Traqueur de Lumires

Contactgegevens Traqueur de Lumires: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Traqueur de Lumires: address, phone, fax, email, website, opening hours

Traqueur de Lumires

Regio (region): Tervuren Brussels B-3080 - BE, België

Adres (address): Felix Timmermanslaan8, België

Telefoon (phone): 00 32 2 767 41 71 00 32 2 767 41 71

Fax (fax): +32 (53) 583-63-82 +32 (53) 583-63-82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Traqueur de Lumires: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Traqueur de Lumires"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Traqueur de Lumires"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Traqueur de Lumires, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Traqueur de Lumires. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Traqueur de Lumires, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Traqueur de Lumires. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Traqueur de Lumires
Products information Traqueur de Lumires

BTW identificatienummer (tax): BE07788452148
Ondernemingsnummer: 5622772216
Hoofdstad (capital): 945,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 860,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Traqueur de Lumires zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Traqueur de Lumires
(Get full report from official database of BE for Traqueur de Lumires)

Aanvulling soorten activiteiten voor Traqueur de Lumires
Addition kinds of activities for Traqueur de Lumires

153199. Operatieve bouwers, nec | Operative builders, nec
15220201. Hervorming, meerdere woningen | Remodeling, multi-family dwellings
23899907. Begrafenissen | Burial garments
23950306. Ruffling: voor de handel | Ruffling: for the trade
25120104. Rockers: gestoffeerd op houten frames | Rockers: upholstered on wood frames
28349907. Poeders, farmaceutisch | Powders, pharmaceutical
34699909. Metalen stempels | Ornamental metal stampings
35699918. Industriële schokdempers | Industrial shock absorbers
37430207. Trolley schoenen | Trolley shoes
58120402. Cafetaria | Cafeteria

Werken bij Traqueur de Lumires: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Traqueur de Lumires: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Traqueur de Lumires. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Traqueur de Lumires. Looking for open vacancies in other companies

  • bevrachter (M/V) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -       Dagelijks contact met klanten, partners, filialen en agenten. - Organiseren van de U toegewezen transportopdrachten. - administratieve afhandeling van uw transporten - kostprijs negotiëren, onderhandelen, commerciële feeling - nieuwe contacten leggen met binnen-en buitenlandse transporteurs-onderaannemers - Organiseren van  FTL zendingen , groupage , deelpartijen. - Problem solving skills

  • MRP PLANNER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een MRP planner. Ben je in het bezit van een bachelorsdiploma logistiek? Heb je reeds een eerste relevante werkervaring achter de rug? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als MRP planner zal je zorgen voor een correcte en tijdige productbeschikbaarheid van de grondstoffen. je zet voorstellen om in orders je zorgt voor optimale voorraadniveaus je houdt rekening met het voorziene budget je staat in voor de follow-up met de leveranciers en magazijniers je zorgt er voor dat de leveringen tijdig kunnen gebeuren je staat in voor de follow-up van de contracten met de klanten je staat in contact met de inkoopafdeling enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren. Je zal opstarten op interimbasis. Voorlopig is dit om de drukte op te vangen, een vast contract kan dus niet gegarandeerd worden.

  • Chauffeurs CE - werken met plateau en kraan (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf de Moorslede is op zoek naar chauffeurs CE voor de besturing en bediening van een plateauvrachtwagen met kraan. Je hebt de optie om internationaal te rijden, maar dit hoeft niet. Je werkt met een autolaadkraan. Hiervoor krijg je een korte opleiding zodat je de bediening ervan onder de knie krijgt. Je doet ongeveer 2 à 3 ritten per dag. Er is een extra premie voorzien voor deze chauffeurs en je krijgt maaltijdcheques.

  • Huishoudhulp (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Bornem/Puurs/Sint-Amands. Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Evergem-Sleidinge-Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Flexijob of student voor 15/10! Barmedewerker van 18u-21u (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexijob in een café in Waasmunster? Je staat in voor de bediening van de klanten. Voor vanavond zoeken wij een barmedewerker tussen 18u en 21u !

  • Student foodtruck (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een job voor een langere periode tijdens het schooljaar? Adecco rekruteert momenteel een student (m/v) om allround taken te doen in een traiteurzaak regio Begijnendijk. Je taken zullen bestaan uit het opnemen van bestellingen via de telefoon, inpakken en klaarzetten van bestellingen, mise en place van gerechten, afwassen, bedienen van klanten aan de toog, uitscheppen van gerechten en afrekenen aan de kassa. Om de zaken vlot te laten verlopen, ken je alle nummers en prijzen van de gerechten goed en weet je de procedures goed op te volgen. Een opleiding zal worden voorzien. Wij zijn gestart met een nieuwe foodtruck en zoeken studenten die met ons graag mee op route gaan. Muziekfestivals, beurzen, foodtruckfestivals. Het gaat zeer leuk worden maar we vragen flexibiliteit in werkuren.

