Blankedale VZW

Contactgegevens Blankedale VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Blankedale VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Blankedale VZW

Regio (region): Tienen, België

Adres (address): Pastorijstraat 118,3300, België

Telefoon (phone): 016 80 46 20; 016 80 46 46; 016 82 02 90 016 80 46 20; 016 80 46 46; 016 82 02 90

Fax (fax): 016 80 46 20; 016 80 46 47; 016 80 46 10 016 80 46 20; 016 80 46 47; 016 80 46 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Blankedale VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Blankedale VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Blankedale VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Blankedale VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Blankedale VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Blankedale VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Blankedale VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Blankedale VZW
Products information Blankedale VZW

BTW identificatienummer (tax): BE07692047119
Ondernemingsnummer: 1159301757
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 507,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Blankedale VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Blankedale VZW
(Get full report from official database of BE for Blankedale VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Blankedale VZW
Addition kinds of activities for Blankedale VZW

284399. Oppervlakte actieve stoffen, nec | Surface active agents, nec
335604. Nikkel | Nickel
921199. Courts, nec | Courts, nec
23319901. Blouses, vrouwen en junioren: gemaakt van aangekocht materiaal | Blouses, women's and juniors': made from purchased material
35710000. Elektronische computers | Electronic computers
39440102. Auto's, spelen (kinderwagens) | Cars, play (children's vehicles)
51450201. Maïschips | Corn chips
59991402. Fotokopieerapparaten | Photocopy machines
72519901. Hoed schoonmaken en blokkeren winkel | Hat cleaning and blocking shop
80710101. Bacteriologisch laboratorium | Bacteriological laboratory

Werken bij Blankedale VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Blankedale VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Blankedale VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Blankedale VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren plaatser voor de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met jouw team ben je dagelijks op locatie voor het plaatsen van interieurinrichting. Het gamma is zeer uitgebreid, gaat van binnendeuren tot TV-wanden, kasten, keukens,... Je monteert en installeert, je hebt noties van elektriciteit en sanitair. Dit vooral voor het aansluiten van huishoudtoestellen, spoelbakken en kranen.

  • Operator (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt mee voor een goede werking van de productielijn en het aanvullen van de verpakkingen Je bedient de machines Je werkt mee aan de productie Je rijdt met een heftruck, voor het ordellijk stapelen van paletten Door je flexibiliteit sta je mee in voor diverse taken

  • Automecanicien (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Deurne, zoeken wij een mecanicien. Je zal instaan voor het onderhoud van wagens, van A tot Z. Je zal hoofdzakelijk werken met Volkswagen, maar eveneens merken zoals Audi-Skoda-Seat. Tevens staat de garage ook in voor de carrosserieherstelling van alle merken.

  • Produktiearbeider voeding (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Maasmechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in 2 ploegen in de productie aan de lijn (bandwerk). Je start met dagcontracten in een oproepsysteem. Na verloop van tijd kunnen dit weekcontracten worden. Je beheerst de Nederlands taal. Alvorens de start krijg je een uitgebreide infosessie omtrent het werken in de firma. Je staat in voor het inpakken en sorteren van de onderdelen.

  • HUISHOUDHULP REGIO Lint/Hove (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Een eigen wagen is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    SCHOONMAKEN BIJ JOU THUIS, ONZE MISSIE In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Beerse/Vosselaar– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • TWEETALIGE STUDENT- HERFSTVAKANTIE (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: LABONORM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

  • storingstechnicus elektromechanica & PLC (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: DEPRO PROFILES

    Type: Vaste Job

    - zelfstandig storingen opsporen en verhelpen aan industriële machines en installaties. - preventieve onderhoudswerken (mechanisch en elektrisch) uitvoeren en timing opvolgen. - zelfstandig kleine projecten afwerken (onder supervisie maintenance manager).

  • Elektricien - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor het plaatsen van elektriciteit en aanverwanten voor zowel residentieel als industriële projecten.

  • Productieverantwoordelijke met technische kennis (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en het operationeel beheer op onze productiesite in Lokeren. (productie van kleinbrood, opslag in diepvriesmagazijn) - Je maakt een efficiënte productieplanning op en volgt de producten op van grondstof tot het vertrek naar de klant - Je houdt je bezig met de continuïteit van de productie en een optimalisatie van de productieprocessen. - Je bent de spilfiguur van de site. Je stuurt de teams van productie, inpak, techniek en magazijn aan (40/50 medewerkers) met oog voor de (voedsel)veiligheidsprocedures, je ben zelf vaak aanwezig op de werkvloer. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsdienst, logistieke medewerkers, productontwikkeling, het salesteam en andere algemene diensten. - Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van Blankedale VZW in sociale netwerken
Look for responds of Blankedale VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Blankedale VZW. Laat een reactie achter voor Blankedale VZW. Blankedale VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Blankedale VZW. Leave a respond for Blankedale VZW. Blankedale VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Blankedale VZW op de google maps. Adres en contacten Blankedale VZW
Location of Blankedale VZW on the google maps. Address and contacts of Blankedale VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Blankedale VZW Blankedale VZW: Kumex BVBA | T.P.S. INFORMATIC SPRL | Samo B SA | Fabricom Logistic Systems N.V. | Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.

Other related companies as Blankedale VZW: Kumex BVBA | T.P.S. INFORMATIC SPRL | Samo B SA | Fabricom Logistic Systems N.V. | Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.

Blankedale VZW is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Tienen, België. De volledige naam van het bedrijf is Blankedale VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07692047119. Het bedrijf Blankedale VZW bevindt zich op het adres: Pastorijstraat 118,3300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 507,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Blankedale VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Blankedale VZW is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Blankedale VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Blankedale VZW, openstaande posities, locatie van Blankedale VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Blankedale VZW is a company, that was registered 2015 in Tienen region, Belgium. Full name of company is Blankedale VZW, company assigned to the tax number BE07692047119. The company Blankedale VZW is located at the address: Pastorijstraat 118,3300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 507,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Blankedale VZW were not found.
The main activity of Blankedale VZW is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Blankedale VZW is not available. You also can look at reviews of Blankedale VZW, open positions, location of Blankedale VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Blankedale VZW, Tienen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Blankedale VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Blankedale VZW, Tienen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Blankedale VZW, employees, financial statistics.