Bollendoos (De)

Contactgegevens Bollendoos (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bollendoos (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Bollendoos (De)

Regio (region): Leopoldsburg (Heppen), België

Adres (address): Binnenveld 41,3971, België

Telefoon (phone): 011 57 48 32 011 57 48 32

Fax (fax): +32 (86) 863-69-30 +32 (86) 863-69-30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bollendoos (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bollendoos (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bollendoos (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bollendoos (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bollendoos (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bollendoos (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bollendoos (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bollendoos (De)
Products information Bollendoos (De)

BTW identificatienummer (tax): BE05848541259
Ondernemingsnummer: 5652709960
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 471,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Bollendoos (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bollendoos (De)
(Get full report from official database of BE for Bollendoos (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Bollendoos (De)
Addition kinds of activities for Bollendoos (De)

333401. Aluminium ingots en platen | Aluminum ingots and slabs
599999. Diverse winkels, nec, nec | Miscellaneous retail stores, nec, nec
824499. Bedrijfs- en secretariële scholen, nec | Business and secretarial schools, nec
38619904. Schermen, projectie | Screens, projection
54519900. Zuivelproducten winkels, nec | Dairy products stores, nec
87320101. Bedrijfsanalyse | Business analysis

Werken bij Bollendoos (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bollendoos (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bollendoos (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bollendoos (De). Looking for open vacancies in other companies

  • Deeltijdse magazijnier te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een vroege vogel die opzoek is naar een bijverdienste? Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan ben je de juiste persoon die we zoeken. Je zal steeds in een deeltijdse shift werken van 4u tot 7u. Volgende taken zal je moeten uitvoeren: Handmatig lossen en laden van vrachtenwagen Sorteren van paketten Scannen van paketten Interesse? Laat ons dan snel iets weten: 015/44 82 68 of [email protected]

  • Mechanieker vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mecanicien sta je in voor het uitvoeren van het periodiek nazicht, alle controles en het onderhoud van de vrachtwagens.

  • Administratief Bediende Orderverwerking (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een administratieve functie? Wil je werken in een aangenaam team en in een (ver)lichte werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Tot je afwisselende takenpakket behoren onder andere de volgende taken: Het invoeren van bestellingen (orderwerking); Opvolgen en controleren van bestellingen; Aftersales (contact met klanten); Algemene administratie; Facturatie.

  • student werkvoorbereider/projectengineer m/v (357/18160) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Essen zijn wij dringend op zoek naar een student voor de functie van werkvoorbereider / projectengineer (m/v). Als student, werkvoorbereider/ projectengineer, sta je in voor volgend takenpakket: Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • Jobstudent Hema Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Gent centrum is op zoek naar dynamische studenten die regelmatig beschikbaar zijn tijdens de week.

  • Studenten Events (regio Leuven - Aarschot) (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Heb je tijd vrij voor een bijverdienste op regelmatige basis; Contacteer ons dan snel! Voor onze klant, actief in service voor evenementen, zijn wij regelmatig op zoek naar studenten die door de week en/in het weekend beschikbaar zijn voor: Vestiaire; Sanitair; Opkuis. We hebben op weekbasis een hele planning in te vullen. Ben je student en ken je iemand, laat het zeker weten.

  • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

  • Teamleader Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterke groei gekend de laatste 3 jaar Modern, ruim kantoor Goeie work-life balance Voor deze functie zoeken we iemand die gebeten is door het technische aspect van Beleggingen. Jouw takenpakket omvat: Jij bent de expert die een grote affiniteit heeft met beleggingen, maar ook beschikt over technische vaardigheden Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Adviseurs Beleggingen verspreid over de 5 kantoren. Je fungeert dan ook als sparringpartner en draagt proactief ideeën aan om de processen te optimaliseren. Je beantwoordt alle complexe technische vragen.

