Bruynzeel Storage Systems

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Bruynzeel Storage Systems
Private companiesLeather and Leather Products • Bruynzeel Storage Systems

Contactgegevens Bruynzeel Storage Systems: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bruynzeel Storage Systems: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bruynzeel Storage Systems

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Heizel Esplanade b50, B-1020 Laken, België

Telefoon (phone): (02) 479 42 42 (02) 479 42 42

Fax (fax): (02) 479 82 82 (02) 479 82 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bruynzeel Storage Systems: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bruynzeel Storage Systems"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bruynzeel Storage Systems"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bruynzeel Storage Systems, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bruynzeel Storage Systems. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bruynzeel Storage Systems, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bruynzeel Storage Systems. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bruynzeel Storage Systems
Products information Bruynzeel Storage Systems

BTW identificatienummer (tax): BE03181610107
Ondernemingsnummer: 6714538574
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 329,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Bruynzeel Storage Systems zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bruynzeel Storage Systems
(Get full report from official database of BE for Bruynzeel Storage Systems)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bruynzeel Storage Systems
Addition kinds of activities for Bruynzeel Storage Systems

225901. Handschoenen en mittens, breien | Gloves and mittens, knit
17110302. Installatie van de besproeiing sprinklersysteem | Irrigation sprinkler system installation
20410111. Griesmeel | Semolina flour
32719901. Architectonisch beton: blokkeren, splitsen, wisselen, scherm, enz. | Architectural concrete: block, split, fluted, screen, etc.
34999918. Fotolijsten, metaal | Picture frames, metal
36740200. Geïntegreerde schakelingen, halfgeleidernetwerken, enz. | Integrated circuits, semiconductor networks, etc.
36750000. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
36999900. Elektrische apparatuur en benodigdheden, nec, nec | Electrical equipment and supplies, nec, nec
50210201. Eetkamer meubels | Dining room furniture
50910301. Visserij | Fishing tackle

Werken bij Bruynzeel Storage Systems: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bruynzeel Storage Systems: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bruynzeel Storage Systems. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bruynzeel Storage Systems. Looking for open vacancies in other companies

  • operator houtbewerkingmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: LEFEVERE GROEP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Na een opleidingsperiode het bedienen, instellen en optimaal in orde houden van ondermeer CNC-gestuurde freesmachines, opdeelzagen en andere houtbewerkingmachines

  • Polyvalent arbeider productie m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent arbeider productie werk je in het atelier van een bedrijf dat gespecialiseerd is prefab betonconstructies. Je staat in voor het produceren van betonnen prefab elementen. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen...

  • Flexijob verkoper in tankstation Sint-Niklaas / Kemzeke / Lokeren / Gent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar mensen die graag als flexi willen werken in een tankstation. Je staat in voor het beleggen van broodjes, kassawerk en de rekken aan te vullen in de winkel. Er zijn 4 verschillende vestigingen : Sint-Niklaas, Kemzeke, Lokeren en Gent. Je bent bereid om in minstens 2 vestigingen in te springen waar nodig. Je plant zelf je werktijden in! Je krijgt een planning wanneer ze mensen nodig hebben en jij kijkt wanneer het voor jou past. Je bent wel op regelmatige basis beschikbaar. Dit wil zeggen één keer per week of per twee weken. Er kan gewerkt worden in de week en in het weekend. Zowel overdag als 's avonds als 's nachts (enkel vestiging in Lokeren) Interesse ? Bel 03 778 71 66 of mail naar [email protected]!

  • Commercieel medewerker binnendienst B2B (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste interne ondersteunende aanspreekpunt voor de B2B klanten. Voor je commerciële collega’s bied je de nodige pre en post sales ondersteuning (administratief, analytisch, probleemoplossend, …). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal eigen B2B klantencontracten. Je taken zijn o.a. : - Opmaak van offertes voor bestaande en nieuwe B2B klanten: inhoudelijk en administratief - Analyse van bestaande energiecontracten m.b.t. hernieuwingen en toevoegingen - Ondersteuning vanexterne sales partners : je zorgt telefonisch en schriftelijk voor een snelle afhandeling van hun vragen bv over commissies, afwijkingen t.o.v. de standaarden, … - Je staat in voor de controle, het beheer en de administratieve verwerking van B2B klantendossiers. - Je volgt toegewezen klantencontracten op : bv einde contract, facturatie slechte betalers, … - Je ondersteunt eveneens je 1ste en 2de lijn collega’s van de klantendienst voor B2B klanten, - Je zorgt er als team voor dat je door goede communicatie en samenwerking voor de klant tot de beste oplossing komt.

  • Magazijnier - Heftruck ( M/V) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een medewerker voor onze stock die in het bezit moet zijn van een geldig attest voor heftruckchauffeur. De opdracht bestaat uit het ontvangen van leveringen van onze leveranciers en het voorbereiden van leveringen naar onze klanten. Dat beheer van onze stock gebeurt in ons ERP. We voorzien hiervoor een interne opleiding maar een basiskennis pc is wel nodig. Er zijn geen vereisten op vlak van talenkennis: de kandidaat komt terecht in een voornamelijk Franstalig team dus een beetje kennis van het Frans kan handig zijn maar is zeker geen vereiste.

