DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV

Contactgegevens DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV

Regio (region): Sint-Martens-Latem (Deurle), België

Adres (address): Xavier De Cocklaan 24,9831, België

Telefoon (phone): 09 282 97 82; 09 282 24 43 09 282 97 82; 09 282 24 43

Fax (fax): 09 282 97 82 09 282 97 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV
Products information DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV

BTW identificatienummer (tax): BE01267791748
Ondernemingsnummer: 4106384277
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV
(Get full report from official database of BE for DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV
Addition kinds of activities for DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV

7933. Bowling centra | Bowling centers
07230105. Hooibalken diensten | Hay baling services
20230208. Verdampte Karnemelk | Evaporated buttermilk
35450105. Meetinstrumenten en machines, machinisten 'metaalbewerkingstype | Measuring tools and machines, machinists' metalworking type
36439905. Spoorverbindingen, elektrisch: voor aandrijving en signaalcircuits | Rail bonds, electric: for propulsion and signal circuits
38610107. Lantaarnplaatjes, gevoelig | Lantern slide plates, sensitized
39530100. Embossing zegels en handzegels | Embossing seals and hand stamps
75149901. Hoor- of limousineverhuur, zonder chauffeurs | Hearse or limousine rental, without drivers

Werken bij DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Contact Center Agent (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse medewerker (m/v) voor het contact center. Je verzorgt nauwgezet de telefonische contacten tussen de klanten en winkels. Je behandelt elk dossier met de nodige aandacht en zorgt er voor dat elke melding op een correcte manier wordt opgelost en/of opgevolgd. Je werkt hiervoor nauw samen met de andere diensten van het bedrijf en je neemt, indien nodig, contact met de service-afdelingen van onze leveranciers.

  • Magazijnier goederenontvangst (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groot bedrijf dat zich toelegt op de bereiding van kant en klare maaltijden. Zij gaan op zoek naar een gemotiveerde magazijnier goederenontvangst. Je staat in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor onze keuken aan de hand van bestellingen. Je springt overal bij waar nodig.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    zit verkopen in je bloed, ben je klantvriendelijk,  je hebt een eerste werkervairng als verkoopsmedewerker, je kan zelfstandig werken je hebt geen problemen met aanvullen van de winkel,  je ziet het zitten om erin te vliegen ,

  • Gemotiveerde Huishoudhulp / Poetshulp mét ervaring (regio Kontich en omgeving) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Bronwyn & Lanvin dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Wie zijn wij? Bronwyn & Lanvin is een groeiend dienstencheques bedrijf in Kontich. Momenteel stellen wij al 65 huishoudhulpen te werk en zijn we dringend op zoek naar extra enthousiaste collega’s. Elke dag steken onze huishoudhulpen met plezier hun handen uit de mouwen om het huishoudelijk werk voor onze klanten te verlichten. Meer info op https://dedankbaarstejob.be/ Met onze kwalitatieve en persoonlijke aanpak willen we nummer één zijn in onze regio! Onze medewerkers op kantoor geven je de nodige ondersteuning en begeleiding. Je staat er niet alleen voor! Jouw verantwoordelijkheden: Je doet huishoudelijke taken bij particuliere klanten thuis. Jouw voornaamste taken zijn: schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, ...), wassen van ramen en soms strijken naargelang de wensen van jouw klanten. Je gaat op vaste basis (wekelijks / 2-wekelijks) bij je eigen klanten. Bij onverwachte of bijzondere gebeurtenissen verwittig je het kantoor.

  • Huishoudhulp Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Bijverdienste magazijnier, ook voor studenten en gepensioneerden (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor IBD in Oostkamp zoeken we medewerkers voor het magazijn. Deze functie kan gezien worden als een bijverdienste of een tijdelijke oplossing tot je iets vast hebt gevonden. Je werkt voornamelijk in de middagploeg. Het bedrijf is gesloten in het weekend. Taken: Kranten en tijdschriften van palet halen en voorsorteren per soort. Het is belangrijk dat je hierbij nauwkeurig werkt en een redelijk tempo kan aanhouden. Indien er veel kranten of tijdschriften niet verkocht werden, moeten deze ingescand of gerecycleerd worden.

