Magazijnier- Wortgem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor de keuken aan de hand van bestellingen. Verder spring je ook overal bij waar nodig. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf, waar je kan meewerken aan de groei van dit bedrijf. Ook de sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.

  • BEKSTER ATELIER M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Waregem zoeken we een bekister op atelier. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: Een eenvoudig bouwkundig plan lezen. Eenvoudige constructies op de werf uitzetten. Vakrekenen. Betonwapening plaatsen volgens plan. Houten bekisting maken voor betonconstructies Ijzervlechten Metalen staven tot wapening knippen buigen en verbinden. Rechte trappen bekisten en wapenen Stortklaar beton verwerken Systeembekisting monteren en demonteren

  • projectleider (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

  • Service Technieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker zal je instaan voor het onderhoud en de herstelling aan zonnepanelen. De werven liggen verspreid over België. Je krijgt een bestelwagen van de firma en vertrekt vanuit thuis naar de klanten. Een greep uit je takenpakket: - onderhouden en herstellen zonnepanelen . - zelfstandig storingen analyseren en oplossen. - in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen.

  • Orderpicker / Orderpickster (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Gezocht: Orderpicker / orderpickster voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Onze klant is een toonaangevend bedrijf, gelegen in Heusden-Zolder. Werkuren: 2-ploegen 6u30 - 14u04 11u56 - 19u30 OPSTART: vanaf november 2018 en opdracht tot 31/12/18 (verlenging mogelijk)

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Ervaren CNC operator Hout (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DESMET G

    Type: Vaste Job

    Je taak bestaat er in om de veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren (werktuigen, montageband, ...), productie- en verwerkingshandelingen uitvoeren met: CNC-gestuurde werktuigmachines, preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, bewerkings- en afwerkingshandelingen uitvoeren op houten werkstukken: Houtstof verwijderen.

  • Purchasing assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving U bent verantwoordelijk voor het stockbeheer: daarbij houdt u rekening met enerzijds de voorraadrotatie en anderzijds het aanleggen van een voldoende hoge voorraad U plaatst bestellingen van auto-onderdelen bij de juiste leverancier U beheert de prijsaanvraag van leveranciers: via het aankoopsysteem informeert u de aankoop of productie over de prijs en de levertermijn. Indien de vooropgestelde prijs en levertermijn niet voldoen, zoekt u samen met de aankoper en de leverancier naar mogelijke oplossingen U staat in voor het opvolgen en behandelen van signalen in het aankoopsysteem volgens vooropgestelde prioriteiten Tevens sta je ook in voor het organiseren van afhalingen met transporteurs en koerierdiensten voor de verschillende leveranciers die zich zowel in het binnenland en buitenland bevinden Administratieve afhandeling van kwaliteitsrapporten

  • Therapeut (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • AUTOCARBESTUURDER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PELIKAANCARS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bus- en/of autocarbestuurder voor dagreizen in binnen- en buitenland. Je vervoert personen op de weg in de stad, tussen steden, regionaal , nationaal of internationaal. Je bereidt de reisweg voor, controleert voor het vertrek of de wagen technisch in orde is, zorgt ervoor dat de car permanent proper is. Je hebt contact met publiek. Je hebt veel zelfbeheersing en je kan goed tegen stress. Je past de veiligheidsregels , de wegcode en de reglementering inzake vervoer, zoals rij- en rusttijden, strikt toe.

  • Keukenhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SOEP+

    Type: Flexijob

    Soepplus is op zoek naar een keukenhulp voor het (voor)bereiden van soep & salades. Dit telkens op donderdag & vrijdag voormiddag van 7u-12u

Zoek naar antwoorden van GRACQ in sociale netwerken
Look for responds of GRACQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRACQ. Laat een reactie achter voor GRACQ. GRACQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRACQ. Leave a respond for GRACQ. GRACQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRACQ op de google maps. Adres en contacten GRACQ
Location of GRACQ on the google maps. Address and contacts of GRACQ

Andere gerelateerde bedrijven als come GRACQ GRACQ: D'Tral BVBA | Alusign SA | Helix Technologies nv | MOSON | Maestro-Software

Other related companies as GRACQ: D'Tral BVBA | Alusign SA | Helix Technologies nv | MOSON | Maestro-Software

GRACQ is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Brussels Brabant B-1140 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is GRACQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09606964111. Het bedrijf GRACQ bevindt zich op het adres: avenue G. Van Leeuw 52. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 626,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in GRACQ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GRACQ is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRACQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRACQ, openstaande posities, locatie van GRACQ op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GRACQ is a company, that was registered 1986 in Brussels Brabant B-1140 - BE region, Belgium. Full name of company is GRACQ, company assigned to the tax number BE09606964111. The company GRACQ is located at the address: avenue G. Van Leeuw 52. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 626,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in GRACQ were not found.
The main activity of GRACQ is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GRACQ is not available. You also can look at reviews of GRACQ, open positions, location of GRACQ on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRACQ, Brussels Brabant B-1140 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRACQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRACQ, Brussels Brabant B-1140 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRACQ, employees, financial statistics.