  • Commercial Collaborator (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij benieuwd naar het reilen en zeilen van een bank? Heb je altijd eens willen weten wat er precies achter de schermen van een bankkantoor gebeurt? Omschrijf jij jezelf als leergierig, nieuwsgierig en klantvriendelijk? Geeft het adviseren van mensen jou voldoening en haal je een kick uit het behalen van persoonlijke doelen? Dan leren wij jou graag beter kennen! Wij zoeken momenteel voor verscheidene locaties nieuwe commercieel medewerkers. Dit is een uitgelezen startersfunctie voor pas afgestudeerden met de drive om door te groeien binnen de financiële wereld. Jouw voornaamste taken zijn de volgende: Het beantwoorden van de vragen van klanten en desgewenst de klant doorverwijzen naar gespecialiseerde collega’s Het correct uitvoeren van de kasverrichtingen Administratieve invoer van gegevens in onze systemen De klant basisinformatie verschaffen over de producten- en diensten

  • Profileerder Machineverantwoordelijke Metaal (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor de volledige profileerlijn. U staat in voor het bekomen van een koudvormend staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Je hebt de kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,... zijn essentieel in deze functie.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Zwijnaarde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Verkoper Meubelzaak Korbeek-lo (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand met een natuurlijke flair die klanten altijd dat u-bent-hier-welkom-gevoel kan geven? Ben jij daarnaast thuis in de wereld van decoratie, meubilair en interieur? Deel jij graag jouw creatieve ideeën met jouw klanten op een professionele manier? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen te regio Leuven zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopsmedewerk(st)er die met de glimlach werkt. Je helpt klanten bij het maken van de juiste keuzes en staat hen bij met professioneel advies. Je helpt ook mee met de bestellingen in te voeren en zorgt voor een goede presentatie van de winkel.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • SPONTANE LERAREN VOOR BIJLES WISKUNDE (regio MAASEIK-BREE/LIMBURG) (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: MB2018

  • Professeur de FLE (cours du soir) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.******* Le CLL recherche des formateurs en FLE (français langue étrangère) pour dispenser des cours à des adultes dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe). == > 2 modules de cours: les mardi et jeudi de 18h30 à 20h30 et/ou le mercredi de 18h30 à 20h30 Fonction: - Vous dispensez des cours de français à des adultes (groupes de maximum 10 apprenants) dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe) - Vous appliquez la méthode communicative et organisez diverses activités en vue d'amener les apprenants à s'exprimer - Vous accompagnez et motivez les étudiants dans leur apprentissage du français

Zoek naar antwoorden van Bruynzeel Storage Systems in sociale netwerken
Look for responds of Bruynzeel Storage Systems in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bruynzeel Storage Systems. Laat een reactie achter voor Bruynzeel Storage Systems. Bruynzeel Storage Systems bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bruynzeel Storage Systems. Leave a respond for Bruynzeel Storage Systems. Bruynzeel Storage Systems on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bruynzeel Storage Systems op de google maps. Adres en contacten Bruynzeel Storage Systems
Location of Bruynzeel Storage Systems on the google maps. Address and contacts of Bruynzeel Storage Systems

Andere gerelateerde bedrijven als come Bruynzeel Storage Systems Bruynzeel Storage Systems: Comisol | Poppe Verzekeringen NV | L.T.D. SPRL | Acrea N.V. | Delmelle Maritime B.V.B.A.

Other related companies as Bruynzeel Storage Systems: Comisol | Poppe Verzekeringen NV | L.T.D. SPRL | Acrea N.V. | Delmelle Maritime B.V.B.A.

Bruynzeel Storage Systems is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Bruynzeel Storage Systems, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03181610107. Het bedrijf Bruynzeel Storage Systems bevindt zich op het adres: Heizel Esplanade b50, B-1020 Laken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 329,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bruynzeel Storage Systems zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bruynzeel Storage Systems is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bruynzeel Storage Systems is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bruynzeel Storage Systems, openstaande posities, locatie van Bruynzeel Storage Systems op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bruynzeel Storage Systems is a company, that was registered 2015 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Bruynzeel Storage Systems, company assigned to the tax number BE03181610107. The company Bruynzeel Storage Systems is located at the address: Heizel Esplanade b50, B-1020 Laken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 329,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bruynzeel Storage Systems were not found.
The main activity of Bruynzeel Storage Systems is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bruynzeel Storage Systems is not available. You also can look at reviews of Bruynzeel Storage Systems, open positions, location of Bruynzeel Storage Systems on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bruynzeel Storage Systems, Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bruynzeel Storage Systems, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bruynzeel Storage Systems, Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bruynzeel Storage Systems, employees, financial statistics.