Bouve Keuken- & Wooninrichting

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • Bouve Keuken- & Wooninrichting
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • Bouve Keuken- & Wooninrichting

Contactgegevens Bouve Keuken- & Wooninrichting: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouve Keuken- & Wooninrichting: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouve Keuken- & Wooninrichting

Regio (region): Oud-Turnhout, België

Adres (address): Neringstraat 10,2360, België

Telefoon (phone): 014 45 05 01; 014 45 30 89 014 45 05 01; 014 45 30 89

Fax (fax): 014 45 30 89 014 45 30 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouve Keuken- & Wooninrichting: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouve Keuken- & Wooninrichting"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouve Keuken- & Wooninrichting"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouve Keuken- & Wooninrichting, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouve Keuken- & Wooninrichting. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouve Keuken- & Wooninrichting, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouve Keuken- & Wooninrichting. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouve Keuken- & Wooninrichting
Products information Bouve Keuken- & Wooninrichting

BTW identificatienummer (tax): BE04811981201
Ondernemingsnummer: 1507019042
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 893,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Bouve Keuken- & Wooninrichting zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouve Keuken- & Wooninrichting
(Get full report from official database of BE for Bouve Keuken- & Wooninrichting)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouve Keuken- & Wooninrichting
Addition kinds of activities for Bouve Keuken- & Wooninrichting

31110300. Lederverwerking | Leather processing
34290103. Deuropenings- en sluitapparatuur, behalve elektrisch | Door opening and closing devices, except electrical
50120402. Motor scooters | Motor scooters
51910103. herbiciden | Herbicides
57190101. Aluminumware | Aluminumware

Werken bij Bouve Keuken- & Wooninrichting: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouve Keuken- & Wooninrichting: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouve Keuken- & Wooninrichting. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouve Keuken- & Wooninrichting. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud en herstellingen van compressoren, generatoren en bouwmachines.

  • CHAUFFEUR CE (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur krijg je heel wat taken toegewezen: Je vertrekt vanuit Bornem. Je transporteert stukgoed op paletten. Laden en lossen doe je met een transpalet. Je werkt tussen 10 en 12u per dag. Je rijdt in de BE NE LUX. Je rijdt met volle vrachten en maakt MAX 7 stops per dag

  • Verkoper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in een boetiek in het hartje van Kortrijk sta je in voor: - het adviseren en helpen van klanten - de inrichting van de etalage en de winkel - het plaatsen van bestellingen - het afrekenen aan de klanten - het proper en net houden van de winkel

  • Orderpickers sanitair (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in wijnegem zoeken wij een gedreven orderpicker / magazijnmedewerker. Je stelt bestellingen met sanitair samen adhv bestel en leveringsbonnen. Je verpakt het materiaal en maakt het verzendingsklaar.

  • HUISHOUDHULP regio STADEN (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround medewerker. Taken: - 50% bediening in de slagerij - 50% kassa en aanvulwerk

  • Recruiter - Intelect Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Vaste Job

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en consultancy met als geheime wapens doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat we staan te popelen om uit te breiden zoeken we gepassioneerde Consultants die mee willen bouwen aan onze groei. Jouw taken: • Als Consultant is het jouw verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van een kandidaat die een perfecte fit is met de bedrijfscultuur. • Je denkt voortdurend na over hoe je die persoon zo snel mogelijk kan vinden en gaat proactief, doelgericht en creatief op zoek naar potentiële kandidaten. • Vervolgens neem je als ambassadeur van Intelect contact op met interessante kandidaten. Je screent hen telefonisch en nodigt hen uit voor een interview bij jou op kantoor. • Indien je een match ziet, adviseer je de klant om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat. • Wanneer je kandidaat mag opstarten volgt er een periode van opvolging waarin je tussendoor contact opneemt met zowel klant als kandidaat. • Iedere dag vorm je de belangrijkste schakel tussen klant en kandidaat en leer je mensen kennen uit tal van sectoren, met telkens een andere achtergrond en een ander verhaal.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Aarsele (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Zelfstandig Audioloog (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BIZPLUS PATRICK CHALMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we, als multidisciplinair groepspraktijk Vitalim, op zoek naar een enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige audioloog. De missie van de groepspraktijk is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige audioloog kom je terecht in een praktijk met verschillende paramedici zoals diëtiste, psycholoog, seksuoloog, kinesist,….. met als doel het welzijn van de patiënten. Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse dienstverlening van de patiënt in samenwerking met jouw collega’s. (start deeltijds en doorgroeien naar volwaardige praktijk) Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • Klinisch psycholoog (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LIPSYCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    • psychologische begeleiding en psychotherapie bij volwassenen (en evt ouderen) • individuele begeleidingen en relatietherapieën • zowel psychotherapie als eerstelijnsgesprekken • onlinehulp via beveiligd online therapieplatform is mogelijk • zich engageren in de verdere uitbouw van de praktijk (Intra-Extra) • overleg met en advies/consult aan eerstelijnsdiensten, verwijzers, e.a. • verslaggeving in het elektronisch cliëntendossier en opvolging naar verwijzers • beschikbaar zijn om een blok buiten de kantooruren te werken is een pluspunt

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster op zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BABYHUISJE AAN DE WATERKANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je verzorgt, animeert en leert de kinderen allerlei aan, dit in een huiselijke sfeer. Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van de kinderen. Hiervoor ben ik op zoek naar een gemotiveerd en betrouwbaar persoon, flexibeliteit is een must. Huishoudelijke taken behoren ook tot het takenpakket.