  • Dispatcher, Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in autotechnieken? Deed je alreeds ervaring op als Dispatcher? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een innovatieve mobiliteitsorganisatie zijn wij op zoek naar een Dispatcher met tewerkstelling in Zwijndrecht. Wat mag je in deze functie verwachten? Je bepaalt de prioriteit van inkomende aanvragen en maakt aan de hand hiervan een planning op van uit te voeren en reeds gekende opdrachten Je onderneemt actie met de info die voorhanden is, rekening houdend met verschillende parameters zoals interventietijd, urgentie, kost, type voertuig, ... Je onderhoudt een nauw contact met andere afdelingen die nodige informatie kunnen aanleveren Je zorgt er voor dat het dispatchinggebeuren ook administratief correct wordt afgehandeld Je bespreekt eventuele problemen met de hoofd dispatching in een spontaan en open overleg

  • Landmeter (Junior) (Regio Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LANDMETERSKANTOOR VAN EESTER

    Type: Vaste Job

    Landmeterskantoor Van Eester is op zoek naar een gedreven landmeter voor het opmeten van percelen, opstellen van plaatsbeschrijvingen en schattingen. Ook het opmaken van stedenbouwkundige attesten en verkavelingsdossiers behoort tot uw takenpakket. Verder voert u ook asbuilt-opmetingen en uitzetwerk op werven uit met de nodige nauwkeurigheid. Wij bieden u een afwisselende job in een dynamisch team waarbij wij u de nodige begeleiding geven. www.landmetervaneester.be

  • Hulpkok / Kok (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor een Brasserie regio Hove / Lint zijn wij opzoek naar een Hulpkok. De keuken is een klassieke keuken met hedendaagse invloeden er wordt gewerkt met verse producten en wisselende suggesties afhankelijk van het seizoen. Je komt terecht in een vast keukenteam waar je kan groeien en mee inspraak krijgt in het bedenken van nieuwe gerechten. Taken Je zorgt voor warme en koude voorbereidingen aan de hand van recepturen Vlot meedraaien tijdens de dienst in warme en koude kant Begeleiden en opleiden van nieuwe medewerkers In samenspraak met de chef bedenken van nieuwe gerechten Chef vervangen bij afwezigheid (keukenwerkzaamheden, personeelsplanning,…) Controle op geleverde goederen Onderhouden van u werkplek

  • medewerker broodjeszaak (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BAGETEL

    Type: Flexijob

    Broodjes maken, Voorbereidend werk (groenten snijden,..) Afwas Winkel in orde houden

Zoek naar antwoorden van Traqueur de Lumires in sociale netwerken
Look for responds of Traqueur de Lumires in social networks

Lees alle opmerkingen voor Traqueur de Lumires. Laat een reactie achter voor Traqueur de Lumires. Traqueur de Lumires bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Traqueur de Lumires. Leave a respond for Traqueur de Lumires. Traqueur de Lumires on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Traqueur de Lumires op de google maps. Adres en contacten Traqueur de Lumires
Location of Traqueur de Lumires on the google maps. Address and contacts of Traqueur de Lumires

Andere gerelateerde bedrijven als come Traqueur de Lumires Traqueur de Lumires: Mannens BVBA | Wibo CV | Van De Poele M | P.M.S.-Personnel Management Services | Verse A

Other related companies as Traqueur de Lumires: Mannens BVBA | Wibo CV | Van De Poele M | P.M.S.-Personnel Management Services | Verse A

Traqueur de Lumires is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Tervuren Brussels B-3080 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Traqueur de Lumires, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07788452148. Het bedrijf Traqueur de Lumires bevindt zich op het adres: Felix Timmermanslaan8. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 945,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 860,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Traqueur de Lumires zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Traqueur de Lumires is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Traqueur de Lumires is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Traqueur de Lumires, openstaande posities, locatie van Traqueur de Lumires op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Traqueur de Lumires is a company, that was registered 1996 in Tervuren Brussels B-3080 - BE region, Belgium. Full name of company is Traqueur de Lumires, company assigned to the tax number BE07788452148. The company Traqueur de Lumires is located at the address: Felix Timmermanslaan8. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 945,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 860,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Traqueur de Lumires were not found.
The main activity of Traqueur de Lumires is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Traqueur de Lumires is not available. You also can look at reviews of Traqueur de Lumires, open positions, location of Traqueur de Lumires on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Traqueur de Lumires, Tervuren Brussels B-3080 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Traqueur de Lumires, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Traqueur de Lumires, Tervuren Brussels B-3080 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Traqueur de Lumires, employees, financial statistics.