  • Ben je student, woonachtig in Sint-Niklaas? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ESCAPEROOM VLAANDEREN

    Type: Studentenjob

    Heb je zin in een leuke en flexibele bijbaan? Escape Room Vlaanderen bevind zich in het centrum van Sint-Niklaas op de Grote Markt. We hebben 2 kamers nl "Joker’s Schuilplaats" en "De Verborgen Maya-stad". We zijn momenteel op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn tijdens de week en eventueel ook in het weekend. Het is een toffe job waarin je voortdurend leuke mensen ontmoet en nooit een saai moment beleeft. Je moet een teamspeler zijn die in staat is wanneer een situatie zich voordoet je meteen een oplossing voor het probleem vindt en dit dan uitvoert met de nodige zorgvuldigheid. Jouw taken zijn: De spelers ontvangen op een warme en enthousiaste manier, verschaft hen een duidelijke uitleg hoe een Escape Game in elkaar steekt en vertelt hen het verhaal van de kamer die ze zullen spelen. Je houdt de groep in de gaten m.b.v. beveiligingscamera’s die in de kamer(s) hangen (gsm-gebruik tijdens het monitoring wordt niet getolereerd) en na afloop hou je een korte bespreking met de spelers en neem je een foto van de groep. Hierna maak je de kamer(s) gereed voor de volgende groep.

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • TOONZAAL ADVISEUR KEUKENS (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor het onthaal van klanten, het in kaart brengen van hun behoeften en het opstellen van offertes om zo een verkoop af te sluiten hiernaast zal je ook instaan voor je eigen financiële administratie van je lopende en afgesloten dossiers je houdt een goed en ordelijk overzicht van je dossiers bij in het klantenbestand via een eigen softwarepakket je zorgt voor een maximale dienstverlening naar de klant toe en leeft hierbij de technische procedures na je wil meewerken aan de groei van het filiaal en bepaalt zo mee de commerciële strategie van het bedrijf je bent een onderdeel van een team en wil je collega's bijstaan waar nodig Bedrijfsprofiel: Onze klant maakt keukens op maat. Voor regio Hasselt zijn we op zoek naar een toonzaal adviseur keukens.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Trainer Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Freelance docent Copywriter - (e-learning) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding copywriter. Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school en de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

Zoek naar antwoorden van DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV in sociale netwerken
Look for responds of DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV. Laat een reactie achter voor DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV. DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV. Leave a respond for DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV. DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV op de google maps. Adres en contacten DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV
Location of DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV on the google maps. Address and contacts of DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV: De Witte Duif NV | Robel NV | ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV | Maklu Uitgevers N.V. | AntonMiloiu

Other related companies as DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV: De Witte Duif NV | Robel NV | ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV | Maklu Uitgevers N.V. | AntonMiloiu

DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Sint-Martens-Latem (Deurle), België. De volledige naam van het bedrijf is DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01267791748. Het bedrijf DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV bevindt zich op het adres: Xavier De Cocklaan 24,9831. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 187,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV, openstaande posities, locatie van DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV is a company, that was registered 2008 in Sint-Martens-Latem (Deurle) region, Belgium. Full name of company is DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV, company assigned to the tax number BE01267791748. The company DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV is located at the address: Xavier De Cocklaan 24,9831. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 187,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV were not found.
The main activity of DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV is not available. You also can look at reviews of DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV, open positions, location of DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV, Sint-Martens-Latem (Deurle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV, Sint-Martens-Latem (Deurle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE VOS-VAN HAUTE KEUKENDESIGN NV, employees, financial statistics.