Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.
Private companiesAmusement and Recreation Services • Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.

Contactgegevens Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Steenweg Buda 11, B-1830 Machelen (Bt.), België

Telefoon (phone): (02) 2570020 (02) 2570020

Fax (fax): (02) 2521049 (02) 2521049

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.
Products information Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03326080322
Ondernemingsnummer: 9634155273
Hoofdstad (capital): 781,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 460,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.
(Get full report from official database of BE for Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.
Addition kinds of activities for Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.

3829. Meet- en regelapparatuur, in ieder geval | Measuring and controlling devices, nec
519907. Toebehoren voor rokers | Smokers' supplies
01810200. Bloemistengroenten en bloemen | Florists' greens and flowers
20439913. Soja: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Soy: prepared as cereal breakfast food
38210114. Magnetische idealisatie generatoren | Magnetic idealization generators
39440316. Science kits: microscopen, chemie sets, etc. | Science kits: microscopes, chemistry sets, etc.
39999907. Decalcomania werk, behalve op China en glas | Decalcomania work, except on china and glass
44999904. Pilootschepen in en uit de haven | Piloting vessels in and out of harbors
95129901. Conserverings- en stabilisatiebureau, overheid | Conservation and stabilization agency, government

Werken bij Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

  • Administratief Bediende met kennis SAP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zijn wij op zoek naar een gemotiveerde administratief bediende. Takenpakket: • Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies • Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in • Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten • Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab • Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen • Je stelt het werfdossier met de werfmappen op • Je bereidt de dossiers beheersorganen voor • Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen • Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen • Je archiveert aansluitingscontracten • Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider • Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP • Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties • Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s • Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af • Je voert klachten in • Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

  • Heftruckchauffeur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je neemt geproduceerde palletten van de rollenband. - Je controleert de palletten en plaatst ze in de buffer. - Je voorziet de palletten van het juiste label. - Je meldt aan de vrachwagenchauffeur de plaats van laden. - Je laadt de wagens volgens de pickinglijst. - Nadat de vrachtwagenchauffeur zijn palletten afgeriemd heeft, overhandig je de documenten aan de chauffeur.

  • Manifestbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een MANIFEST BEDIENDE BREAKBULK (M/V). Je bent verantwoordelijk voor het invullen, verwerken en opvolgen van scheepsdocumenten, en je verzorgt hier ook het klassement van. Je controleert of alle laadbrieven binnen zijn, op basis van vergelijking met de booking list. Je controleert of alle connossementen in het dossier zitten door vergelijking met het manifest. Je communiceert met je collega's om tijdige verschepingen te garanderen.

  • Internal Sales (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf zijn we op zoek naar een internal sales officer, tewerkstelling in Sint-Niklaas of Roeselare. Wat ga je doen? -Tijdens de eerste maanden ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe procedures met betrekking tot de input van klantgegevens in onze database; vervolgens zorg je er steeds voor dat bij elke klant de gegevens up-to-date blijven en voer je de nodige aanpassingen en prijswijzigingen correct in op aangeven van de commercial teamleader. Wanneer nodig zorg je voor een commerciële en administratieve ondersteuning van de andere collega's (bv. beantwoorden van de on-spot vragen van bestaande en nieuwe klanten of ondersteuning bij het invullen van bepaalde tenders en andere gerelateerde opdrachten). Je werkt samen mee aan het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en andere verbetertrajecten.

  • bekister (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bio-Dynamics is gespecialiseerd in het bouwen van tanks voor waterzuiveringsstations, biogas-centrales en industriële of landbouwkundige toepassingen. Bio-Dynamics is gegroeid uit de kennis op het gebied van waterzuivering en milieutechniek, die sedert 30 jaar is opgedaan. Bio-Dynamics is gespecialiseerd in de bouw van ronde betontanks met een diameter van 4,5 meter tot 50 meter en een hoogte tot 20 meter. Dit met of zonder dak, zowel onder- of bovengronds.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Schoonmaker(ster) gezocht voor bedrijf te Vlezenbeek(30u). (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: ISS JOBCENTER BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, cleanrooms... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 6h30 - 12h30 (30u/week)

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Seksuoloog (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een seksuoloog. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder een psycholoog, kinderpsychotherapeut en jongerenpsychotherapeut, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!


  • kinesitherapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: www.kinesist-antwerpen.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een praktijk op het drukke en levendige Zuid, vlakbij het nieuwe gerechtsgebouw te Antwerpen (2018) ben ik op zoek naar een toffe collega kinesitherapeut. Iemand die zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. kijk op www.kinesist-antwerpen.be

  • ZAALHULP (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Het kookpotje

    Type: Flexijob

    WEEKEND JOB OOK VOOR STUDENTEN BEDIENING VAN DRANK EN ETEN IN HORECAZAAK

Zoek naar antwoorden van Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.. Laat een reactie achter voor Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.. Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.. Leave a respond for Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.. Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V. op de google maps. Adres en contacten Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.
Location of Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V. on the google maps. Address and contacts of Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V. Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.: All-Cars BVBA | Bedking BVBA | Vloemans BVBA | Allemeersch bvba | Jean-Louis CUVELIER

Other related companies as Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V.: All-Cars BVBA | Bedking BVBA | Vloemans BVBA | Allemeersch bvba | Jean-Louis CUVELIER

Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03326080322. Het bedrijf Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V. bevindt zich op het adres: Steenweg Buda 11, B-1830 Machelen (Bt.). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 781,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 460,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V. is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V., openstaande posities, locatie van Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V. is a company, that was registered 1986 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V., company assigned to the tax number BE03326080322. The company Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V. is located at the address: Steenweg Buda 11, B-1830 Machelen (Bt.). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 781,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 460,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V. were not found.
The main activity of Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V. is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V. is not available. You also can look at reviews of Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V., open positions, location of Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zinchem-Benelux Ex Etablissements Franck & Steeman N.V., employees, financial statistics.