ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV

Contactgegevens ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV

Regio (region): Stabroek, België

Adres (address): Abtsdreef 10,2940, België

Telefoon (phone): 03 568 15 89; 03 569 14 66 03 568 15 89; 03 569 14 66

Fax (fax): 03 569 14 65 03 569 14 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV
Products information ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV

BTW identificatienummer (tax): BE08629180908
Ondernemingsnummer: 7778564453
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 598,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV
(Get full report from official database of BE for ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV
Addition kinds of activities for ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV

543100. Groenten- en fruitmarkten | Fruit and vegetable markets
14420201. Grind mijnbouw | Gravel mining
27590304. Coupons: drukwerk, nsk | Coupons: printing, nsk
38420111. Stralingsafscherming schorten, handschoenen, lakens, enz. | Radiation shielding aprons, gloves, sheeting, etc.
82310201. College of universiteitsbibliotheek | College or university library
86310000. Arbeidsorganisaties | Labor organizations

Werken bij ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Support administratif crédits hypothécaires (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Belangrijketaken : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers. Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend.  Opvolging van verscheidene mailboxen. Registratie van contracten bij de Nationale Bank.  Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement. Archivering van documenten.  Telefonische contacten.  Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst.

  • Metser diender (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiaal bouwbedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een metser diender. Tot jouw takenpakket behoort het slijpen van stenen, mortel maken, metsen enz. Doordat de werven regio Dendermonde/Zele/Wetteren/Hamme zijn is het een must dat je woonachtig bent in die regio zodat een van jouw collega's je 's morgens kan komen oppikken. Indien je niet in de regio woont, zorg je dat je zelf op de werf geraakt.

  • PRODUCTIE OPERATOR (2 PLOEGEN) M/V (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Niel zoeken wij productie operatoren in een 2-ploegenstelsel. Onze klant is een dynamisch familiebedrijf in Niel. Vanuit een modern productieproces bieden zij een ruim assortiment betonproducten aan in creatieve vormen. Hun klanten kunnen bij hun terecht voor een uitgebreide keuze in klinkers, boordstenen, betonmetselstenen, natuursteen en tegels. Taken Je bedient een modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen Je controleert in samenspraak met het betonlabo de kwaliteit van de geproduceerde producten

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EPPEGEM – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • DRINGEND GEZOCHT: Exclusieve huishoudhulp M/V te Lovendegem 16u/week (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u per week voor een gastgezin wonende te Lovendegem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken en het koken. U hoeft niet te werken op woensdag bij dit gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Trajectbegeleider Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SBS Skill BuilderS

    Type: Vaste Job

    Als bloeiende familiale onderneming - gespecialiseerd in het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talent - zijn we actief op zoek naar een dynamische trajectbegeleider voor onze regio Antwerpen, al zetten we je bij opstart graag in op verschillende locaties.. In deze functie begeleid je niet-werkend werkzoekenden intensief bij hun zoektocht naar gepast werk. Hierbij: Geef je frequent les in de vorm van collectieve workshops, ifv het versterken van de sollicitatievaardigheden en arbeidsattidudes van jouw coachees. Speel je maximaal in op de diversiteit binnen de doelgroep (niet-werkend werkzoekenden), vb. adhv een grondige intake en het afstemmen van individuele doelstellingen en afspraken. Begeleid en ondersteun je maximaal bij het realiseren van zijn/haar loopbaankeuzes; vb. wegwerken van belemmeringen, benoemen van mogelijkheden,... Informeer en adviseer je positief kritisch en op maat rond vb. jobkanalen, CV-tips,... Maak je als rasechte teamplayer deel uit van een ruim team, waarbij je nauw samenwerkt met anderen (jobcoach, regioverantwoordelijke,...) en bijkomend op heel wat ondersteuning mag rekenen, alsook kansen krijgt tot inhoudelijke groei..

  • Customer Service Medewerkers (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor één van de grotere logistieke spelers, zoeken wij Customer Service Medewerkers (m/v). Is bij jou de klant altijd koning en los jij problemen meteen op? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. De missie: Je bent verantwoordelijk voor een correcte klanteninformatie – pro-actief communiceren; Je dient tevens de klantadministratie in orde en up to date te houden; Je reageert snel op vragen van klanten en behandelt indien nodig de klachten. Je zorgt voor administratieve orderverwerking en vlotte communicatie met carriers; Je behandelt transportgerelateerde administratie, alsook douane gerelateerde administratie Import/Export.

  • IT PROGRAMMEUR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CAFCA

    Type: Vaste Job

    CAFCA is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in software voor bouw- en installatiebedrijven. Doorheen de jaren is CAFCA uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor installatiebedrijven in België en Nederland. Om onze groei en team te ondersteunen zijn we op zoek naar een programmeur.

  • Kwaliteitscoördinator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar een kwaliteitscoördinator. Je taak bestaat vnl uit het opvolgen en voorbereiden/coördineren van audits (kwaliteit binnen de volledige flow van de organisatie) Op frequente basis worden er audits voor hun klanten uitgevoerd: zowel op technisch als sociaal domein. Hiervoor dien je procedures (kwaliteitsmanagementsysteem) verder te optimaliseren (opmaken van interne procedures, instructies en richtlijnen) en implementeren. Adhv een vragenlijst van de klant maak je een planning op en motiveer je de business unit managers en collega's op de verschillende afdelingen om optimaal gebruik te maken van het kwaliteitsmanagementsysteem. Je coördineert de verschillende diensten en werkt de nodige instructies uit. Indien er bij een audit niet voldoende gescoord wordt volgens de normen van hun afnemer, dien je maatregelen te treffen en opnieuw elke betrokken dienst hierbij te betrekken. Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen.

  • Heftruckchauffeur (daguren) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een dynamische heftruckchauffeur voor in de dagploeg van 8u00-16u00. Heb je ervaring en wil je in een dagploeg werken? Gemotiveerd en stipt? Solliciteer dan snel!

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Flexi job horeca medewerker (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: THE MAPLE

    Type: Flexijob

    Als Flexi sta je in de planning en leer je : - klanten bedienen - opdienen , afruimen en afwassen - Serveren van drank , wafels , pannekoeken en ijsjes

Zoek naar antwoorden van ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV in sociale netwerken
Look for responds of ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV. Laat een reactie achter voor ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV. ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV. Leave a respond for ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV. ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV op de google maps. Adres en contacten ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV
Location of ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV on the google maps. Address and contacts of ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV: Vika NV | Remtech SPRL | Architectenbureau Unicum BVBA | J C S BVBA | BBL TRAVEL AMERICAN EXPRESS

Other related companies as ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV: Vika NV | Remtech SPRL | Architectenbureau Unicum BVBA | J C S BVBA | BBL TRAVEL AMERICAN EXPRESS

ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Stabroek, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08629180908. Het bedrijf ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV bevindt zich op het adres: Abtsdreef 10,2940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 598,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV, openstaande posities, locatie van ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV is a company, that was registered 2000 in Stabroek region, Belgium. Full name of company is ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV, company assigned to the tax number BE08629180908. The company ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV is located at the address: Abtsdreef 10,2940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 598,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV were not found.
The main activity of ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV is not available. You also can look at reviews of ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV, open positions, location of ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV, Stabroek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV, Stabroek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV, employees, financial statistics.