  • Werfreserve busbegeleid(st)er en/of werfreserve internaatsbus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Secundaire Scholen Sint-Ferdinand(BuSO)

    Type: Werfreserve

    Voor de Secundaire scholen Sint Ferdinand willen we een werfreserve aanleggen voor busbegeleid(st)ers voor de dagelijkse ritten en/of voor de internaatsbus. Momenteel zijn er reeds busbegeleid(st)ers in dienst. Door het aanleggen van een werfreserve willen we een pool van busbegeleiders bijhouden waardoor we snel en adequaat kunnen inspelen op mogelijke vervangingen van onze huidige busbegeleid(st)ers. Bijgevoegd wordt de taak van de busbegeleiding toegelicht, indien je hiervoor interesse hebt om tijdelijk/ eventueel langere periode een vervanging te willen opnemen, ontvangen we graag je sollicitatie. Taken begeleiding: - Staat in voor de orde, netheid en tucht in de bus - Bedient de manuele deuren en ramen - Helpt de leerlingen in- en uitstappen - Is aanwezig op de bus voor de eerste leerling opstapt - Is verantwoordelijk voor het invullen van het aanwezigheidsblad - Verlaat het voertuig niet onnodig tijdens de rit - Laat het voertuig niet stoppen op niet-voorziene haltes - Laat geen personen of niet vermelde leerlingen opstappen (wel gemandateerden) - Kijkt, nadat de leerlingen de bus verlaten hebben, na of er niemand is achtergebleven. Inhoud: - Dagelijkse ritten: Busbegeleid(st)er: dagelijkse busbegeleiding voorzien van jongeren die ’s morgens bij hun thuis opgehaald worden en naar school worden gebracht (uren: +/- 7u tot 8u35). Busbegeleiding van jongeren die van school terug naar huis worden gebracht (15u20 tot +/- 17u), op weekbasis is er een tewerkstelling van maximum 30u, de bruto vergoeding bedraagt circa 12.00 € per uur. BIj een vervanging van een busbegeleid(st)er kan het ook tijdelijk over een opdracht van minder dan 30u gaan. De soort vervanging bepaald het werkregime. - Internaat bus: deze haalt op maandag morgen de kinderen op en brengt deze vrijdag na school naar huis, ongeveer ritten van +/- 6u per week aan dezelfde vergoeding als de dagelijkse ritten.

Zoek naar antwoorden van Bouve Keuken- & Wooninrichting in sociale netwerken
Look for responds of Bouve Keuken- & Wooninrichting in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouve Keuken- & Wooninrichting. Laat een reactie achter voor Bouve Keuken- & Wooninrichting. Bouve Keuken- & Wooninrichting bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouve Keuken- & Wooninrichting. Leave a respond for Bouve Keuken- & Wooninrichting. Bouve Keuken- & Wooninrichting on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouve Keuken- & Wooninrichting op de google maps. Adres en contacten Bouve Keuken- & Wooninrichting
Location of Bouve Keuken- & Wooninrichting on the google maps. Address and contacts of Bouve Keuken- & Wooninrichting

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouve Keuken- & Wooninrichting Bouve Keuken- & Wooninrichting: Adelantex NV | Vandecandelaere W & Zn | Patrick Dean | Promomedia Belguim | Traqueur de Lumires

Other related companies as Bouve Keuken- & Wooninrichting: Adelantex NV | Vandecandelaere W & Zn | Patrick Dean | Promomedia Belguim | Traqueur de Lumires

Bouve Keuken- & Wooninrichting is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Oud-Turnhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouve Keuken- & Wooninrichting, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04811981201. Het bedrijf Bouve Keuken- & Wooninrichting bevindt zich op het adres: Neringstraat 10,2360. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 893,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Bouve Keuken- & Wooninrichting zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouve Keuken- & Wooninrichting is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouve Keuken- & Wooninrichting is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouve Keuken- & Wooninrichting, openstaande posities, locatie van Bouve Keuken- & Wooninrichting op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bouve Keuken- & Wooninrichting is a company, that was registered 2003 in Oud-Turnhout region, Belgium. Full name of company is Bouve Keuken- & Wooninrichting, company assigned to the tax number BE04811981201. The company Bouve Keuken- & Wooninrichting is located at the address: Neringstraat 10,2360. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 893,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Bouve Keuken- & Wooninrichting were not found.
The main activity of Bouve Keuken- & Wooninrichting is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouve Keuken- & Wooninrichting is not available. You also can look at reviews of Bouve Keuken- & Wooninrichting, open positions, location of Bouve Keuken- & Wooninrichting on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouve Keuken- & Wooninrichting, Oud-Turnhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouve Keuken- & Wooninrichting, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouve Keuken- & Wooninrichting, Oud-Turnhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouve Keuken- & Wooninrichting, employees, financial statistics.