  • tijdelijk administratief medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    behandelen van binnegekomen productiestalen en salessamples ongeveer 50% meetwerk : ruwe meting van een aantal productiestalen en opmeten van prototypes voor fitting pakjes maken en comments ingeven Bedrijfsprofiel: Deze organisatie is al jarenlang actief in het ontwerpen van modieuze kledij maar tevens ook in het herbergen van bestaande merken. Ze hebben verschillende vestigingen zowel nationaal als internationaal en ondertussen werken een 60-tal medewerkers dag in dag uit om de kledij tot bij de mensen te brengen. 

  • All-round winkelmedewerk(st)er (m/v) parttime of fulltime (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Vaste Job

    Carrefour Express Oudegem is op zoek naar een all round medewerk(st)er voor het vervullen van volgende functies: Bakkerij Groenten en fruit Aanvullen winkelrekken Klanten verwelkomen en behelpen Aannemen leveringen Kassawerk Kuiswerk Ref/ Servicepunt Bsrit

  • Medevennoot Crelan Bank, Genk - Diepenbeek (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afhankelijk van je ervaring, zal je als medevennoot binnen het kantoor een rol opnemen als: Beleggingsspecialist over de twee vestigingen heen, of Kantoordirecteur voor het kantoor te Diepenbeek. In de functie als beleggingsspecialist zal je de eindverantwoordelijkheid binnen de organisatie dragen inzake beleggings- en vermogensadvies. Je bent het centrale aanspreekpunt van de bestaande klanten voor beleggingsadvies, levensverzekeringen zoals tak 21/23 en successie- en vermogensplanning in brede zin. Je voert adviesgesprekken met klanten en je bouwt aan lange termijn relaties. Je neemt gerichte initiatieven om het beleggingsdomein binnen de organisatie verder uit te bouwen. Na je initiële start als beleggingsverantwoordelijke, bouw je je kennis verder op met betrekking tot andere financiële domeinen (kredieten, sparen en betalen, verzekeringen….) en met betrekking tot de algemene interne werking en organisatie van het kantoor. Voel je je klaar om meteen een rol op te nemen als kantoordirecteur? Ook dit is zeker mogelijk. Als kantoordirecteur voor de vestiging te Diepenbeek zal je verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van dit kantoor. Je staat in voor de organisatie en de werking van het kantoor en je geeft als leidinggevende sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Flexi medewerker horeca zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een flexi medewerker om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

Zoek naar antwoorden van Bollendoos (De) in sociale netwerken
Look for responds of Bollendoos (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bollendoos (De). Laat een reactie achter voor Bollendoos (De). Bollendoos (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bollendoos (De). Leave a respond for Bollendoos (De). Bollendoos (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bollendoos (De) op de google maps. Adres en contacten Bollendoos (De)
Location of Bollendoos (De) on the google maps. Address and contacts of Bollendoos (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Bollendoos (De) Bollendoos (De): @Microsystems Belgium | De Wingerd VZW | Cerametal | COOLEN GEORGES | Lystex S.A.

Other related companies as Bollendoos (De): @Microsystems Belgium | De Wingerd VZW | Cerametal | COOLEN GEORGES | Lystex S.A.

Bollendoos (De) is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Leopoldsburg (Heppen), België. De volledige naam van het bedrijf is Bollendoos (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05848541259. Het bedrijf Bollendoos (De) bevindt zich op het adres: Binnenveld 41,3971. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 471,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Bollendoos (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bollendoos (De) is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bollendoos (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bollendoos (De), openstaande posities, locatie van Bollendoos (De) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bollendoos (De) is a company, that was registered 1997 in Leopoldsburg (Heppen) region, Belgium. Full name of company is Bollendoos (De), company assigned to the tax number BE05848541259. The company Bollendoos (De) is located at the address: Binnenveld 41,3971. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 471,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Bollendoos (De) were not found.
The main activity of Bollendoos (De) is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bollendoos (De) is not available. You also can look at reviews of Bollendoos (De), open positions, location of Bollendoos (De) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bollendoos (De), Leopoldsburg (Heppen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bollendoos (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bollendoos (De), Leopoldsburg (Heppen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bollendoos (De), employees, financial statistics.