@Microsystems Belgium

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • @Microsystems Belgium
Private companiesLeather and Leather Products • @Microsystems Belgium

Contactgegevens @Microsystems Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data @Microsystems Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

@Microsystems Belgium

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Waterloosesteenweg 1347,1180, België

Telefoon (phone): 02 374 02 99 02 374 02 99

Fax (fax): 02 373 09 01 02 373 09 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) @Microsystems Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "@Microsystems Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "@Microsystems Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van @Microsystems Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen @Microsystems Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of @Microsystems Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees @Microsystems Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti @Microsystems Belgium
Products information @Microsystems Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE04379943847
Ondernemingsnummer: 3504058837
Hoofdstad (capital): 291,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 471,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in @Microsystems Belgium zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor @Microsystems Belgium
(Get full report from official database of BE for @Microsystems Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor @Microsystems Belgium
Addition kinds of activities for @Microsystems Belgium

5311. Warenhuizen | Department stores
286901. Alcoholen, niet-dranken | Alcohols, non beverage
653102. Vastgoedmanagers | Real estate managers
20920205. Garnalencakes, bevroren | Shrimpcakes, frozen
39490606. Waterski's | Water skis
55219900. Gebruikte autodealers, nec | Used car dealers, nec
57190300. Open haarden en houtkachels | Fireplaces and wood burning stoves
72999900. Diverse persoonlijke diensten, nec, nec | Miscellaneous personal services, nec, nec

Werken bij @Microsystems Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in @Microsystems Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor @Microsystems Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for @Microsystems Belgium. Looking for open vacancies in other companies

  • METSER (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: GOVAERE BOUWWERKEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je werkt als metselaar aan onze nieuwbouwprojecten. Wij bouwen appartementsblokken, kantoorgebouwen en residentiële woningen De job is dus op verplaatsing. Je hebt veel afwisseling, je hebt regelmatig een nieuwe werkplek. Buitenwerk spreekt je wel aan.

  • Stikster (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als stikster/stikker. Je werkt met industriële machines. Je helpt met je collega's om alle goederen correct te verwerken en op te bergen

  • Lader/Lossers Luchthaven (m/v) - buiten (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar nieuwe mensen voor het lossen en laden van vliegtuigen op het tarmac. Ben je geïnteresseerd in een afwisselende job op de luchthaven? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Je komt in contact met de vliegtuigen en werkt voornamelijk buiten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Nespresso Coffee Advisor te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Field Service Technicus (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een distributeur en dienstverlener van een topreeks aan producten in het segment van de meetinstrumenten en registratiesystemen. Voor het vervolledigen van het service team, zoeken we een extra Field Service Technician (Vlaanderen): Als field technicus bent u (mede) verantwoordelijk voor de installatie, inspectie, reparatie en onderhoud van meet-en registratiesystmenen en instrumenten. Deze hoogwaardige apparatuur en instrumenten worden toegepast in onder andere de food, pharma, health en transport sector. Periodiek en bij storingen ben je bij onze klanten om - ofwel zelfstandig ofwel ism een collega - de herstellingen of (her)kalibratie uit te voeren. Daarnaast verzorg je de bijhorende administratie, alsook de opleiding of uitleg tov de klant mbt de gebruikssoftware.

  • Ruimtelijk planner A1 - A3 (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR SCHILDE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gedreven medewerker die mee het ruimtelijk beleid van de gemeente vormgeeft. Als ruimtelijk planner sta je in voor de opvolging en advisering van o.a. ruimtelijke planningsprocessen, masterplannen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen. Daarnaast werkt u in teamverband en ondersteunt u collega’s binnen de dienst Ruimte waar nodig.

  • Functioneel Analist (solution designer) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een functioneel analist die graag met Enterprise Architect werkt. Het betreft een freelance project lange termijn voor een klant in Mechelen. Lees verder als je meer wil weten! Jouw missie: Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect On the side: Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren. Profiel Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analist Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt Interesse? Neem snel contact met me op: [email protected]

  • Zelfstandig (mede-)uitbater Horeca (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: SPORTARIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Sportaria is een bruisende horeca-zaak en feestzaal gelegen in Sportcomplex Marienborgh te Edegem. Voor deze zaak zijn we op zoek naar een zelfstandig mede-uitbater (eventueel koppel) . Je zal instaan voor de dagdagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening aan de toog alsook het bereiden van kleine snacks. Verder sta je ook in voor een aantal administratieve taken, het beheren van de stock, het plaatsen van bestellingen, het beheer van de kassa, het contact met klanten, enzovoort. Je bent commercieel en klantvriendelijk ingesteld en beschikt over een grote dosis verantwoordelijkheidszin? Je bent reeds zelfstandige of bent bereid dit statuut aan te nemen? Avond- en weekendwerk zijn voor jou geen probleem? Je bent bereid de leiding te nemen over een klein aantal personeelsleden? Dan word jij het nieuwe gezicht van Sportaria!

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • kinesitherapeut - Orthopedische revalidatie (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

  • Oliver James Associates - Application Security Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature environment willing to increase his Security mindset and, obviously, the Security of all his IT. Role The ideal Application Security Architect will be responsible for: Identification of attacks upon software; Vulnerability reporting and incident response planning; Security controls & testing advisory; Increasing the security awareness during all the phases of a project. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +10 years of experience within Security and Architecture; Fluent in English and French/Dutch; Excellent knowledge CISSP, TOGAF, NIST and ISO2700X. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: November the 1st, 2018

Zoek naar antwoorden van @Microsystems Belgium in sociale netwerken
Look for responds of @Microsystems Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor @Microsystems Belgium. Laat een reactie achter voor @Microsystems Belgium. @Microsystems Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for @Microsystems Belgium. Leave a respond for @Microsystems Belgium. @Microsystems Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie @Microsystems Belgium op de google maps. Adres en contacten @Microsystems Belgium
Location of @Microsystems Belgium on the google maps. Address and contacts of @Microsystems Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come @Microsystems Belgium @Microsystems Belgium: Grauls Donatienne | Bruynzeel Storage Systems | Chernev,Toedor | Daniel Frett | Patrick Cryns

Other related companies as @Microsystems Belgium: Grauls Donatienne | Bruynzeel Storage Systems | Chernev,Toedor | Daniel Frett | Patrick Cryns

@Microsystems Belgium is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is @Microsystems Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04379943847. Het bedrijf @Microsystems Belgium bevindt zich op het adres: Waterloosesteenweg 1347,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 291,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 471,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in @Microsystems Belgium zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van @Microsystems Belgium is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van @Microsystems Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van @Microsystems Belgium, openstaande posities, locatie van @Microsystems Belgium op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

@Microsystems Belgium is a company, that was registered 1986 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is @Microsystems Belgium, company assigned to the tax number BE04379943847. The company @Microsystems Belgium is located at the address: Waterloosesteenweg 1347,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 291,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 471,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in @Microsystems Belgium were not found.
The main activity of @Microsystems Belgium is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of @Microsystems Belgium is not available. You also can look at reviews of @Microsystems Belgium, open positions, location of @Microsystems Belgium on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over @Microsystems Belgium, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf @Microsystems Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about @Microsystems Belgium, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company @Microsystems Belgium, employees, financial statistics.